Naaj Muzikee <3• pikipoki1
• Od: 22.8.2011
Naaj Muzikee <3
14.9.2011 20:30
tukaj napište katera muzika vam je najbolj všeeč meni je tale: [url]http://www.youtube.com/watch?v=wkChu2T3Q6c&feature=related[Marry you/url] le komentirajte have fun • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
Re: Naaj Muzikee <3
15.9.2011 17:26
Hey soul sister-legendarna!
Tiste lepe dni-Hah.. To je moj dan ^_^ Just a drem • rebelde
• Od: 14.2.2010
16.9.2011 23:26
1. LIL WAYNE <3
pol so pa Tinie Tempah, Wiz Khalifa, Nicki Minaj, Jay Sean, Nelly, Lupe Fiasco, Eminem, Jason Derulo, Akon, Enrique Iglesias... hip hop uglaunm <3 • BloodyMemory
• Od: 18.6.2011
17.9.2011 15:16
Hmmm...
~ Komadi od Amon Amarth ~ komadi od Dark the Suns ~ komadi od Be' lakor ~ Black Omen - Curtains Of Imaginary Vortex ~ Graveworm - Demonic Dreams ~ Stormlord - Dance of hecate \m/ • anncx3
• Od: 22.1.2011
17.9.2011 21:00
nevem al sem samo jaz tak obsedena s toto muziko al kaj heh...
v glavnem, men je še vedno najboljša Mr. Saxobeat od Alexandre Stan <3 LP ;* • 30stm
• Od: 31.10.2010
18.9.2011 10:22
bon jovi-tastari komadi pa tut kkšni novi...recmo....living in sin, born to be my baby, in these arms...trenutno
my chemical romance....teenagers, helena, i don't love you 30 seconds to mars.....closer to the edge fall out boys....thanks for the memories nirvana....ten spirits aerosmith......use rolling stones....use bryan adams....use ac dc....highway to hell europe....the final countdown boonie taylor...total eclips of the heart ....... pa še se najde • Rockmetalfreak
• Od: 8.9.2011
18.9.2011 15:14
Kokr vidte sz mojga nicknamea ne poslušam glih popa in tga kr je zdej "popularno" pr puncah moje starosti...
drgač pa komadi od mojih njjj skupin: LInkin park- usii tastari komadi...tanouvi so mal preveč soft...pa so moja naj skupina...škoda mi je noo.. HammerFall...glih zvedla za to skupino...ne poznam velik komadu ma kr jih so legendarniiiii Bon Jovi..usi... Aerosmith--->večina jih je zakoon Metallica...Lordi...Green day...Finger eleven..aja pa sevejde še AC/DC, Uglaunm poslušam bl rock..če mi pa zapaša(kr je velikrat) pa tud metal.. • mata
• Od: 7.11.2010
18.9.2011 16:43
joe jonas- just in love
joe jonas- love slayer joe jonas-see no more demi lovato- all night long demi lovato- unbroken demi lovato- skyscraper jonas brothers- tonight jonas brothers- BB good nick jonas- conspiracy theory demi lovato- back around demi lovato- remeber december bruno mars- grenade |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.