Help me!

kenna • Od: 19.9.2011 • Prispevkov: 13
Help me! 19.9.2011 18:59
Pač mam jaz en problem. Jaz sem pač mela prijateljico in ona je bila prijazna, ker sva se pobotale in je tko lepo čist se mi prikupla. Potem sta me začela par dni nazaj ona pa njena sošolka ****(ups oprostite izražanju) in me prav ogovarjat in govorita, da sem neumna, invalidka, ker kao nisem dobra pr športni(pr nas so vsi dobri);in pač vame mečeta pokrovčke mi vržete puščico na tla in ugasnejo luč. Pač tega mi je dost in jim hočem se maščevat. Obedve sta sebične in nesramne. Pač če mi lahko kgdo pove kako to narest. Sem probala odgovarjat, ker sem dobra v besednem zakladu. Sem povedala mami pa prav, da kr pustim. Jaz pa se hočem maščevat. Če mi lahko svetujete.
Aymar. • Od: 18.9.2011 • Prispevkov: 16
Re: Help me! 19.9.2011 19:13
A se dejansko hočš spuščat na njun nivo? ..brezveze. Najd si nove prjatle, njiju pa ignoreri. To je najboljše maščevanje. Wink ..Slej k prej se bosta naveličale teh otročjih for.
Re: Help me! 19.9.2011 19:19
ja sem probala sam potem še bolj težijo. bom probala drgač.
Re: Help me! 19.9.2011 19:25
Sej se bosta naveličale slej k prej, vrjem. Smile Sam ignoreri pa ignoreri.. deli se, da ti sploh ne pride do živga, ker potem se jima ne bo zdel več vredn..Če pa onedve vidta, da si ti jezna, žalostna, živčna.. bosta mele pa sam večji užitk, ker bosta vedle, da sta dosegle svoj cilj. Tebe ob živce spravt. ..tko da sam ignor pa nasmeh na obrz. Smile
Re: Help me! 19.9.2011 19:27
hvala zelo dober odgovor. mogočew veš kako se zamenja slika tuki. če lahk vprašam.
Re: Help me! 19.9.2011 19:32
hehe. Wink ..pejt pod "tvoj profil" ..se mi zdi, da se tm da zamenjat slikco, nism pa sigurna. Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Help me! 20.9.2011 23:10
kok ste pa stare?
Re: Help me! 22.9.2011 6:24
pk4life: soo agreee!! tole je use skupej otročje in neumno.. mislm haloo no to počnejo tri leta starii otroc.. pejt pa si najd nowe frende.. v 21 stolettju to ni tolk težko Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.