Marihuana
• eLoo
• Od: 18.8.2010
Marihuana
12.9.2011 18:17
Živjo živjo!
Mene zanima al kdo od vas kadi travo in jo mogoče tud uzgaja ? Jst in moja prijatlca bi si jo posadile pa naju zanima tudi če ima kšn kter nasvet glede vzgajanja, sajenja itd. Pa tud kje bi jo lahka mele k ona je ne more met doma k je čez teden v domu in tist je treba zalivat ful ne ? Sej jst bi jo imela sam ful ne vem kam jo dat. V hiši pa ne gre k bi jo mama lohk dobila hehe Prosm za kakš nasvet k bi mi reeeees prav prišel • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Marihuana
12.9.2011 20:53
v hiši tak al tak ni vrei ker se pozimi voha še na 3km daleč _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • eLoo
13.9.2011 17:40
PorceLan pravi:v hiši tak al tak ni vrei ker se pozimi voha še na 3km daleč
Pa ne a veš mi smo se odločle to da bi jo prou gojile sicer pa ja za zrihtat kr take ni panike sam kva pa to pozim ? a bo prežvelo to če bo v gozdu ? pa tnx za odg. ;D • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
13.9.2011 19:11
čez 14dni boš že u cajhngah pa po tv pa to _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • zebraxD
• Od: 3.1.2011
13.9.2011 19:28
lol xD an easy way to get FAMOUS :$$ en moj znanc ma na nočni omarci -.-
• eLoo
13.9.2011 19:31
underberg pravi:čez 14dni boš že u cajhngah pa po tv pa to
Ja definitiuno! ker sm prva k to dela! • eLoo
13.9.2011 19:42
zebraxD pravi:lol xD an easy way to get FAMOUS :$$ en moj znanc ma na nočni omarci -.-
čak a vi res mislte d jst to delam zto da bom u časopisih in po tv ? x D • zebraxD
13.9.2011 19:45
eLoo pravi:
zebraxD pravi:
čak a vi res mislte d jst to delam zto da bom u časopisih in po tv ? x D neeee no xD **** se • eLoo
13.9.2011 19:54
zebraxD pravi:
eLoo pravi:
zebraxD pravi:
čak a vi res mislte d jst to delam zto da bom u časopisih in po tv ? x D neeee no xD **** se ok se bom • zebraxD
13.9.2011 20:01
eLoo pravi:
zebraxD pravi:
eLoo pravi:
zebraxD pravi:
čak a vi res mislte d jst to delam zto da bom u časopisih in po tv ? x D neeee no xD **** se ok se bom hahahhah ups te zwezdice xD to ni biu j*e*b*i se ampak je biu z*a*j*e*b*a*v*a*m se xDD • eLoo
13.9.2011 20:23
zebraxD pravi:
eLoo pravi:
zebraxD pravi:
eLoo pravi:
zebraxD pravi:
čak a vi res mislte d jst to delam zto da bom u časopisih in po tv ? x D neeee no xD **** se :P lol ok se bom :)) hahahhah ups te zwezdice xD to ni biu j*e*b*i se ampak je biu z*a*j*e*b*a*v*a*m se xDD Haha pa dobr sej ni važn ;D drgač pa hvala za obrazložitev :DD • zebraxD
13.9.2011 20:39
eLoo pravi:
zebraxD pravi:
eLoo pravi:
zebraxD pravi:
eLoo pravi:
zebraxD pravi:
čak a vi res mislte d jst to delam zto da bom u časopisih in po tv ? x D neeee no xD **** se ok se bom hahahhah ups te zwezdice xD to ni biu j*e*b*i se ampak je biu z*a*j*e*b*a*v*a*m se xDD Haha pa dobr sej ni važn ;D drgač pa hvala za obrazložitev Haha ni za kei ;D • hanaHANA
• Od: 12.6.2011
13.9.2011 21:30
js mam na balkonu...pa usak dan zalijem pa je čist kul • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
13.9.2011 21:51
zaradi česa že bi bla zaj ona znana? LOL ja bravo @eLoo : ja to jas nea vem točno, kr nobenmu noče nič povedat (samo 2 veta kje pa to) kr drugač mu tak nič nebi ostalo ;DD on že to ma drugač dolgo pa jih je najprej doma sadil samo pol so mu jih pokradli, drugač pa nevem pred kakim letom (?) je na novo posado najprej v lončke pol pa v gozd, za zimo pa nevem jas _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pk4life
• Od: 20.7.2010
14.9.2011 22:45
hanaHANA pravi:js mam na balkonu...pa usak dan zalijem pa je čist kul
in twoja mati se seweda strinjajo ne? _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
15.9.2011 7:28
pk4life pravi:
hanaHANA pravi:
js mam na balkonu...pa usak dan zalijem pa je čist kul
in twoja mati se seweda strinjajo ne? pa sploh ne to, ampak če usak dan travo zalivaš zgnije v enem tednu, sploh pa je zjutraj ni nobena rosa dobila, kar je najhujše. daj brez zamere ti to rajš stran vrž, da se ne bo kdo še zastrupil. una tut kva izjav, če bi imela pozim travo udzun v gozdu hahah ne more se vsak kr **** pa sadit kakor v filmih, tri četrtine vidim da jih sploh ne ve ustreznih pogojev, pa rajš ne sprobavat ker vas bojo takoj kriminalisti zaznali.. v gozdu imajo redne prlete z helikopterjem in z višine ter enem radarjem se zazna že 2sadiki na enem mestu. če nisi profesionalec ne pojdi v te vode, ker pri kriminalu nasploh zmeram lovijo manjše ribice, nikoli morskega psa. • jegger
• Od: 8.9.2011
15.9.2011 16:02
hahah XD XD XD sem se prav prijetno nasmejal ....
1vo kot 1vo pozimi ti nebo nikjer vuni raslo ker so idealni pogoji za gojenje od nekje 23 do max 30 stopinj ( btw zelenjavo mate tudi pozimi na vrtu ? premisli malo =) ). no tudi za gozd ti ne priporočam lih najbolj ker je zemlja preeveč kisla in vsebuje preveliko ph vrednost in konc koncov neoš meu nč od tega .... tak da si trenutno že tk prepozen kr bo v nekje od 2 do 5 ih tednov žetev ( ponavadi se vnaprej pripravlenje sadike sadijo v majo, ali pa še prej ).... najbolje je da si umisliš neki indoor, lepo spakiraš v omarco na ventilatorje namontiraš karbonske filte pa ti prav nč nebo smrdelo =))) .... več glede indoor opreme in glede cen pa si lahko ogledaš [link] lp |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.