stara ''prijatelja''

anchika96 • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 42
stara ''prijatelja'' 4.9.2011 14:19
heii. Smile

no js mam en problemčič. =/
gre se za tipa, seveda. ta tip je med popularnimi, js ne tolk, ampk sva mutla [letos, pred počitncami.]. med počitncami se nisva nč kei videvala dost in so se stiki skor razgubil. zdei k se je pa spet šola začela in se srečava skor usak dan, me je povabu na pjačo.
in kle mam problem. fora je da nwem o čem se naj pogovarjam z njim in kko se naj obnašam do njega. veva skor use drug o drugem, kr sva že zlo doug prjatla ampk zdei je to mal drgač.

tkoda, PROSIM povejte mi o čem se naj pogovarjam z njim, kko naj temo začnem, kko se naj obnašam do njega? aja, pa ne hodva več na isto šolo, če bo to kei pomagal. letos smo fazani. Razz

and don't judge me. Wink
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: stara ''prijatelja'' 4.9.2011 15:28
a pol je on mlajši? aja no lej js bi šla na to pijačko in vem da je težko najdt temo, sam pač nwm mal poglej filme nove u kinu pa tko kj Smile al pa če veš kaj posluša pa to.. al pa sam obujita stare spomine če se poznata Very Happy to ponavad deluje Wink pa uso srečo
anchika96 • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 42
Re: stara ''prijatelja'' 4.9.2011 19:49
ne ni mlajši. isto sva stara. Wink

okei, bom probala ubujat spomine. Smile
upajmo da bo deloval. xS

še kdo kaka ideja?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.