Modrica.. help!• leia
• Od: 23.1.2010
Modrica.. help!
30.8.2011 22:19
Hej! Prosla vas bi za mičkeno pomoč. Zadnč sm bla pr frendici, ki ma velkiga psa in med tem, ko sm ga božala mi je skoču u faco tak da me je z zobmi mal poprasku. Dons zju3 sm se zbudila z otečenim očesom ampak to sm rešla z ledom. Zdej je sam problem kr bo nastala res vlka modrica okol desnga učka in nwm kuk jo nej skrijem. S pudrom sm že probala pa se usejn vid. Strah me je tt da se oteklina nazaj pojau kr še čist ni zginla. A ve kira kak nej to rešim kr ne mislm it 1. septembra u šolo z plavim učkom Hvala že u naprej :** • rainbow888
• Od: 7.8.2011
Re: Modrica.. help!
31.8.2011 9:37
nič ne morš..počakaj da zgine • ChocolateCake
• Od: 12.8.2009
31.8.2011 10:24
ufff sam dvomm d bo zginla do takrat:S velik sreče • ful
• Od: 23.8.2011
31.8.2011 10:44
Hojla ! Daj si iz hladilnika vzemi malo masla , pa si namaži po črnici. Meni pomaga čeprav je najbolje namazat takoj po udarcu da črneca sploh ne nastane. Še vseeno pa lahko poslusiš =) • DJumek
• Od: 27.8.2011
31.8.2011 14:23
sej ni problema, če greš taka v šolo. kok si pa stara? lej pač pes te je ugriznu, nč nemorš pomagat.pač je bla nesreča lde se nemorjo v šol zarad tega zafrkavat iz tebe
• leia
• Od: 23.1.2010
31.8.2011 14:56
Am 1. letnik grem. Sej če bi šla u osnouno neb blo problema sam zej pa ves nou folk pa nočm da me postran gledajo češ kdo je pa tole prebutu • DJumek
• Od: 27.8.2011
1.9.2011 16:45
aiaa sm mislla da si v osnouki, to pa pol zna bit problemčk ja:)
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.