Starši...

Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Starši... 11.9.2011 8:27
Mene starši non stop nekam vlečejo,na sejme,tržnice ipd. Men se bo zmešal!Še ko smo na počitncah je punvad treba it na use tržnce (ko gremo v Grčijo smo bli letus na petih tržncah,kpili pa nismo praktično nič!!) Men se bo res zmešal,spoh ne štekajo da nočem it tja,prqavjo sam d smo družina pa da morm it če pa se uprem morm it pa v kot stat in morm stat v kotu dokler ne puvem d bom pridn če pa nč ne rečem me pa kr usekata pa prisilta d bom pridn,bratec se pa sam laže pa uživa ko se derejo name...Jst ji bi kr ubil al pa naredu samomor,pa še takšni službi mata d fotra ni duma,mama nrdi kosil,jst morm pa celo hišo puspraut enkrat na tedn,pokosit okol hiše...
Kaj nrdim ?že tak sm bolj depresiune sorte in pol ga skor ni dneva ko se ne bi zjoku,učasih med delom skor zaspim,prostega časa sploh nimam,kr morm sam duma delat,pr prjatlu sm biu duma nazadne pred enim letom pa pou,starši mi drgač nkamor ne pustijo,sam na treninge pa u glasbeno šolo me pustijo...
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: Starši... 11.9.2011 11:17
ti maš srečo. moji pa ne bi kr nikamor šli. moji bi bli doma pa sam delal. pa mene nočjo u glasbeno upisat pa na treninge Crying or Very sad čeprou si tu želim.!
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Starši... 11.9.2011 12:16
omg...bogi.....ej jst bi te kr ubjela.....sej vem da se čudn sliš sam pač mi je bed......kolk si pa drgač str sam tko pač....ej pa to res ni fer da use nardiš pa ne smeš nikamor oz.sam tja kamor oni hočjo pa te fore....o bed ej....pa sej pr ns duma tut delamo (pa sm punca in premikam stvari za znoret)...sam me usen pustijo vn...čeprou od začetka niso sam sm delo doma upurabla za izgovor.....ej mislm da se boš mogu zdret al pa kej.....to ni kul da si tko despred pa to...mislm sej te zastopm zakaj si sam tko ane....pa da nebi delou samomora al pa koga ubiu....Smile.....dej neki jim morš nazaj puvedat k to ni kul....mislm a se je sploh kakorkoli o čemerkoli možno puguvarjat z njimi.....aja pa vem kuko je če si usega kriv....mam dve mlajše sestre...sej ena k je eno leto mlajša od mene mi ne dela neki ful prublemou sam una k je par let mlajša mi jih je pa že par nardila....sam sm se uprla in je zdej bolš....mogu se boš skregat al pa lpo puguvort....pa spuroč kako je šlo.....Smile
ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
hej.! 11.9.2011 12:39
Jest te cist zastopm ker mi je blo isto ucash. Samo pospravlane vidjo pa šolo ane.. postaut se morš zase kle ni druge. Doma morš lepo razložit da ti kre vse na ****c da morš sam delat pa pomožnosti ostalim bratom al sestram nc ni treba in rec da si razdelite hisna opravila ne pa da morš use sam. Pa kr lepo jim povej da zate sejmi pa take stvari niso nobena družinskazadeva družine hodjo na izlete pa kosila itd. ne pa na sejme kjer te mučjo in se sploh ne počutš k del njih reč da boš usou doma itak si sam u napoto pa še mučno ti je. Vn je pa treba tut mal hodt reč grem k prjatlu dons s kolesam, in če ti reče mt ne negreš jo pa praši zakwa ne? pismo sj maš ti tut žiulene.Če pa še nau bolš pa pejt lpo na socialno al pa k zdravniku pa se mu izpovej ta ti bo pa napisou napotnco za psihiatra poj se bota pa mogoč mal zamisla da je neki narobe . neki je treba narest fante Wink ne sam čičat pa čakat.
velik sreče!
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: Starši... 11.9.2011 14:13
Ma glih zdele smo mel ene obiske in pol jo se sam delal norca iz mene,ampak sm potrpeu pa pučaku in dve ure tam sedel pa biu tih,pol sm pa uprašu če grem lahk gor na računalnik in pol mi mama reče d ko bom use puspravu -.- Pol so se me uni usmilil pa mi rekl d nej kr grem Very Happy
Sam men to ni fer...U šoli sm dličn,ne delam prublemou,ampak takoj k jih uprašam če grem lohk u kino mi pun avad rečejo ne,učasih pa fotr na mamo prtisne sam pa grem lahk sam pol itak morm it peš do kina (1,5 km) pa peš nazaj,k smo z vasi pa je eno mesto čist bliz...Men je use tak bed,k sreči sm spuznau eno punco k je mal dlje stran duma pa ma isto situacijo,pa se menva pa pumagama pa zdej se boma enkrat na skrivaj dubila...
Mah pol se itak sam derejo,mat je že tak žiučna k je učitlca in pol sm jst usega kriu,ni važn ka je u šoli narobe,fotr ma pa svojo firmo,tak d denar ni problem,dubim kar hočm,ampak rajš kukr nou telefon bi vidu d bi mi enkrat rekl hvala al pa čestital kr sm dubu eno oceno,tak pa sploh nč ne rečejo pa sam zamomlajo neki pa grejo naprej...
Drgač mam 13 let...
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Starši... 11.9.2011 22:53
poznam sceno.. tut jz sm delu use tko k so rekl pa je blo use prou nagrade pa ni blo nobene.. če sm kej kdaj hotu je blo walda ne.. pol sm se pa pč prašu zkj za ku.rac bi pol delu tko k NJIM paše če jz nimam nČ od tega?.. hočm ti rečt da se jim lahk upreš.. posledice wrjetn nebojo tok zlo supr fine sam boš meu pa če ne druzga užitk od tega k ju je.beš u glawo.. tkoda če ti drugačno zabawo prepowejo jih usaj pod.****.awej dokonca =D beliwe me its fun
Re: Starši... 12.9.2011 16:22
Fora je u tem kr sm bol kt ne zaprt vase pa duma sm čist tih...Tisto nrdim in to j eto,pol pa par ur zaprt u soji sobi puslušam musko...Klasičn rock pa to,Queen so najbolši Very Happy Brezveze bi se blo upret,k se dwelam kukr d mi ni težko,itak pa da kadarkol hočm sam svoje mnenje puvedat me takoj zabijejo nazaj d nej bom tih ppa nej neham jezikat -.- Če pa sam neki rečm pol začnejo kričat pol me pa mt sam začne žalit,da kuk sm razvajen,da oni ni bla razvajena,pa da si želi d nej bom klošar,pa da je ne zanima ka bo iz mene ko bom starejši,pa da me noče nč več videt,pol pami zmeče use cote in omare pa reče d morjo bit u eni uri puspraulene,čepa rečm d jih ne bom pusšravu pa kr copat u mene vrže-ampak k sreči slabo meče P
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Starši... 12.9.2011 22:16
lej joj.. k ti prekipi ji ti sam wrn z usm nzj.. reč ji pa da boš klošar če boš tko hotu.. pa nwm če maš kšnga dost ok prjatla da nebi nbenmu reku pa da negowi starci nebi najedal probi prespat pr njemu.. weš kok bi to twoje starce ubil ej.. heh sam dobr to je zlo drastično .. tega tut jz nism nikol še nredu sm pa welikrat meu u mislih.. sam moje prjatle predobr pozna.. mjao sam ti maš scene doma weš.. nwm kko se ti da prenašat to.. upri se.. mgoče ti bo bolš.. če ne druzga bo pa zlo zabawn XD
Re: Starši... 4.11.2011 15:33
o dj bogi sm vedi tu se tut drugim dogaja pa tut men sm ne tok dj probi se pogovort z njimi če se novš mogu pa skom k te rezume pa je u dobrih stikih s tvojimi starši pa jim bo loh razložu sisuacijo pa tvoje počutje dj pejt h socialni delavki al pa stari mami al pa dediju al pa sosedu sosedi sj ni važn če se ti zdi d te noben ne razume pa poklič na kešno fonsko za to npr TOM 080 1234 (se mi zdi d je taka številka) probi rešt zadevo dj jst bi te prou objela.... se ti bo ratal:)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.