obupana in zmedena. prosim pomagaj

dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
obupana in zmedena. prosim pomagaj 2.9.2011 23:40
pač moj oče je že pred časom dobil novo punco. in smo se zaćeli družit z njenimi prjatli. in pač ena njena sodelovka ma sina, k je eno leto starejši in mi je ful všeč. od njega pa prejemam tako različne informacije da nevem ali sem mu všeč al ne.
ko smo šli skupaj na dopust sem opazla kako mi včasih (kosva bila kje sama) namenjal več pozornosti. nekajkrat sem opazila da me je skušal slikat na skrivaj.
ko smo prišli domov sva si še isti večer začela dopisovat (on je začel). pisala sva si več ur. tako sva si potem dopisovala vsak dan. 3. dan najinih pogovorov me je vprašal če bi hodla z njim seveda sem rekla ja. nato se je nekaj dni začel odaljevat komaj svaše govorila. po parih dneh sva si začela spet normalno dopisovat. amppak začel mi je postavljat taka vprašanja kot da nebi vedu da hodiva. potem je imel sva se en dan spet videla (živi zelo daleč proč). ampak on se je obnašal kot da me komaj pozna cel večer ni z mano spregovoril niti besede. in ni hotel ostati čez noč čeprav so mu vsi govorili naj ostane. ko sva nekaj dni kasneje govorila je rekel da med nama itak nebo nič. to sem nekako sprejela. vendar je še isti dan le nekaj ur kasneje povedal moji sošolki da hodiva. nisem mogla vrjet da to slišim. ko se je nehal pogovarjat s to sošolko me je vprašal zakaj govorim okoli da hodiva. povedala sem mu da nisem tega povedala še nikomur. potem sem ga vprašala kaj čoti do mene. sprva se je odgovoru izmikal in vprašal mene kaj jaz čutim do njega. povedala sem mu da sem v njega, vendar kar ni mogu vrjet. prepričan je bil da se zafrkavam. ko sem ga ponovno vprašala kaj čuti do mene je rekel da nič. prvi šolski dan pa meje ta sošolka ki ji je rekel da hodiva, obtožila za lažnivko. povedal naj bi ji da v resnici med nama ni ničesar.
ras nevem več kaj je resnica!
ali ima kdo kak predlog kako naj izvem kaj je res in kaj ne?

Nazadnje urejal/a dekle 5.9.2011 18:58; skupaj popravljeno 1 krat
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: obupana in zmedena. prosim pomagaj 2.9.2011 23:49
ta je bebec. sam pojdi stran od njega.

šola se je začela, poskusi najti enega ki ti bo všeč in bo vedel kaj hoče. povej temu da imaš drugega, in povej mu direkt kar mu gre, naj ve da se z izmišljevanjem ne pride nikamor.

ne pusti se. ampak nekaj ti pa povem, ne izmišljuj si tudi ti. ko si z enim, ostani z enim, razen če res ne gre več, ne postani taka kot večina drugih punc, ki jim je vsak dan nekdo drug všeč...

fejst punca si, ostani še naprej taka Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: obupana in zmedena. prosim pomagaj 2.9.2011 23:50
PS: res je zabita ta tvoja sošolka če ji on sam različno govori, pol pa TEBE obtoži da si lažnivka...
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: obupana in zmedena. prosim pomagaj 3.9.2011 0:18
Takšnim se samo postav preprost uprašanje.
KAJ ZDEJ AL SVA AL NISVA!
In če ti iz prve neki muti z odgovorom. rečš samo aid čaw . se vidmo še kej. to je to.

Rib je še dost v vodi Wink
In vsak ribič se s časoma kej novga nauči o vabah in vrstah rib ;D

upam da sm ti kej pomagala Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: obupana in zmedena. prosim pomagaj 3.9.2011 13:41
če tok dalč žwi da sta se po morju samo 1x widla.. mja no ne wem.. če ti to dela je mogoče res mal tko čudaško.. praši ga kaj ti hoče powedat.. nej se čiz zjasne.. uglawnm ti pa predlagam da si poiščeš enga nowga k bo po šansi bližji pa bl normaln..
Re: obupana in zmedena. prosim pomagaj 5.9.2011 17:01
pred približno enim tednom je brez razloga nehal govorit z mano. danes pa sva si spet pisala. povedal mi je da mu je ena ful všeč in potem vprašal če je tudi men kdo všeč. je možno da je tudi on v dvomih kaj točno je med nama in bi se rad prepričal?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.