Prosim mi lahko pomagate kako ugotoviš če is komu všeč ? plz

Pinksi1 • Od: 7.2.2011 • Prispevkov: 2
Prosim mi lahko pomagate kako ugotoviš če is komu všeč ? plz 22.9.2011 21:11
jaz sem noro zaljubljena v spimpatijo in si jo hočem nekak pridobit in kako naj ugotovim da sem mu všeč prosim nisem ravno najlepša pa tudi grda nisem samo mislim da mi ga bo speljala moja prejšna bff in bi ga rada čimprej pridobila da bi res bila brez skrbi zarad njega zato mi lahko kdo pomaga pa če hočete lahko tudi vi napišete svoje trenutke z simpatijo. PROSIM POMAGAJTE !!! ker sem v resnih težavah ker je moja prejšna bff zelo lepa in vsi moji sošolci in sosošolci so zaljubljeni v njo in v mene nobeden zato potrebujem nasvet ker se mu moja prejšna bff prilizuje in vse in hočem izvedet tak da mi odgovorite čim prej. Shocked Embarassed Sad Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: Prosim mi lahko pomagate kako ugotoviš če is komu všeč ? plz 22.9.2011 21:26
prvo se mu prbliži kt prjatlca, pač začni se pogovarjat z njim in to. Pol boš tkoj vidla če si mu ušeč al pa ne. In ne se mu prlizovat kt tvoja prejšnja bff, probi bit prava prjatlca to tipi cenijo vrjemi Very Happy
Lei • Od: 31.8.2011 • Prispevkov: 5
Upam, da ti bo to v pomoć..veliko sreče.. 22.9.2011 21:28
Najprej ti bom povedla to. Ni važno kok lepa je tvoja 'prejšnja' bff, pa kok lepa si ti. važno je, kako fantu pokažeš, da ti je všeč. ko greš mimo njega, se mu nasmehni/ga pozdravi, se začni družit z njim. pokaži mu, da si boljša od nje. in zato, ne rabiš bit lepša, da bo ugotovil, da hoče tebe, ne nje. ko ga vidiš, mu pomežikni ali pa kakorkoli drugače nakaži da ti je všeč. najbolje bi bilo, če bi se začela družiti z njim in bi mu pokazala, da si super punca in da ti lahko zaupa vse. ko boš enkrat pridobila fantovo zaupanje, bo to samo še raslo. pa četudi bo hotel biti s tvojo 'prejšnjo' bff, boš ti njegova najbolša frendica, s katero bo reševal ljubezenske težave in verjemi, tako puncos s katero se lahko pogovarjaš karkoli, kadarkoli si vsak fant želi. lahko pa ga sama vprašaš kakšne punce so mu všeč in ugotoviš taktiko osvajanja svoje 'prejšnje' bff pa če mu je to všeč, igraš na to karto, kot ona, le da dodaš še kak lep pogled, oz. nekaj kar mu je všeč, pa veš da ona tega ne uporablja pri osvajanju... Upam, da sem ti pomagala, pa upam, da bota skupi..Pokaži mu, da si najboljša punca kar jo lahko ima...Veliko sreče in sproti sporočaj, kako in kaj..
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Prosim mi lahko pomagate kako ugotoviš če is komu všeč ? plz 23.9.2011 20:32
ko ujameta pogled, mu pomežikni in se nasmehni. Wink pa bomo videli kaj bo...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.