fantje /punce help ! VSA mozna vprasanja!• tjasabieber
• Od: 2.10.2012
fantje /punce help ! VSA mozna vprasanja!
2.10.2012 17:07
hej ,
stara sem 14 in imam tipična, čudna in nasplošna vprasanja o vsem povezanim o fantih,dekletah in o spolnosti! prosim da mi kdo odgovori na vsa vprasanja kunkretno ali iz izkušenj! pa prosila bi če nebi bilo kakšnih neprijaznih komentarjev na vprasanja samo odgovore !hvala 1. Kdaj ste imeli prve sp. odnose? 2. kakšno zaščito je najboljše uporabit? 3. kdaj je najbolj varno imet sp. odnose - pred menzo ali po menzi? 4. kako fantu sporočit da si želiš imeti sp. odnose ?(fanti povejte) 5. kakšna naj bi bila predigra in kaj najbi vsebovala in kako se žačela? 6. kje je najboljse imeti sp. odnose? 7. kaj narediti če nimaš izkušenj? 8. kaj vam fantom najbolj paše? 9. nasj vodi punca ali fant? 10. kako dolgo trajajo sp. odnosi? 11. je vredu pri prvem sp. odnosu da fant punci z prsti in jezikom spodaj.... 12. je vredu pri prvem sp. odnosu da punca fantu obdela..? 13. kakšen je vaš sanjski sp. odnos? 14. kako dolgega imajo fanti stari tam nekje 13,14,15? 15. katere kondome predlagate? 16. kaj oblečti na prvi sp. odnos? uzpam da boste odgovorili čim prej in na čim več vprasanj . hvala puncam in fantom!! • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
Re: fantje /punce help ! VSA mozna vprasanja!
2.10.2012 17:23
1. Kdaj ste imeli prve sp. odnose?
~ če sprašuješ po letih, 15. 2. kakšno zaščito je najboljše uporabit? ~ kontracepcijske tabletke men osebno, al pa tist nek obročk k ga mesečno menaš. če pa nimaš stalnga partnerja pa itak kondom zravn 3. kdaj je najbolj varno imet sp. odnose - pred menzo ali po menzi? ~ če maš zaščito k deluje, ni lih pomembno. 4. kako fantu sporočit da si želiš imeti sp. odnose ?(fanti povejte) ~ nism fnt >.> 5. kakšna naj bi bila predigra in kaj najbi vsebovala in kako se žačela? ~ poljubljanje, men je fajn pol še mau z roko in tut mojmu fantu. al pa oralno. sam to nej bi biu že seks 6. kje je najboljse imeti sp. odnose? ~ postla 7. kaj narediti če nimaš izkušenj? ~ jih dobiš. mislm sej na začetku jih noben nima ane 8. kaj vam fantom najbolj paše? ~ - 9. nasj vodi punca ali fant? ~ kukr kogar prime! 10. kako dolgo trajajo sp. odnosi? ~ kukr kdaj. učasih pou ure, loh tut več, sicer pr men ne, loh pa tut 5 minut. al pa mn načeloma ane. 11. je vredu pri prvem sp. odnosu da fant punci z prsti in jezikom spodaj.... ~ men bi blo pomojm mau akward. nevem zakaj. s prsti ja. z jezikom pa nevem no 12. je vredu pri prvem sp. odnosu da punca fantu obdela..? ~ nevem.. ja 13. kakšen je vaš sanjski sp. odnos? ~ kar se mi zazdi tut nardim tko da nimam nekih sanj u tej smeri 14. kako dolgega imajo fanti stari tam nekje 13,14,15? ~ ful odvisno itak. drgač pa js pojma nimam kok to raste in do kdaj.. tko da nevem 15. katere kondome predlagate? ~ joj no ne morm se spomnt ferme.. jao. napišm če se spomnm.. 16. kaj oblečti na prvi sp. odnos? ~ no.. sej tok načrtvan pa vrjetn spet ne bo no.. nč posebnga b js rekla. nakonc sta itak oba naga. usaj kukr tok no. • MalaMaja3769
• Od: 26.9.2012
2.10.2012 17:56
Hei !
Počaki, da boš res pripravljena na prvi spolni odnos (tud psihično, ne sam telesno in z znanjem ki ga imaš o spolnosti). 1. Kdaj ste imeli prve sp. odnose? Pri 18-ih. 2. kakšno zaščito je najboljše uporabit? Tabletke. 3. kdaj je najbolj varno imet sp. odnose - pred menzo ali po menzi? Najbol varno je met sp. odnose z zaščito, ne glede na čas v mesecu. 4. kako fantu sporočit da si želiš imeti sp. odnose ?(fanti povejte) Poveš mu ali pokažeš. Pri men se je zgodil čist spontano, z dotiki, povsem brez besed. 5. kakšna naj bi bila predigra in kaj najbi vsebovala in kako se žačela? Dolga (bolj dolga je boljša je - verjemi, vse bi dala za to), vsebovala naj bi poljube, dotike, objeme, kar pa spet ni nujno, če si s fantom ne vzameta časa za predigro, ni nič od tega. Začne se lahko že sam s pogledom, dotikom, objemom, poljubom, nečem, s čimer sporočiš fantu, da si ga želiš. 6. kje je najboljse imeti sp. odnose? Prvič definitivno v postelji (že zaradi tega če krvaviš in še najbl udobno je). 7. kaj narediti če nimaš izkušenj? Prepustiš se toku dogajanja in se prepustiš da fant začne (fantje itaq skos razmišljajo o tem, ogromno preberejo, pogledajo, tako da če teje strah, da neb znala, se sam prepusti, nej on začne, pol pa ga posnemaj), poljubljat znaš, božat tud, se dotikat njegovga telesa tud pomoje,... 8. kaj vam fantom najbolj paše? Poljubljanje po vseh delih telesa, še posebej tam spodi, lizanje, sesanje, če ga masiraš po lasišču,... 9. nasj vodi punca ali fant? Vseeno je, pač kdor si tega želi, nej tud začne. 10. kako dolgo trajajo sp. odnosi? Odvisno, predigra in sam spolni odnos lahko traja tud cel dan (če se ti da), to ne moreš časovno določat, tolk dolgo ko traja, pač traja. Lahko pa traja tud 5 minut. 11. je vredu pri prvem sp. odnosu da fant punci z prsti in jezikom spodaj....Jaaa, sploh pri prvem moreš bit super sproščena. 12. je vredu pri prvem sp. odnosu da punca fantu obdela..? Jst nisem, če pa ti je, pa kar, ampak jst vem, da meni še kar nekejkrat ne bo, da bi to delala. 13. kakšen je vaš sanjski sp. odnos? Predigra da se ti zmeša od užitka, nežno, romantično, počasi, v soju sveč, pa nej kar traja cel dan al pa še dlje, sam da se nikol ne konča. 14. kako dolgega imajo fanti stari tam nekje 13,14,15? Odvisno, tako kot je pri dekletih odvisno kolk velike prsi imajo (nekatere majo že pri 13-ih velike, druge še pri 20-ih nimajo nič v modrcu). To ne moreš gledat na starost, ampak je bolj pomembna struktura telesa in dednost. 15. katere kondome predlagate? Durex. Sam kondom lahka tud poči al pa zdrsne dol, zato so najboljše tabletke. 16. kaj oblečti na prvi sp. odnos? Nič, na koncu bosta itaq brez vsega. Upam, da sem ti pomagala • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
2.10.2012 17:56
Am pri 17. 2. kakšno zaščito je najboljše uporabit? Jst prisegam na kontracepcijske tabletke. 3. kdaj je najbolj varno imet sp. odnose - pred menzo ali po menzi? Varno? Ob pravilni uporabi zaščite je in pred in po menstri varno. 4. kako fantu sporočit da si želiš imeti sp. odnose ?(fanti povejte) / 5. kakšna naj bi bila predigra in kaj najbi vsebovala in kako se žačela? Meni osebno je kul, če se začne s strastnim poljubljanjem, potem pa da se malo en drug drugemu nagajava, lupčkava povsod, ne pustiva blizu intimnim predelom, itd.. potem pa z roko itd.. 6. kje je najboljse imeti sp. odnose? Do zdej mi je najbl ugajala postelja. 7. kaj narediti če nimaš izkušenj? 1. je vsak brez izkušenj. 8. kaj vam fantom najbolj paše? / 9. nasj vodi punca ali fant? Odvisno. Vsak po malo. 10. kako dolgo trajajo sp. odnosi? Čist odvisno od posameznika res, od 5 min, do pol ure, eno uroo. 11. je vredu pri prvem sp. odnosu da fant punci z prsti in jezikom spodaj.... Zakaj pa ne? Če punci, niti fantu ni bed.. 12. je vredu pri prvem sp. odnosu da punca fantu obdela..? Ja meni se to ne zdi nič napačnega, sam da je punci kul. 13. kakšen je vaš sanjski sp. odnos? Ej nevem, meni je samo važno, da oba uživava in da sva na koncu oba zadovoljna. 14. kako dolgega imajo fanti stari tam nekje 13,14,15? Odvisno od posameznika, razvitosti.. ? 15. katere kondome predlagate? Durex. Uporabljala sm jih eno leto, pa me nikoli niso razočarali. No sej me tudi druge vrste nisto. 16. kaj oblečti na prvi sp. odnos? A ma veze? Lepo poskrbi za higieno in to je to. • OnDarkSide
• Od: 17.9.2012
še od fanta ;)
2.10.2012 18:23
Odgovoru bom sam na par uprašanj...pač še nism imeu sp. odnosa, ti bom pa povedou kar vem 1. Kdaj ste imeli prve sp. odnose? / 2. kakšno zaščito je najboljše uporabit? tabletke-kondomi pomoje 3. kdaj je najbolj varno imet sp. odnose - pred menzo ali po menzi? / 4. kako fantu sporočit da si želiš imeti sp. odnose ?(fanti povejte) hmm...s svojo punco se že tko precej menva da bi sam še nisva imela šanse...drgač pa ga pač nekak napelješ na to temo... 5. kakšna naj bi bila predigra in kaj najbi vsebovala in kako se žačela? poljubi, objemanje...drugo pride samo od sebe 6. kje je najboljse imeti sp. odnose? pomoje kr pojstla 7. kaj narediti če nimaš izkušenj? prepust se.. 8. kaj vam fantom najbolj paše? amm pr sp. odnosu nevem...sam drgač je pa men ful ušeč če me punca objame pa to..čimveč dotikanja :$ 9. nasj vodi punca ali fant? nebi vedu... 10. kako dolgo trajajo sp. odnosi? kokr ti paše...lohka tut večkrat 11. je vredu pri prvem sp. odnosu da fant punci z prsti in jezikom spodaj.... pomoje ja.. 12. je vredu pri prvem sp. odnosu da punca fantu obdela..? šlo bi 13. kakšen je vaš sanjski sp. odnos? trenutn mi je važn sam da je z mojo pikico :$ 14. kako dolgega imajo fanti stari tam nekje 13,14,15? hmm..povprečno bi reku nekje...13-16cm... zlo različn je to 15. katere kondome predlagate? to je pa tut od punce odvisn 16. kaj oblečti na prvi sp. odnos? pomoje nerabš nč posebnga..nakonc bosta itak oba večinom brez usga upam da je kj pomagal...bi še kj pa še nism probou • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
2.10.2012 21:54
Pri 14ih.. Kmalu ampak mi ni zal 2. kakšno zaščito je najboljše uporabit? Kondom obvezno, ce je moznost tudi tabletk toliko bolje.. Vecja tudi sproscenost potem.. 3. kdaj je najbolj varno imet sp. odnose - pred menzo ali po menzi? Vseeno pomoje.. 4. kako fantu sporočit da si želiš imeti sp. odnose ?(fanti povejte) Pokazi mu z dejanji 5. kakšna naj bi bila predigra in kaj najbi vsebovala in kako se žačela? Ja pri meni je bilo ponavad da sem ji jo jaz lizal in ji masiral scegija s prtki.. Potem ga je pa se ona men potegnila 6. kje je najboljse imeti sp. odnose? Doma v postelji sploh ce gre za prvic 7. kaj narediti če nimaš izkušenj? Vaja dela mojstra.. 8. kaj vam fantom najbolj paše? Meni osebno obcutek da nima nikol dosti in da me potrebno gleda in pa seveda blowjob 9. nasj vodi punca ali fant? Vseeno.. 10. kako dolgo trajajo sp. odnosi? Odvisno.. Lahko je par uric lahko pa zgolj 15 minut.. Odvisno koliko kdo zdrzi.. 11. je vredu pri prvem sp. odnosu da fant punci z prsti in jezikom spodaj.... Seveda zakaj pa ne.. Nasploh ne mores na suho.. 12. je vredu pri prvem sp. odnosu da punca fantu obdela..? Enako kot prejsnje vprasanje 13. kakšen je vaš sanjski sp. odnos? Dober blowjob, da ji to vrnem in pa potem veliko razlicnih poz.. Rad ima da zacneva nezno pa potem zmeri bolj na hard.. 14. kako dolgega imajo fanti stari tam nekje 13,14,15? Spet odvisno od vsakega posameznika.. 15. katere kondome predlagate? Durex.. Ostalo je bolj kot ne tema.. 16. kaj oblečti na prvi sp. odnos? Nekaj cim bolj sexy da bo napaljen.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.