Prijateljstvo ali kaj weč.? - zgodba.!!• lovejb
• Od: 14.6.2011
Prijateljstvo ali kaj weč.? - zgodba.!!
31.7.2011 11:17
''Looti ustani.!'' smišim glas mame. Pomencam si oči pretegnem in ustanem. Odidem v kopalnico si umijem zobe in grem pod mrzel tuš. Stečem v sobo oblečam si Pajkice mini krilo in majco brez naramnic. Grem pred ogledalo in se namažem z barvico. Nanesem si še puder nato pa stečem v kuhinjo. ''Loti kaj boš jedla.? '' mami nimam cajta. čez 40 miin morm bit že na autobusni.'' okej no. Lej te bom pelala tm ti boš pa u avtu jedla okej.?'' no če že ustrajaš. -.-'' Naredi mi sendvič. Jaz stečem v sobo. V konček si namečem obleke in use kar potrebujem za 1 mesec.Pograbim kovček in stečam v pritličje. '' Maaami prit no. Bus gre čes 15 minut.'' ja ewo Kr pejt vn do avta pa tm počak. Sa še Eriku naštimam nodija in pridem.'' ''okej.!'' Obujem allstartke in že sem v avtu. Kmalu se prkaže mami. Usede se v avto in odpelje. Celo pot sem poslušaala. '' obnaši se normaln. ne preveč pt. užuvej. sam merkej se.'' in podobno. Zapeljala ne na Avtobusno. Že sem zagledala Mio & Jana & Gapija & Jerota & Brčota & mojega pikija - Gregija. Zraven njega je stala neka blondinka. Ustala sem iz avta mami sm rekla adijo in stekla do prijateljev. Čudno sm pogledala Gregata on pa se mi je sam nasmejou. Objela sem mio nato pa sem poljubila Gregija. '' Loti to je Sara.Z nami gre.!'' a okej. xD ''
koment • zala123
• Od: 28.7.2011
Re: Prijateljstvo ali kaj weč.? - zgodba.!!
1.8.2011 0:02
pis nprej pliss drgac pa tvoje zgodbe so odbite full mas smisl za to • beax
• Od: 26.2.2010
1.8.2011 11:19
next!
• lovejb
• Od: 14.6.2011
5.8.2011 6:33
Odšli smo na avtobus. sedela sem sama. gregi in sara sta bila skos slupaj mene pa nista niiti pogledaa. ko je minila 1 ura vožnje ki je bila za nami sem zaspala. zbudoli so me sončni zarki.pomencala sem si oči in z nahrbtnika si uzela ledeni čaj. Pogledala sem proti Gregiju in Sari. Videla sem isti prizor kot prizor ki sem ga gledala predno sem zaspala.Gregi je bil naslonjen na stol sara pa se.je ulegla. glavo je umela naa nogah malo podm medožjem. oba sta slstko spaa kot bi bla na novo zaljubljena.
• onaSem
• Od: 27.1.2010
6.8.2011 21:18
NEXT! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.