Popularnost

Lei • Od: 31.8.2011 • Prispevkov: 5
Popularnost 2.9.2011 14:50
opažam, da je vedno bolj pomembno, kdo je glasnejši in ima večjo družbo. sama sem nekje v zlati sredini. rada pabi se bol prebia v ospredje. kakšni nasveti/ideje mogoče ??
wawmei • Od: 31.8.2011 • Prispevkov: 39
Re: Popularnost 2.9.2011 16:15
Ko se meniš skom ga večkrat ogovori z imenom...ful se prime..
drugemu nekak v glavi ostaneš pa se bo še hoto z tabo družit... nea deluje na vsehxD
goodluck
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: Popularnost 2.9.2011 17:58
To ti je taka stara zagata ka jo najstniki že desetletja rešujemo. Enim rata, drugim pač ne.
Tak. Folk se dost raje druži z nekom ka te nasmeje, pa ka se ne drži ko freinkeinstein celi dan. Nasmei se, to dosti pomaga.
Very Happy
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: Popularnost 2.9.2011 18:12
wawmei pravi:
Ko se meniš skom ga večkrat ogovori z imenom...ful se prime..
drugemu nekak v glavi ostaneš pa se bo še hoto z tabo družit... nea deluje na vsehxD
goodluck

preverjeno ? Razz bi rada naredla dober vtis na sošolce Very Happy
drugač pa jas nimam problemov s priljubljenjosto sicer, ker si resnično ne želim bit nekdo taki, ki ga vsi naokoli poznajo, ker pol maš preveč gužve Very Happy haha Razz
monxiee • Od: 2.6.2011 • Prispevkov: 68
Re: Popularnost 3.9.2011 19:55
Hei.
Zdej ni več u modi tok da si fuul popularn, mislm zdej folk bl gleda kdo bo iz sebe večiga norca naredu -.- če ti lahk tko rečm pr ns usi ''popularni'' so popularni zrd tega ker se ga zapijajo al pa so največji kreteni. No saj pr ns je tko. Lei js mislm da je bolš če maš ti raj neki osebc k te znajo zabavat da uživaš trenutke z njimi. S tem k bo folk vidu da se zabavate bojo pa tuut oni hotel bitt del tega. In tko. Pač velik se smej pa zabavej pa bo to folk upazu. Dobra volja kr vleče ljudi k seb. Res Smile
Eto upam da smm pomagala. Hf*
MCRmy • Od: 22.6.2010 • Prispevkov: 10
Re: Popularnost 3.9.2011 21:51
ubistvu ni tak fajn bit popularen..ker se tak vsi lepijo nate in z tem pridejo raznorazni fejk frendi in tisti k bi se sam rada šlepali na sam vrh,samo da lahko majo koristi od tebe,kar pa ne rečem da nemore prit v krogu frendou k so manj ''popularni''..npr. jaz mam eno v razredu ko ji res zaupam in me ni nikoli izdala in nisem popularna ker tega nerabm..večina ''popularnih'' so pa facebook whores ko se slikajo napol nage,z tem lahko tut priješ na visok nivo popularnosti.saj veš tisti pregovor:manj je več.torej iz tega lahko sklepaš da enostauno ni fajn bit popularen ker vsi letajo za tabo ko polizani cucki in dobesedn nimaš miru.
anchika96 • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 42
Re: Popularnost 4.9.2011 14:35
MCRmy pravi:
ubistvu ni tak fajn bit popularen..ker se tak vsi lepijo nate in z tem pridejo raznorazni fejk frendi in tisti k bi se sam rada šlepali na sam vrh,samo da lahko majo koristi od tebe,kar pa ne rečem da nemore prit v krogu frendou k so manj ''popularni''..npr. jaz mam eno v razredu ko ji res zaupam in me ni nikoli izdala in nisem popularna ker tega nerabm..večina ''popularnih'' so pa facebook whores ko se slikajo napol nage,z tem lahko tut priješ na visok nivo popularnosti.saj veš tisti pregovor:manj je več.torej iz tega lahko sklepaš da enostauno ni fajn bit popularen ker vsi letajo za tabo ko polizani cucki in dobesedn nimaš miru.

evo, raun to sm hotla rečt. nikol nimaš miru in nobenmu nemorš zaupat.
js sm tut hotla bit na usak način popularna in mi je uspel. ampk mi je tok žau da si nemorš mislat. u tem času ko sm postajala ''popularna'' sm se začela družit z unimi slatkimi malimi, pa bad ass tipi in tko, svoje stare ta prave prjatle sm pa NE VEDE ****. pač enostauno se nism družla več z njmi, pa ne zanalašč. ampk fora je u tem da če hočš bit popularn se morš družit s popularnimi, popularni ljudje pa NIKOLI NIKOLI ampk res NIKOLI niso pravi prjatli, kr gledajo samo na sebe. njih boli kurac če tebe kei muči, če si zalublena al whatever... kr so pomemni sam oni in njihove sexualne/pijanske/narkomanske izkušnje za katere morjo USI vedet.

tkoda js sm se zamisla nad svojim žiulenjem ko sm bla popularna in se mi je zagraužu. ful ljudi sm prizadela, nehala sm delat stvari k sm jih mela rada, sam zto da sm pridobila bedne nove popularne frende. in sm se nehala družit z njimi in sm zdei normlana oseba s pravimi prjatli in brez problemou u lajfu. Smile

če pa res hočš bit popularna se pa začni družt z popularnimi, bot glasna al pa pejt na party in ga faf* enmu popularnmu tipu. pa te bojo usi poznali in usi tipi te bojo radi mel. Wink
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Popularnost 4.9.2011 15:29
anchika96 pravi:
MCRmy pravi:

js sm tut hotla bit na usak način popularna in mi je uspel. ampk mi je tok žau da si nemorš mislat. u tem času ko sm postajala ''popularna'' sm se začela družit z unimi slatkimi malimi, pa bad ass tipi in tko, svoje stare ta prave prjatle sm pa NE VEDE ****. pač enostauno se nism družla več z njmi, pa ne zanalašč. ampk fora je u tem da če hočš bit popularn se morš družit s popularnimi, popularni ljudje pa NIKOLI NIKOLI ampk res NIKOLI niso pravi prjatli, kr gledajo samo na sebe. njih boli kurac če tebe kei muči, če si zalublena al whatever... kr so pomemni sam oni in njihove sexualne/pijanske/narkomanske izkušnje za katere morjo USI vedet.

tkoda js sm se zamisla nad svojim žiulenjem ko sm bla popularna in se mi je zagraužu. ful ljudi sm prizadela, nehala sm delat stvari k sm jih mela rada, sam zto da sm pridobila bedne nove popularne frende. in sm se nehala družit z njimi in sm zdei normlana oseba s pravimi prjatli in brez problemou u lajfu. Smile

če pa res hočš bit popularna se pa začni družt z popularnimi, bot glasna al pa pejt na party in ga faf* enmu popularnmu tipu. pa te bojo usi poznali in usi tipi te bojo radi mel. Wink

ne da se mi komentirat, ampak bi se žrl če ne bom spet pameten. Smile

- v eni temi si napisala: ta tip je med popularnimi, js ne tolk.
kako nisi tok popularna, tukaj pa napišeš da si?

-popularen nisi če imaš na facebooku 5 000 prijateljev ( mislim da je to največ) in 500 lajkov

-ne bom nobenemu sodil, ampak mogoče le pri sebi mislite da ste popularni, ker vas nekaj folka pozdravlja, in se preveč nosite, imate preveč pozitivno ( kritično immune )mnenje o sebi.

- do popularnosti se ne pride s takimi naivni predlogi kot so tukaj ( družiš se z bad assi, s popularnimi, se ven mečeš pred javnostjo)

- najbolj me je 'prizadela' tale zadnja izjava, če ga enemu popularnemu potegneš, da postaneš popularna. Postaneš največja ****, in če bo to katera naredila bom še oglaševal zastonj za njo.

-če mislite da ste popularni, vedite da se vam ljudje vsaj z malo soli v glavi posmehujejo za hrbtom ( ne mislim na opravljanje)

-pa še najpomembnejše: ne moreš sam sebe narediti popularnega, takega te naredijo drugi.
zato vsi ki poskušajo se družit z bolj poznanimi, se ven metat, fafat ****, se slikat na pol nag na fb to so nemočne duše, ki si ne pustijo da bi same od sebe vzcvetele, morajo kot osel na ledu nekaj iz sebe delat.

popularnost je težka stvar, je res da vas vsi poznajo,
morate vedeti da boste vsako sekundo dobivali opazke, negativne stvari, in tisti ki ne prenesejo pritiska naj se rajš ne grejo te igrice.
anchika96 • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 42
Re: Popularnost 5.9.2011 20:28
Jok3r pravi:
anchika96 pravi:
MCRmy pravi:

ne da se mi komentirat, ampak bi se žrl če ne bom spet pameten. Smile

- v eni temi si napisala: ta tip je med popularnimi, js ne tolk.
kako nisi tok popularna, tukaj pa napišeš da si?

-popularen nisi če imaš na facebooku 5 000 prijateljev ( mislim da je to največ) in 500 lajkov

-ne bom nobenemu sodil, ampak mogoče le pri sebi mislite da ste popularni, ker vas nekaj folka pozdravlja, in se preveč nosite, imate preveč pozitivno ( kritično immune )mnenje o sebi.

- do popularnosti se ne pride s takimi naivni predlogi kot so tukaj ( družiš se z bad assi, s popularnimi, se ven mečeš pred javnostjo)

- najbolj me je 'prizadela' tale zadnja izjava, če ga enemu popularnemu potegneš, da postaneš popularna. Postaneš največja ****, in če bo to katera naredila bom še oglaševal zastonj za njo.

-če mislite da ste popularni, vedite da se vam ljudje vsaj z malo soli v glavi posmehujejo za hrbtom ( ne mislim na opravljanje)

-pa še najpomembnejše: ne moreš sam sebe narediti popularnega, takega te naredijo drugi.
zato vsi ki poskušajo se družit z bolj poznanimi, se ven metat, fafat ****, se slikat na pol nag na fb to so nemočne duše, ki si ne pustijo da bi same od sebe vzcvetele, morajo kot osel na ledu nekaj iz sebe delat.

popularnost je težka stvar, je res da vas vsi poznajo,
morate vedeti da boste vsako sekundo dobivali opazke, negativne stvari, in tisti ki ne prenesejo pritiska naj se rajš ne grejo te igrice.

napisala sm da sm BLA ''popularna'' oziroma poznana al kok. to pomeni da nism več tolk kt sm bla. zdei se mi je*be za to. use se je spremenil k smo šli u sredno šolo in se ne zanimam več za popularnost.

inja. drugi te nardijo popularnga če se družiš z njimi.

inja še enkrat. če ga cuzneš popularnemu res si največja ku*rba ampk poznajo te pa usi. usi govorijo o teb. in to da govorijo o teb pomeni da si popularn. in to JE slabo.

in že skos kle govorim da ni fajn in si ne želet. Smile
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: Popularnost 6.9.2011 18:44
Nea poskuši bit popularna. To ti je en kura*. misliš de te majo usi radi pa te usi obrekujejo za tvojim hrbtom.

Bodi to kar si. Nea se preveč trudit s totimi pravili o popularnosti.
Eni hočejo bit na tvojem mesti (zlata sredina) pa niso.. Rolling Eyes
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: Popularnost 6.9.2011 19:15
Men je kul če sm lih neki umes. Pač da maš eno družbo za 'hengat ga' pa ene true frende ;DD držim raunovesje Wink
jully47 • Od: 31.3.2011 • Prispevkov: 27
Re: Popularnost 9.9.2011 15:52
js sm tut neki umes pa je čist vredi
drgač ti pa povem da se popularne največ opravla
pač drugi iščejo njihove slabosti
pa kot je že blo omenjeno so popularni zlo slabi prjatli. najprej se družijo s tabo ko greš stran te pa opravlajo
popularnost ma tut slabe strani
tk da ''zlata sredina'' je the best tam maš pač prave frende pa ni se ti treba pretvarjat in se zlo zabavaš
TinxxSky • Od: 19.9.2011 • Prispevkov: 5
Re: Popularnost 19.9.2011 16:12
pr nas mamo full eno popularno punco. cela šola jo pozna, usi fanti se lepjo na njo...ampk ona je fulla tk hinavska, pa vedn se hvali da jo usi obožujejo, sam fantom je to useen sam da jo lohk glejajo pa se menjo z njo. jst je niam preuč rada, ke sma učas vlkrat sodelovale pr čem pa se u vrcu tut mal bol družle pa me je vedn izdala:/...njena bf jo je pstila, ker se je začela full družit z fantom ko ji je biu ušeč in zto ker je itaq ni včt poslušala. zej tisto njeno frendico fulla neki usi sovražjo, sploh fantje. in zaj je tta popular punca pršla k nama z mojo bff, k velama za kao pridni učenki tr kao cool faci in mi2 se sploh ne morma včt ment kr se ona use vtika :// jaz nikamor nae smem več sama zrm nje, ona gre usepovsod zrm... ko pa svoji bf rečem, da se ona preuč utika u naju pa reče da ji je useen, k je drgač full fajna prjatlca ( mi2 z mojo bf sma tut učas blee :// ). jst res nwm ka nj nrdim, če ve kdo kk nasvet plz help... pa tti popularni so vsi neki važiči k jim je stopl u glavo, da ih usi lubijo ( usj po mojih izkušnjah )...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.