digitalci• oblaceeek
• Od: 28.7.2011
digitalci
8.8.2011 12:27
no js bom zdej kupla digitalca in se ne spoznam glih na to. in bi vas prosla da mi puvete česa more met čim več pa tk (kok mega piwlov pa optičnega zooma pa te stvari) pa ne rabim js neki ful spešl digiča. pa tut predrag ne sme bit.
zdej sm mela takega in mi je biu čist fajni zdej pa nujno rabim še enega ker ga naenkrat rabma obe s sestro in vas prosim za pomoč • Ninna16
• Od: 10.5.2011
Re: digitalci
8.8.2011 12:46
Heey.!
Jst mam tega [povezava] in sem zlo zadovoljna z njemu, ker se tut s fotografijo ukvarjam bolj 'profesionalno' in dela res zeelo lepoe slike, poleg tega pa tut dost zooma in megapixlov, čeprou megapixli nimajo prou velike vloge pr fotkičih.. ti priporočam tega, pa še u akciji je zdele • kajca123
• Od: 5.5.2011
8.8.2011 12:52
Za malo dnarja so ttoti še kr dobri:
Pač zoom je bol pomemben od ločljivosti, ker ka maš ločljivost nad 10 milijonov je ok [link] [link] [link] Za mau več dnara: [link] [link] .....Ta je ful dober, ma vlko zuma • oblaceeek
8.8.2011 13:57
kajca123 pravi:Za malo dnarja so ttoti še kr dobri:
Pač zoom je bol pomemben od ločljivosti, ker ka maš ločljivost nad 10 milijonov je ok [link] [link] [link] Za mau več dnara: [link] [link] .....Ta je ful dober, ma vlko zuma hwala kje pa piše kok mega pixlov ma? • littlevampire
• Od: 5.11.2009
8.8.2011 14:02
Jaz ti odsvetujem kakega sony-a, ker poznam, poleg sebe, še par ljudi, ki niso zadovoljni s sony-i. Meni, npr. ne ostri tega, kar bi moral, ful zmigane slike so - ker ne slika takoj ko stisneš na gumb.
Tak, da jaz rečem kaki canon-ov al pa nikon-ov. • oblaceeek
8.8.2011 18:40
littlevampire pravi:Jaz ti odsvetujem kakega sony-a, ker poznam, poleg sebe, še par ljudi, ki niso zadovoljni s sony-i. Meni, npr. ne ostri tega, kar bi moral, ful zmigane slike so - ker ne slika takoj ko stisneš na gumb.
Tak, da jaz rečem kaki canon-ov al pa nikon-ov. ja isto se meni dogaja pr sony-ju. a maš kak predlog od canona al pa nikona? • littlevampire
9.8.2011 23:29
ne, nimam predloga, žal. • oblaceeek
10.8.2011 13:15
littlevampire pravi:ne, nimam predloga, žal.
kok je pa stal tt fotkič? • littlevampire
24.8.2011 20:07
oblaceeek pravi:
littlevampire pravi:
ne, nimam predloga, žal.
kok je pa stal tt fotkič? sorry za pozn odgovor... ma tam ene 600 ? se mi zdi al 500?. • Natii93
• Od: 8.8.2010
25.8.2011 9:27
za mal nižjo ceno ti jst priporočam kej tazga: [link]
tale je za tak dnar že kr uredu.. ma tut funkcijo manual, to pomen, da sama nastaulaš nastavitve k jih hočš met za slikat.. (kle potem pride igranje s svetlobo, časom itd..) • anncx3
• Od: 22.1.2011
26.8.2011 23:34
hej hej...
tudi jaz se pridružujem drugim, ki so ti že prej odsvetovali sonya. Res je da ne dela lepih slik, slika je dostikrat zmigana in res moraš met srečo da je slika res lepa...Vem namreč iz lastnih izkušen in mi je zelo žal da sem si kupila sonya... Drugače kot najboljši fotoaparati so Nikon ali pa kakšen Canon. Delajo zelo lepe slike in vse to... Moram pa ti nekaj reči, kljub temu da si zgoraj napisala da cena ne sme biti pretirana, ti jaz svetujem to: kupi si kakšnega Nikona ali pa Canona, ker sta to res skoraj vodilni znamki pri fotoaparatih.. naprimer: [link] mogoče imaš ti v mislih ceno okoli 130 - 150 EUR ampak raje daj 80 ali pa 100 EUR več, da boš imela res dober in kvaliteten fotoaparat za svojo ceno. Raje daj zdaj malo več denarja, kot pa da daš zdaj pol majn pa si boš potem takoj premislila pa rekla da ta ni več dober ker imajo vsi bolše... Ta digič (zgornji link) je za svojo ceno res enkraten, dela zelo lepe in čiste slike, ima dober zoom in vse ostalo...To ti lahko povem iz lastnih izkušenj ker ga ima moj bratranec in včasih tut sama slikam z njim (oz. sem mu jaz predlagala naj si vzame nekaj takega in je zdaj zelo zadovoljen). Tak da ti res to svetujem da daš zdaj nekaj več kot pa da si boš potem premislila pa hotela met čez nekaj časa spet novega.. Upam da nisem preveč nakladala, LP |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.