help help help !!!!!!!!!

324 • Od: 23.5.2011 • Prispevkov: 40
help help help !!!!!!!!! 7.9.2011 16:41
Zadne čase pogosto hodm na sprehode z enim tipom, k mi je ušeč jes pa nevem kaj čuti on......sm bl tiha po naravi in nevem o čem nej se z nim pogovarjam ??? in kaj nej nardim da mi nou tko teško govort??????

PROSM POMAGI!!!!!
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: help help help !!!!!!!!! 7.9.2011 21:38
mal bo treba tipčka opisat Wink
a je on tut sramežljiv al je bolj "glasne" sorte?
Re: help help help !!!!!!!!! 7.9.2011 21:40
NickeyBu pravi:
mal bo treba tipčka opisat Wink
a je on tut sramežljiv al je bolj "glasne" sorte?

Rd govori Smile
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: help help help !!!!!!!!! 7.9.2011 21:48
pol sta popoun par Laughing
on govori, ti poslušaš. sprašuj, sem pa tja povej še kej o sebi.
predvsem pa ga POSLUŠAJ!

Pa to. če gresta, kot pravš, pogosto na sprehode očitno uživa v tvoji družbi. Wink
Re: help help help !!!!!!!!! 7.9.2011 22:05
NickeyBu pravi:
pol sta popoun par Laughing
on govori, ti poslušaš. sprašuj, sem pa tja povej še kej o sebi.
predvsem pa ga POSLUŠAJ!

Pa to. če gresta, kot pravš, pogosto na sprehode očitno uživa v tvoji družbi. Wink

Problem je u tem da on pravi da sm preveč tih....da hoče da več govorim
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: help help help !!!!!!!!! 8.9.2011 0:30
ja walda.. XD powej mu kej o seb.. o swoji šoli.. če si lih pršla na sredno mu o tem powej.. praši ga kko je pa njemu na sql.. powej kok mate ql/**** prfokse.. weš kok lahk to napletaš skos.. s tem da je to sam ena tema.. lahko ga prašaš o muzqi.. pol poweš še kaj ti poslušaš.. nwm če nebo poznou mu predwajej kej.. powej kej o skupini ipd ipd.. praši če kej trenira.. pogowarjita se o temu.. reč če kej igra.. opiš sebe.. ful stwari maš jaoo sam mal pomisl ^_^

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.