help me ;$

kr1enaa • Od: 8.2.2010 • Prispevkov: 10
help me ;$ 3.9.2011 16:01
kaj naj nardim? ful mi je všeč en fant iz paralelke. on me na msn-ju vedno klika, pa skoz vse piše dans si pa bla z ono ko sm te sreču pa tak.. ko pa je v šoli mi pa nikol nič ne reče, niti ne pozdrav. kako mu nej povem da mi je ušeč?
13tamala • Od: 20.8.2011 • Prispevkov: 30
Re: help me ;$ 3.9.2011 18:09
kr1enaa pravi:
kaj naj nardim? ful mi je všeč en fant iz paralelke. on me na msn-ju vedno klika, pa skoz vse piše dans si pa bla z ono ko sm te sreču pa tak.. ko pa je v šoli mi pa nikol nič ne reče, niti ne pozdrav. kako mu nej povem da mi je ušeč?

no saj mogoče ga je pa sam sram an... pozdravi ga ti, pa se mu nasmehni. pol čez čas pa mu povej da je luškan pa to:))
monxiee • Od: 2.6.2011 • Prispevkov: 68
Re: help me ;$ 3.9.2011 19:43
heii
poznam to skor da preveč dobr. Eni tipi so pač ful sramežljivi.
Lei najbl pomaga kdr greš recimo mem njega da ga pozdravš pa mu namenešš en nassmeh. K lei pol bo on prebiu led pa bo naslednič on pru pozdravu. Drgač pa rec mu en kompliment. recimo da ma hudo čupco, majco itd...
Hf*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.