priiiiid pogledat

timetoshine • Od: 26.11.2011 • Prispevkov: 2
priiiiid pogledat 26.11.2011 21:42
ko si jo brijem, z žiletko, mi začne kri tečt. :\
kok si jo ve brijete ? pa ne reč epilator, kr mi je ful nerodn glede teh stvari :c
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: priiiiid pogledat 26.11.2011 21:48
Jaz sem se parkrat doli obril. Parkrat z britvico in se je dogodili isto ko opisuješ (pač občutliva koža) plus potem še nastanejo mozolčki. Toraj nato sem odkril novo metodo: Gel veet al weet al kakor koli se že reče. Pač krema je ki si jo gor namažeš na dlake in pol pustiš par minut gor in si pol dol umiješ ali pa z tako ''žličko'' ki je not priložena dol postrgaš (čisto na izi gre). Štos pa je, da treba pazit ker krema vsebuje neko kislino ali nekaj takega in ne sme prit v spolovila ali kake druge predele (kar je pri moških lažje), zato pazi, da nebo krema kam not prišla. Upam, da sem pomagal. =)

Lep pozdrav!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.