raztrgala sem lečo -.-
• lana
• Od: 24.11.2010
raztrgala sem lečo -.-
24.9.2011 21:53
hej..stvar je taka, da sm jst doma starše končno prepričala, de mi
kupjo leče..ane..in res so mi jih..no in dobila sm pač poskusne leče za en teden.. zdej jih mam že dva dni..no in dons k sm si jih hotla dat not, je prva učka blo čist uredi, pa je šlo z lahkoto not...no in pol sm si tut tadrugo lečo dala not v učko...pa me je neki začel ribat..pa sm jo dala ven (pač de bi jo dala v raztopino) oz. de bi jo razkužla.. pa pol de bi jo dala nazaj not..ane.. no in sm jst tak lečo lepo pogledala proti svetlobi, in sm vidla en "lasek" gor..in sm ga hotla dat dol ane..in sm zgleda mal preveč grdo potegnala..in sm lečo raztrgala.. ..zdej pa je problem mami, ane...ona še neve de sm jo rartrgala...študirala sm , če bi si šla (SAMA) po nove leče.. (BREZ DE BI MAMI ZVEDLA) ker če bo zvedla, me bo ubila..in to do konca.. zdej pa nevem ka nej nardim..če bi šla po nove sama. .bi mogla it najmanj tri kilometre PEŠ stran od šole po leče pa nazaj..na avtobusno.. (TKO PAČ DE ONA NEBI ZVEDLA...) al je bolš mogoče de ji povem...??? +na kakšen način ji nej povem..?? hvala usem za odgovore • iceQueen
• Od: 17.7.2010
Re: raztrgala sem lečo -.-
24.9.2011 22:38
Samo 1 par leč imaš? Kakšne pa so: mesečne/dnevne?
• lana
• Od: 24.11.2010
25.9.2011 10:31
en par mam zdej za en tedn do petka (oz. bi jih mogla met)...pač kao
de če bojo uredi, pa če me ne bojo učke bolele, al pa kej..te so testne leče.. za probat...de vidš kok use gre pa to...u petek pa dobim taprave, tri pare... sam še vedno nevem ka nej nardim..?? ji povem...al jih nej grem sama kupit....a nej grem mogoče z taksijem...kr v eni uri ne morm prehodit več ku 6 kilometru, pa še leče kupt... (mi bo cajta zmanjkal---> do avtobusa..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))) • Sunshine15
• Od: 19.7.2011
25.9.2011 13:03
ja lej če si jih šele dubila nemorš vedt d se leče lahkko strga. sicr mam tud sama leče pa nvm kko ti je to ratal samo mamic razlož d še neznaš ravnat pravilno z lečam in d ti je ful žou d se ti je to zgodil sam k nisi vedla. lj če je tvoja mt nurmalna bo zastopila. tud js k sm jih dobla pa sm mela za poskusno 2 tedna sm eno ponesreč zgubla pa sm povedala doma pa so mi nove dal tm pa še usejn so ble zastonj. tko d ne se sekirat.razlož pač in toj to. odrasli morjo razumet d če dubiš eno novo stvar pa nvš še čist točn kko morš z njo ravnat,d se bo 100% kj zgodl. tko d breeeeeez skrbi! |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.