Valentinovo in darila

AnGeL • Od: 9.2.2009 • Prispevkov: 17
Valentinovo in darila 15.2.2009 23:03
heiiia..
mene pa zanima, kok vam pomeni valentinovo ?
Koliko vam pomenjijo darila, ki jih dobite?
Vse, ki imate fante, kaj ste dobile za valentinovo,
in koliko ste približno porabile za darilo, ki ste ga podarile??
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Valentinovo in darila 16.2.2009 8:51
iijst sm dobila lupčka
dosti mi pa pomeni zto
k zdej dougo cajta smo bli neki narazn..
in bli smo skupi..
Liiubim ga*
Re: Valentinovo in darila 16.2.2009 23:14
ja men je valentinovo ful ušeč Embarassed
sploh če ga preživiš s svojim fantom..drgač pa tut samskim zna bit lpo če so sam sfrendi/cami Razz
za valetnitovo sm dubla pa bonboniero pa enga lepga lupčka Embarassed ..tko da to mi je blo čist dost..kr nerabm nekih vlkih daril..že sam to da se nekdo spomni nate za valentinovo je več kot zadovoljivo/lepo Smile
miisHy • Od: 6.11.2008 • Prispevkov: 32
Re: Valentinovo in darila 17.2.2009 16:44
hM.. =) valentinovo je lep praznik za zaljubljene Razz
jaz pa sem dobla.. lamborginija ( iz pikapolonice ) Very Happy pa rdečo vrtnico pa raffaelo Cool

fantu pa sem dala majčko tiskat.. z njegovo drugo ljubeznijo Valentino Rossi Very Happy pa sem dala 14 €.. Smile ni tako drago.. Very Happy
GreenBlondie • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 45
Re: Valentinovo in darila 18.2.2009 11:38
Men je pa razredničarka voščla! Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.