vbila bi jo ! :/• wawmei
• Od: 31.8.2011
vbila bi jo ! :/
23.9.2011 21:15
No vglaven.. jas zai 1 leto treniram hip hop, in moja najolša prjatelca je zvedla za tou, in ona trenira plezanje..dans pa sta z mojo sošolko prišli gleat mene na trenig, sošolka tui trenira ampak drugi čas.. no pač.. oni tam mene gleata in kr neki.. pol pa mam fertik pa je mela sošolka trening.. no prjatelca pa jo je gledla na treningu. in pol ji je blo to tak waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw.. da bi se ona takoj vpisala..
no in to dela zanalašč, poznam jo.. veeeeeeeeeedno tekmuje z mano..mislim... pol pa bi se ona taaak rada vpisala, pa bla polek sošolke v skupini , meni pa reče nai se prepišem.. watafag, no., ? ker ona vse v drugi skupini pozna.. ? pa dai no.. vedno hoče bit bolša, ko se za nekai odločim mora narediti isto..in biti bolša v tem.. vedno me želi narediti lubosumno in tak dalje.. :/.. rekla je da bo momo prepričala da se želi vpisalti , in mislim da ji bo pustila.. tako da.. kai naj naredim.. ? nočem da se vpiše k hip hopu, sai še ne letos.... neželim, ker vem kai hoče doseči-.- • BookPrincess
• Od: 9.8.2011
Re: vbila bi jo ! :/
23.9.2011 21:32
kill the bejać,... ne, pogovor se z njo kt člouk, če se bo upisala k temu plesu, jo sam ignoriri in vedi da ti eno leto dalj treniraš kt ona in da si zato ti v prednosti pred njo. Drgač pa tekmujejo med sabo samo ne zreli ljudje _________________ Stop thinking it's dream, it's real life! :* • slovenc79
• Od: 19.8.2011
23.9.2011 21:36
ronny6 samo s človekom se lahko pogovoriš kot človk...
jaz pravim, btk. kot da je ni. samo treniri naprej, ni se treba niti pogovrajat z njo. Če se pa pride hvalit pa jo hvali na vse pretege, da se bo počutila kot en invalid;) "nisem si mislila da ti bo kdaj ratalo" pa take:D treba je psu vreči kost da bo srečen. ti pa bodi ponosna nase da se znaš tako dobro izogniti butastim ljudem;) ker ti bo to samo koristilo v življenju. • BookPrincess
• Od: 9.8.2011
23.9.2011 21:59
Pač z enimi se sploh ne morš pogovarjat,.. osebne izkušnje :/ K te sploh ne poslušajo, zgodil se je, da je ena ženska plunla frendico ker se ni strinjala z njo,.. lahko rečm da to ni v navadi ljudi : _________________ Stop thinking it's dream, it's real life! :* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.