Ljubezen na prvi pogled• eli2
• Od: 26.9.2008
Ljubezen na prvi pogled
26.9.2008 11:33
Je že kdo že doživel ljubezen na prvi pogled?
Meni se to še ni zgodilo. Razen pač da mi je bil kak tip na prvi pogled ful všeč in sem zafarbala, ko sem morala govorit z njim. Ampak me je pol vedno minilo. Bolj se mi dogaja, da se zaljubim v tipe, ki so moji prijatelji. • TutiFruti
• Od: 26.9.2008
Re: Ljubezen na prvi pogled
26.9.2008 14:57
no men se še kei takiga tut ni nrdil da bi se kr naenkrat zaLubLa • toxic
• Od: 28.9.2008
28.9.2008 12:03
eli2 pravi:Bolj se mi dogaja, da se zaljubim v tipe, ki so moji prijatelji. isto se men dogaja • ComplicatedGirl
2.10.2008 16:42
Ljubezen na prvi pogled ne obstaja. So sam tiste iskrice pač -> telesna privlačnost.
Prava ljubezen. pride šele pol k se s tipom bol spoznasta pa to. Nazadnje urejal/a ComplicatedGirl 23.11.2008 18:28; skupaj popravljeno 1 krat • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
4.10.2008 22:42
hm... js ne vrjamem u love na prvi pogled
in tudi me ne noben prepriča.. k pomoie.. tip ti je lahko na prvi pogled sam UŠEČ, nmorš pa bit u prvi sekundi kr zalublen... sploh pa še neveš kaki karakter je in to, k to je tud pomembno pr zapecanosti.. nvem no sj usak ma svoje mnenje x) baj* • ComplicatedGirl
5.10.2008 16:29
. . .
Nazadnje urejal/a ComplicatedGirl 23.11.2008 18:29; skupaj popravljeno 1 krat • tiiNaa
• Od: 7.10.2008
• Kraj: Cerklje
9.10.2008 19:48
tut men se to še ni zgodl... ja mi je bil tip všeč k sm ga prvič pogledala sam pol večinoma ni ratala ljubezen iz tega_________________ Memyselfandi!! XD • Nincy
• Od: 18.10.2008
• Kraj: Ljubljana
18.10.2008 13:13
men se to še ni zgodil in tut ne vrjamm d obstaja...zto k ne morš sam d prvič vidš tipa se kr zalubt vanga...na začetku ti je sam ušeč...d se pa zalubš ga morš pa še kdaj vidt al pa more trajat usaj kšn tedn odkar sta se nazadne vidla in če skos mislš nanga pol je neki sam d pa kr tkoj k ga vidš...pa ne vrjamm _________________ live your life crazy and enjoy every second of it... • xKiDx
• Od: 18.10.2008
• Kraj: Sevnca D.C. xD
18.10.2008 13:16
ComplicatedGirl pravi:Ljubezen na prvi pogled..
Hmm neki najlepšega.. in pol da se razvije še use naprei... Men osebno se je to zgodil.. Pa še kr traja ta love Oooh* Sam to moreš met srečo.. Pomojem.. Kr učasih so osebe drgačne kokr se zdijo na tist 1. pogled.. _________________ There's a love that could fall down like rain... • AnnTHEone
• Od: 25.10.2008
25.10.2008 22:41
Jz letos na jakcu..
en tip mi je za umr ušeč.. • impulz
• Od: 12.10.2008
25.10.2008 23:57
ja na prvi pogled pomoje loh pride sam do telesne privlačnosti...to pa nkk zame ni najbl pomembn...valda se pa začneš pol zanimat za mudela pa naprej "brskat" pa zvedat čim več o njemu pa upat najbolš...in pol če se dobr isteče se temu loh reče ljubezn na prvi pogled...če je pa sam uno spogledovanje in pol tud ni nč resnga, pa najbol da pozabš use skupi pa greš naprej
• AnnTHEone
• Od: 25.10.2008
26.10.2008 13:30
Se strinjam ja..
Sam k vidš res enga k je use kar si prčakvou.. usaj na pogled an.. sej valda da ne morš bit zalublen u njega k tipa še ne poznaš sploh.. sam prvlačnost pa useen je.. sej to ni najbl pomembno, sam nek je pa useen.. • lolika12
• Od: 9.11.2008
12.11.2008 22:22
no..pr men je blo pa tko..da ko sm tipa vidla..sm vrjela u ljubezn na prvi pogled • LoLaaaa
• Od: 9.10.2008
14.11.2008 12:32
Js se bom kr strinjala z večino. Na prvi pogled ti je lahko všeč fizično. Pol, ko ga bolš spoznaš, se pa lahko zatrapaš. Pa če je obejestransko je pa še tok lepš • poisongirl
• Od: 11.10.2008
14.11.2008 23:35
men se zdi d to nekako ne obstaja, lahk ti je tip ušeč na prvi pogled po izgledu, za ljubezn ga morš pa spoznat.
• ZaZaZu
• Od: 10.11.2008
• Kraj: Amsterdam
15.11.2008 12:26
a vi locite ljubezen od zatrapanosti?
na prvi pogled se v nekoga lahko zatrapas. oz. se zatrapas u njegov izgled. ljubezni na prvi pogled pa ni. tisti k se jim je zgodila ljubezen na prvi pogled, oz.ki tako pravijo, so pac meli sreco da ko so nekoga prvic videli in jim je bil usec, sta se spoznala in zaljubila. _________________ ...You're so fake, you make Barbie look real... • Dul
• Od: 8.11.2008
15.11.2008 14:31
toxic pravi:
eli2 pravi:
Bolj se mi dogaja, da se zaljubim v tipe, ki so moji prijatelji. isto se men dogaja Ja tut men se isto dogaja:P ubistvu se mi trenutno dogaja sej sm zaljubljena u enga mojga dobrga frenda:) tut je st še nism doživela ljubezni na prvi pogled:) • XcrazyyX
15.11.2008 15:59
ZaZaZu pravi:a vi locite ljubezen od zatrapanosti?
na prvi pogled se v nekoga lahko zatrapas. oz. se zatrapas u njegov izgled. ljubezni na prvi pogled pa ni. tisti k se jim je zgodila ljubezen na prvi pogled, oz.ki tako pravijo, so pac meli sreco da ko so nekoga prvic videli in jim je bil usec, sta se spoznala in zaljubila. ja tko sm hotla tud js povedt čis res je _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • metuljcica2
• Od: 27.1.2009
29.1.2009 18:15
Mislim, da ljubezen na prvi pogled najbolj ne obstaja, obstaja sam tisto, da ti je pač en tip ful všeč, na njem ti je všeč sam njegovo zunanjost, za notranjost pa tak al tak pol komaj zveš. Če ti je všeč tudi njegova notranjost, pol se zgodi ljubezen do te osebe, pa če se zastopiš z njim, pa to...
• XcrazyyX
30.1.2009 15:17
metuljcica2 pravi:Mislim, da ljubezen na prvi pogled najbolj ne obstaja, obstaja sam tisto, da ti je pač en tip ful všeč, na njem ti je všeč sam njegovo zunanjost, za notranjost pa tak al tak pol komaj zveš. Če ti je všeč tudi njegova notranjost, pol se zgodi ljubezen do te osebe, pa če se zastopiš z njim, pa to...
se strinjam. in nam punijo glavo ko smo še mali o tistih princeskah in princih in kko je use romantično ko pa malo odrasteš te zadane da življenje ni tko lepo in enostavno in ni use tko romantično. ahh _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Dul
• Od: 8.11.2008
31.1.2009 23:36
toxic pravi:
eli2 pravi:
Bolj se mi dogaja, da se zaljubim v tipe, ki so moji prijatelji. isto se men dogaja enako jest:) • bethy
• Od: 17.1.2009
1.2.2009 0:25
no pač res je da na prvi pogled ti je loh tip (al pa punca) sam ušeč sam men se je dejansko zgodilo na prvi pogled pa njemu tud in pač tud najina lubezn traja še dns • Pix
• Od: 14.1.2009
4.2.2009 21:48
Sta šla po tromostovju pa sta se zaljubila, pa sta si zamenala številke pa sta šla vn pa sta se zaliznala pa čez 10 let sta se poročila. &tako se konča nova pravlica brata Grim.
com'on že stri ljudje so rekl, da pač s leti ugutuviš, da izgled ni tok pomembn in res men je fajn da ma tip douge laske pa da ma take sive modre al pa rjave očke pa da je večji pa pa da ma postavo. sam ni mi pa ni ključen. &to da punce gledajo kak "trebuh" ma tip mi je res <_< Pač zdi se mi zlo pomemben karakter. Res da če mi je tip totalno grd se sploh ne probavam se pogovarjat sam.. če je pa povprečen pa pač nima izklesanga trbuha pa je ful zabaven pa duhuvit mi je pa to valda bolš. (: tko da..ubistvu hoočm poveda, da ljubezen na prvi pogled zihr ni una prava. • Neeeja
• Od: 4.2.2009
4.2.2009 22:37
metuljcica2 pravi:Mislim, da ljubezen na prvi pogled najbolj ne obstaja, obstaja sam tisto, da ti je pač en tip ful všeč, na njem ti je všeč sam njegovo zunanjost, za notranjost pa tak al tak pol komaj zveš. Če ti je všeč tudi njegova notranjost, pol se zgodi ljubezen do te osebe, pa če se zastopiš z njim, pa to...
aham tule se pa čist strinjam. Ne morš da prvič vidiš enga tipa pa ful uno si zalublen. Vsaj js ne. Morš spiznat dobr pa se uštekat z njim itd. šele pol si lahka res zalublen. ;] |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.