OTIPAVANJE1 | 2 | >>• Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
OTIPAVANJE
29.8.2010 17:34
upam, da ni sto istih tem...če so, se pa opravičujem in mi povejte prosm!
to sem že uprašala kr neki tipou ampak nisem dobla konkretnega odgovora... ZAKAJ OTIPAVATE?! ZAKAJ? en dober razlog?? mislim tisto otipavanje k pč greš mimo tipa in pol te tm skor naskoči...al pa ne vem med zalizovanjem, oz. pč kiss ane. ne neki ono strastno al pa neki. to bi še nekk razumela... ampak zakaj je tko nujno da je treba punco čizt pretipat?! jz tega res ne prenesem in tut usakga k ma kk tak namen oklofutam ^^ tko kr fajn, da si res zapouni...in deluje! xD in ja zlo rada bi vedla iz kkšnih razlogou otipavate in bi potem usaj razumela. pa ne mi s takimi: kr je fajn, al pa kr tko pč je! to mi nč ne pove! in ja prosla bi TIPE, da mi poveste Zakaj...PROSIM* ^^ • TMCFE
• Od: 18.9.2009
Re: OTIPAVANJE
29.8.2010 17:40
no js tega nedalm... sklepam pa da to delajo oz. delamo zarad občutka... • Boris
• Od: 17.4.2010
29.8.2010 17:57
a to mislš tko naprimer na hodniku k pride fant mim pa te kr zagrab nekje? no ja, nwem, pač nekateri si upamo/jo kej več • Rosieweasley
29.8.2010 18:11
TMCFE pravi:no js tega nedalm... sklepam pa da to delajo oz. delamo zarad občutka...
LEPO DA NE! občutka?? hah. • Rosieweasley
29.8.2010 18:16
Boris pravi:a to mislš tko naprimer na hodniku k pride fant mim pa te kr zagrab nekje?
no ja, nwem, pač nekateri si upamo/jo kej več ja tko mislim. na hodniku al pa kje tko. k pride mimo in kr tko naenkrt... ne zdi se mi neka dobra ideja za to da bi ti tip pokazu da si mu ušeč, ampk dobr...če ti tko rečeš! waw.tut ti ne otipavaš! a sploh kdo?? hahahaha. ma ja no. u našem razredu je prau mal takih ki ne...in ja tut uprašala sem že neki takih, ampak nism dobla nekega odgovora razn: ja pč ane al pa kj podobnega... • pk4life
• Od: 20.7.2010
29.8.2010 18:59
sj kšne punce tut haha čeri n umeku ne.. hahaha znimiw blo d je enkrt rikwrc.. XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pačupa
• Od: 7.5.2010
29.8.2010 20:28
otipavamo /jo pač da pokažemo da ste nam všeč pa podobne stvari. samo sem dostkrat opazo da punce tud nas včasih otipavate xD predvsem da po riti _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Jok3r
• Od: 22.7.2009
29.8.2010 20:51
Pačupa pravi:otipavamo /jo pač da pokažemo da ste nam všeč pa podobne stvari. samo sem dostkrat opazo da punce tud nas včasih otipavate xD predvsem da po riti
podpis • Rosieweasley
29.8.2010 21:06
ja no ok ne bom zanikala da določene punce tut tipe khm... ker to dela moja sošolka ane. ampk u čem je fora da steguješ roke po nekom no?! haha
meni usaj se ne bi tip zdeu car al pa neki če bi me pretipu in pol ne vem povabu vn?! omg! ^^ in nj bi blo hudo če ma tip roke na njenih joškah k jo zalizuje?! in pol punca čizt omotična kko je njen nou tip romantičn! hahaha nisem nuna in nisem neka romantična dušica ampak otipavanje se mi useeno gnusi...?! in res imate slabe načine da punci pokažete da vm je ušeč! • Jok3r
29.8.2010 21:23
Rosieweasley pravi:ja no ok ne bom zanikala da določene punce tut tipe khm... ker to dela moja sošolka ane. ampk u čem je fora da steguješ roke po nekom no?! haha
meni usaj se ne bi tip zdeu car al pa neki če bi me pretipu in pol ne vem povabu vn?! omg! ^^ in nj bi blo hudo če ma tip roke na njenih joškah k jo zalizuje?! in pol punca čizt omotična kko je njen nou tip romantičn! hahaha nisem nuna in nisem neka romantična dušica ampak otipavanje se mi useeno gnusi...?! in res imate slabe načine da punci pokažete da vm je ušeč! boš ti še zamerkova po čem so suhe žemle.. (: • hubabuba
• Od: 4.7.2010
30.8.2010 10:04
ja,nevem..mogoče je to nekaterim puncam ušeč če jih tip med kušvanjem otipava.
tebi pač ni..pa tud nisi edina da tega nemaraš. kar se pa tiče ko te pošlata na hodniku al pa kje kar se pr nas pogosto dogaja je pa sam zato da fnt v družbi pokaže d je kao frajer al pa zto kr mu je punca preprosto ušeč. čeprou sm punca sm odgovorila na tu uprašanje nevem..usak drugač razmišla. • Diablo
• Od: 14.10.2009
4.9.2010 14:08
Pačupa pravi:otipavamo /jo pač da pokažemo da ste nam všeč pa podobne stvari. samo sem dostkrat opazo da punce tud nas včasih otipavate xD predvsem da po riti
Podpis, pa nej sam dodam da majo ene ful raqde ritke hahahah • mucek
• Od: 25.1.2010
5.9.2010 14:46
Rosieweasley pravi:upam, da ni sto istih tem...če so, se pa opravičujem in mi povejte prosm!
to sem že uprašala kr neki tipou ampak nisem dobla konkretnega odgovora... ZAKAJ OTIPAVATE?! ZAKAJ? en dober razlog?? mislim tisto otipavanje k pč greš mimo tipa in pol te tm skor naskoči...al pa ne vem med zalizovanjem, oz. pč kiss ane. ne neki ono strastno al pa neki. to bi še nekk razumela... ampak zakaj je tko nujno da je treba punco čizt pretipat?! jz tega res ne prenesem in tut usakga k ma kk tak namen oklofutam ^^ tko kr fajn, da si res zapouni...in deluje! xD in ja zlo rada bi vedla iz kkšnih razlogou otipavate in bi potem usaj razumela. pa ne mi s takimi: kr je fajn, al pa kr tko pč je! to mi nč ne pove! in ja prosla bi TIPE, da mi poveste Zakaj...PROSIM* ^^ Pač raziskovanje nasprotnega spola. • limonica1995
• Od: 12.2.2010
6.9.2010 17:33
Nazadnje urejal/a limonica1995 6.9.2010 19:45; skupaj popravljeno 1 krat • twix13
• Od: 6.10.2009
6.9.2010 19:41
js sm tip in se mi to ne zdi OK, pac otipavanje na hodniko in tko..... za mene taki tipi ful niso frajerji, ampak navadn potrebnez k neupa it do punce, pa povabit na pijaco....
ce pa punca to pusti(pac na hodniku in tko) je pa za moje pojme k u R_b-a, pa če je še nevem kak lušna, pol (usaj men) več ni... se mi pa zdi cis ok otipavanje(do neke mere) med poljubljanjem.... ker je to cis neki druzga kot pa tko na hodniku... • Pačupa
• Od: 7.5.2010
7.9.2010 18:06
twix13 pravi:se mi pa zdi cis ok otipavanje(do neke mere) med poljubljanjem.... ker je to cis neki druzga kot pa tko na hodniku... maš prav ne samo lej ej če ti ok rečmo 1x na teden eno ''pošlataš'' tak za hec lahko rečmo ok ne pa da si neki blazneš pa da samo na odmore čakaš to pa tud ne no =) (samo tak btw jaz ne šlatam punc, jaz jih glejam xD mislim, saj vete kaj mislim... =) ) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
8.9.2010 19:32
hehe no touching..
_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Rosieweasley
25.11.2010 17:27
twix13 pravi:js sm tip in se mi to ne zdi OK, pac otipavanje na hodniko in tko..... za mene taki tipi ful niso frajerji, ampak navadn potrebnez k neupa it do punce, pa povabit na pijaco....
ce pa punca to pusti(pac na hodniku in tko) je pa za moje pojme k u R_b-a, pa če je še nevem kak lušna, pol (usaj men) več ni... se mi pa zdi cis ok otipavanje(do neke mere) med poljubljanjem.... ker je to cis neki druzga kot pa tko na hodniku... točn tko-.-'' ja ok tko kj za finto in ok sam ne kr naprej sam zato k tip misli da je zato car. ja no ok. k se dva žvalta pč ja kokrkol ampak res do neke mere k sm že vidla marsikj ;D lih tok da se nista dala dol pred usemi... • luckaa
• Od: 25.11.2010
25.11.2010 20:34
Right guys and girls...
Lejte če vas to slučajno kaj moti, zakaj jih preprosto gledate.. oukeei ko sem bla jaz tam ene 11, 12 me je tipo, sošolec prijeu za joške, se ga z atlasom lopnila po zobih.. Ja in blo mi ni nič žau. Zdej me pa ne mot če me kir tip kdaj prime za joške, al pa za rit.. Damn noo.. Sej smo usi ljudje in pač nekaterim paše da jih nekdo otipava, nekaterim pa ne. xD Ma oukeei ne rečem zdej de js NE šlatam tipou.. To bi se uvrnih zlagala.. Privlačjo me nihove mišiceee. *____* to je res wauu pa tut RITK se ne morm upret xD jah uspredi ap kokr je no.. Če dobim kak izziu al pa stavo, zakaj pa ne.? xD Pa ne mislte zei neki oo fak ei.. tota je pa res neki ful putrebna.. Ne nism.. sam pačmen ni nič takega če se kdo otipava no.! Sej a teb ne paše ko enga tipota ku ma res hudo rit primeš.? i guess da ti Če ste pa stari tam 10,11,12 let pa ni čudno da se vam zdi to bedno.. LoL xD Smo ljudje Kar sem pa že gor napisala: ČE TE MOTI PA PAČ NE GLEJ.... Če gledaš to pomen de si ti želiš sam si pi*ka ker si ne upaš... Lej če te moti spoki svojo rit stran pa ne glej • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
25.11.2010 20:47
hah tak da bi pa kr eno zagrabo pa nevem zakaj le?! pa to: med kissom al pa kej.....mi kr tak podzavestno roke lezejo kamor neb smele xP...no sej med kissom še nism dobo klofute, ker pač je blo tok strastno..... sem pa dobo že dost klofut iz heca xP enkrat tako d mi je kri lila iz nosa xD _________________ Peace!
• luckaa
• Od: 25.11.2010
25.11.2010 21:18
twix13 pravi:js sm tip in se mi to ne zdi OK, pac otipavanje na hodniko in tko..... za mene taki tipi ful niso frajerji, ampak navadn potrebnez k neupa it do punce, pa povabit na pijaco....
ce pa punca to pusti(pac na hodniku in tko) je pa za moje pojme k u R_b-a, pa če je še nevem kak lušna, pol (usaj men) več ni... se mi pa zdi cis ok otipavanje(do neke mere) med poljubljanjem.... ker je to cis neki druzga kot pa tko na hodniku... a pol se ti zdim js KU.BA, ker pustim da me fantje otipavajo, po joških in ****... Slabo razmišljanje, saj se ne prodajam • Jok3r
25.11.2010 23:18
k/u/r/b/a ma več pomenov..
že to da se jim pustiš, kaže na to. • pk4life
25.11.2010 23:49
luckaa pravi:Right guys and girls...
Lejte če vas to slučajno kaj moti, zakaj jih preprosto gledate.. oukeei ko sem bla jaz tam ene 11, 12 me je tipo, sošolec prijeu za joške, se ga z atlasom lopnila po zobih.. Ja in blo mi ni nič žau. Zdej me pa ne mot če me kir tip kdaj prime za joške, al pa za rit.. Damn noo.. Sej smo usi ljudje in pač nekaterim paše da jih nekdo otipava, nekaterim pa ne. xD Ma oukeei ne rečem zdej de js NE šlatam tipou.. To bi se uvrnih zlagala.. Privlačjo me nihove mišiceee. *____* to je res wauu pa tut RITK se ne morm upret xD jah uspredi ap kokr je no.. Če dobim kak izziu al pa stavo, zakaj pa ne.? xD Pa ne mislte zei neki oo fak ei.. tota je pa res neki ful putrebna.. Ne nism.. sam pačmen ni nič takega če se kdo otipava no.! Sej a teb ne paše ko enga tipota ku ma res hudo rit primeš.? i guess da ti Če ste pa stari tam 10,11,12 let pa ni čudno da se vam zdi to bedno.. LoL xD Smo ljudje Kar sem pa že gor napisala: ČE TE MOTI PA PAČ NE GLEJ.... Če gledaš to pomen de si ti želiš sam si pi*ka ker si ne upaš... Lej če te moti spoki svojo rit stran pa ne glej hahhh a ti no to mal čudn no??.. jah here i am.. touch all you want.. mislm.. friki no.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • TMCFE
26.11.2010 17:16
se strinjam! sm doživu! im bom vrnu • TMCFE
26.11.2010 17:25
pk4life pravi:
luckaa pravi:
Right guys and girls...
Lejte če vas to slučajno kaj moti, zakaj jih preprosto gledate.. oukeei ko sem bla jaz tam ene 11, 12 me je tipo, sošolec prijeu za joške, se ga z atlasom lopnila po zobih.. Ja in blo mi ni nič žau. Zdej me pa ne mot če me kir tip kdaj prime za joške, al pa za rit.. Damn noo.. Sej smo usi ljudje in pač nekaterim paše da jih nekdo otipava, nekaterim pa ne. xD Ma oukeei ne rečem zdej de js NE šlatam tipou.. To bi se uvrnih zlagala.. Privlačjo me nihove mišiceee. *____* to je res wauu pa tut RITK se ne morm upret xD jah uspredi ap kokr je no.. Če dobim kak izziu al pa stavo, zakaj pa ne.? xD Pa ne mislte zei neki oo fak ei.. tota je pa res neki ful putrebna.. Ne nism.. sam pačmen ni nič takega če se kdo otipava no.! Sej a teb ne paše ko enga tipota ku ma res hudo rit primeš.? i guess da ti Če ste pa stari tam 10,11,12 let pa ni čudno da se vam zdi to bedno.. LoL xD Smo ljudje Kar sem pa že gor napisala: ČE TE MOTI PA PAČ NE GLEJ.... Če gledaš to pomen de si ti želiš sam si pi*ka ker si ne upaš... Lej če te moti spoki svojo rit stran pa ne glej hahhh a ti no to mal čudn no??.. jah here i am.. touch all you want.. mislm.. friki no.. zej kot moški bom reku toj fajn... sam če pa razmišlam z zgorno glavo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.