Prosim pomagajte..!

CookieChoice • Od: 7.1.2011 • Prispevkov: 27
Prosim pomagajte..! 20.9.2011 12:39
No js sm pač punca in imam eno najbolšo prjatlco ... in nedolgo nazaj sm ji zaupala, da sem Biseksualka ( da so mi punce isto všeč kot fantje) in potem me je čez par dni vprašala katera mi je tko ušeč.. in mi je blo težko povedat, da ona.. torej ko sem ji to povedala me je samo debelo pogledala in me objela, da me ima tudi ona rada.. ( v smislu najbolše prjatlce) ampak zdej je problem da kadar jo vidm se z njo pogovarjam mi tko počas metulčki pridejo v trebuhu in js bi zlo rada kot z njo hodila mislim bila skupaj ampak me je strah, da bo ona rekla ne sam zato ker sve punce... ko sem ji povedala za mojo spolno usmerjenost je zanjo bil šok ampak sej je rekla d sm kakršna sem in da me sprejme tako... kar mi je odleglo... zato rabim zdej pomoč ker nevem kako jo vprašat, da bi kot hodila z menoj če ima kdo kakšen predlog ( in nee nima fanta trenutno) prosim, da odg. čim prej in prosim dajte čimveč predlogov... Hvala Smile
youknowmebitch • Od: 24.10.2010 • Prispevkov: 54
Re: Prosim pomagajte..! 20.9.2011 14:27
CookieChoice pravi:
No js sm pač punca in imam eno najbolšo prjatlco ... in nedolgo nazaj sm ji zaupala, da sem Biseksualka ( da so mi punce isto všeč kot fantje) in potem me je čez par dni vprašala katera mi je tko ušeč.. in mi je blo težko povedat, da ona.. torej ko sem ji to povedala me je samo debelo pogledala in me objela, da me ima tudi ona rada.. ( v smislu najbolše prjatlce) ampak zdej je problem da kadar jo vidm se z njo pogovarjam mi tko počas metulčki pridejo v trebuhu in js bi zlo rada kot z njo hodila mislim bila skupaj ampak me je strah, da bo ona rekla ne sam zato ker sve punce... ko sem ji povedala za mojo spolno usmerjenost je zanjo bil šok ampak sej je rekla d sm kakršna sem in da me sprejme tako... kar mi je odleglo... zato rabim zdej pomoč ker nevem kako jo vprašat, da bi kot hodila z menoj če ima kdo kakšen predlog ( in nee nima fanta trenutno) prosim, da odg. čim prej in prosim dajte čimveč predlogov... Hvala Smile

am pomoje da nebo hotla bit s tabo, če ona ni bi? če si pa tut ti njej ušeč poj pa.. go for it!!
no nevem, js nism bi in tit nebi hotla bit s punco... Smile
Aymar. • Od: 18.9.2011 • Prispevkov: 16
Re: Prosim pomagajte..! 20.9.2011 16:15
Če ona ni BI, potem vrjetno ne bo hotla bit s tabo. Rajš se prepriči, da je tud ona, šele potem jo vpraši, da ti ne bo kasnej žov.. če se bosta zrd tega kej oddaljile itd..
Sploh pa a ni mal prekmal, da jo kr že zdej vprašaš, če je komi pred kratkim zvedla da si ti BI. Premisl rajs, predn kej recs. Smile
CookieChoice • Od: 7.1.2011 • Prispevkov: 27
Re: Prosim pomagajte..! 20.9.2011 17:51
ja sej maš prou mogla bi se prej pozanimat, ker taka stvar ni kr tko..
najlepša hvala za odgovor ! =)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.