help :/

pperko1 • Od: 21.8.2009 • Prispevkov: 15
help :/ 5.9.2011 20:06
am..
a mi lahk gdo pomaga ?!
pač lani smo dobli nouga sošolca k mi je zlo všeč
no a ma kdo kak predlog kako mo naj povem da mi je všeč?
[/b]
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: help :/ 5.9.2011 21:09
a) Napiš mu pismo... easiest way ;D
b) Zažwali ga xD (odvisn kakšna človeka sta.. pr enih pali)
c) Kup si megafon in se čez celo šolo zader če bi hodu s taboo (ne sej ne xDD) (mogla sm to napisat ;D)
rawr. good luck xD
tedy • Od: 2.9.2011 • Prispevkov: 1
Re: help :/ 7.9.2011 12:54
Ja zberi pogum in mu nekje na samem izpovej svoja čustva, pa tud povej mu , da ti je ušeč že od prvega srečanja z očmi.
Imaš pa še eno možnost, da mu res napišeš izpovedno pismo, samo pazi , da ne pride v napačne roke, ti pa svetujem, da o s tem kdo ti je ušeč ne razlagaš drugim v razredu, ker lahko kaj kmalu dobiš polena pod noge.
Pa srečno!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.