Sprememba priimka če si mladoletna oseba• birdlover
Sprememba priimka če si mladoletna oseba
13.9.2011 16:45
heyy (spet jas • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
Re: Need le HELP!!
13.9.2011 22:25
birdlover pravi:heyy (spet jas
Na upravno enoto pokliči in uprašaj:) Samo potem moreš VSE dokumente spremenit, to kr traja:S Glede tega, kako bi ju prepričal ti pa nemorm kej dost povedat, sm že prišla tu pa tam na kakšno noro idejo samo, da bi si pa šla priimek spreminjat pa še ne. No ampak to je tvoja stvar • birdlover
Re: Sprememba priimka če si mladoletna oseba
14.9.2011 14:13
najlepše hwalaaaa!! • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
14.9.2011 14:57
birdlover pravi:najlepše hwalaaaa!!
Ufff, recimo dovolita mi skor use, razn da bi šla na kakšne koncerte pa to mi pa nezaupata glih:) No, ampak letos sm se upisala na boks, najprej valda nista bla glih srečna...'watafak moja hčerka pa že nebo trenirala boks, boks je za fante, blablablabla,...' Celo leto sm jima mogla težit, da sta se pa zdej le odločla, da me spustita:P Fotru reč, če se lahk dol usedeta pa pogovorita, in pol mu lepo razlož zakaj hočeš nov priimek, zakaj ti ta ni ušeč,... Sicer bo mal užaljen pa to, ampak mogoče bo pa pol čez nekej časa le dovolil:) • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
14.9.2011 16:02
hahaha, poročiš se z nekom k ma tak priimk k ga ti hočš mt problem solved ;P • birdlover
14.9.2011 17:33
ANABANANA: najlepše hwala za naswete!! lovelygirl: haha dober predlog samo: 1.punce ponavadi prevzamejo priimek od fanta 2.nevem koliko pust glih se piše "Castle" hwala tuji tebi!! • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
14.9.2011 17:37
birdlover pravi:ANABANANA: najlepše hwala za naswete!!
lovelygirl: haha dober predlog samo: 1.punce ponavadi prevzamejo priimek od fanta 2.nevem koliko pust glih se piše "Castle" hwala tuji tebi!! aja, hopla, ti si tip xD my bad. • birdlover
14.9.2011 19:15
lovelygirl pravi:
birdlover pravi:
ANABANANA: najlepše hwala za naswete!!
lovelygirl: haha dober predlog samo: 1.punce ponavadi prevzamejo priimek od fanta 2.nevem koliko pust glih se piše "Castle" hwala tuji tebi!! aja, hopla, ti si tip xD my bad. hehehe nič ni • littlepig
• Od: 4.7.2011
16.9.2011 21:17
lovelygirl pravi:hahaha, poročiš se z nekom k ma tak priimk k ga ti hočš mt
problem solved ;P ahahahhah drugač pa..spreminjanje priimka ? nora ideja res maš res čudn priimek al samo tebi ni všeč ? pa zakaj ravno castle ? :O vatafak! • birdlover
18.9.2011 9:31
littlepig pravi:
lovelygirl pravi:
hahaha, poročiš se z nekom k ma tak priimk k ga ti hočš mt
problem solved ;P ahahahhah drugač pa..spreminjanje priimka ? nora ideja res maš res čudn priimek al samo tebi ni všeč ? pa zakaj ravno castle ? :O vatafak! ja no mislim meni pač samo ni najbolj všeč :p pol Castle pa zato ker se mi tok carsko sliši |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.