ki spoznat ˝žensko svoiega življenja˝??

GreenSmoki • Od: 1.1.2009 • Prispevkov: 2
ki spoznat ˝žensko svoiega življenja˝?? 1.1.2009 2:30
Aloooo kai mogoce kdo ve ki bi lahko najdo punco?? Ias nea morn dobit punce pa ce se tolko potrudim da bi me opazla. Mi lhko kdo pove????please.
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: ki spoznat ˝žensko svoiega življenja˝?? 1.1.2009 10:53
okej..kaj ni za fante značilno da so pač mal bolj direktni..?
okej če si sramežljiv..
pa če ti je kšna ušeč ji to povej prek neta, sms, pismo..karkoli..
enkrt bo že ena pršla..Razz
uglavnm bodi to kar si..
eno boš že najdu..
drgač pa sej si še mlad...boš vidu še prehitru bo pršla
reider • Od: 30.11.2008 • Prispevkov: 15 • Kraj: lenart v slo goricah
Re: ki spoznat ˝žensko svoiega življenja˝?? 1.1.2009 14:53
[quote="GreenSmoki"]Aloooo kai mogoce kdo ve ki bi lahko najdo punco?? Ias nea morn dobit punce pa ce se tolko potrudim da bi me opazla. Mi lhko kdo pove????please.[/q

uote]
hm.stari si že ču gda za veze in poznanstva.tud tu jemislimda isto.npr tvoj kolega ima sestro ona ma kolegico ko grete skup ti jo predstavi ali ti zrihta telefonsko.menim da
gre po tem kopitu.to da eno zagnjaviš na ulici pa vsajmislimda ni to.avtomatsko misli da si ****.sicer pa punce na ulici imajo(pa nevem zakaj)večina vedno spremstva,mislim stem vsaj eno kolegico oziroma kakega drugega "bodigarda"ki ti delo še oteži.nevem zakaj punce ne gredo same na čago.takoj bi jo začeli obletavati.tako pa stoji v gruči 3 prijateljc pa stoka,jau pa sn sama.valda da nebo en šau štirim glušit.sama bodi pa ti bo.
no ja
kakorkoli vsak k osvajanju drugače pristopi.vsak ma svojo tehniko.škoda le da nobenem na čelu ne piše samski sem.bilo bi lažje in ceneje Very Happy ajd
lp vsem
Re: ki spoznat ˝žensko svoiega življenja˝?? 1.1.2009 15:55
na veselico pjt, tam so same taprave pa zmeri več jih tja hodi Very Happy
Re: ki spoznat ˝žensko svoiega življenja˝?? 1.1.2009 18:43
Hh, tapravo naidt zate bl težko bom rekla ker ma sak člouk svoi okus, p kt je že en gor reku reč kšni kolegici d ti predstav kšno al p kei tko..
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: ki spoznat ˝žensko svoiega življenja˝?? 1.1.2009 18:58
ma js pa mislim da to da ti jo kir prek poznanstev zrihta da glih to ni uredu, ker to pol ni to. Punco si morš sam dobit, ne pa prek drugih. Drgač pa js mislim da tisto tapravo ne morš najdid, tapravo spoznaš po naključju nekje ko si sploh ne misliš da jo boš. Bo ži pršu tvoj cajt, sj si še vrjetno mlad.
Re: ki spoznat ˝žensko svoiega življenja˝?? 2.1.2009 1:44
.....ja mogoče dajš tak utis nedoseglivosti al pa kej tazga. drgač pa pomoej je najbol da sploh ne iščš nevem kok punce k bo prej sama do tebe pršla.
metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Re: ki spoznat ˝žensko svoiega življenja˝?? 27.1.2009 21:26
Ja punco lahk spoznaš kje hočeš : v šoli, v diskoteki, na kakšnem krožku... Sam najprej ti more bit ena punca všeč, da jo lahko pol spoznaš. Če že imaš katero nagledano, pol pa kar pogumno stopi do nje pa jo ogovori. Pogovarjata se lahko o različnih stvareh, ki vaju povezujejo ( npr. če sta sošolca ali iz iste šole potem se lahko pogovarjata o predmetih, lahk se pogovarjata o glasbi, ... ). Če si pa bolj sramežljive sorte, pol ji pa pošlji kakšno pisemce in ga daj frendu, da ji ga bo dal. Skratka možnosti je več, sam opogumit se moraš.
Vso srečo! Razz
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: ki spoznat ˝žensko svoiega življenja˝?? 29.1.2009 18:33
tm k ste neki pisal da pač punce hodjo u skupini..Ja dejte no kaj pa naj punca počne sama?!
Vi pa lahk vseen prstopte do nje kr punce ne grizemo 1!(no nja nebi).
Tku d nč bat.

Užiivi Čao

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.