gimnazija...

anncx3 • Od: 22.1.2011 • Prispevkov: 86
gimnazija... 30.8.2011 16:26
Hej hej...že spet jaz ;P

No, ker se šola že res zelo bliža, jaz pa grem letos v prvi letnik me zanima sledeče:
kako se učite tisti, ki hodite na gimnazije in pa kak dougo se u povprečju učite na dan ?
Ker me zelo skrbi, da bi blo preveč snovi in da ne bi zmogla vsega :S
Zanima me tut kako potekajo prve dni na šoli...recimo prvi dan vem da še nebomo jemali nobene snovi ampak se bomo bol spoznali in to...kaj pa recimo 2. dan ?

aja, pa še nekaj je kar me full skrbi...da recimo nebi bli zaj vsi dijaki v mojem razredu tam neki nadarjeni že iz osnovne šole pa to, jaz pa ne...sicer sem mela 173 točk od 175 ampak nadarjena pa nisem (bla)...

Hvala za vse odgovore in LP Smile
annchx3 • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 70
Re: gimnazija... 30.8.2011 20:45
jooj, come on! :''D
mislim, oprosti, ampk resno? xD
kr če si mela tulk velik točk, pol se ti pa resno ni treba sekirat glede tega. pomoje ni tak vlke razlike med osnouno pa gimnazijo, sam baje se morš u gimnaziji sam sproti učit, pa ni nč težje kt osnouna. ne govorim ti iz lastnih izkušenj, kr js tut grem letos u gimnazijo. ampak mam pa prjatle od tam, tk da... Smile

glede nadarjenosti. to te tut ni treba skrbet, da bi izstopala ker kao nisi nadarjena al zkaj te to pač skrbi. sei nadarjeni nismo nč drgačni kt vi. js niti ne razumem po čem so nas določl za nadarjene, sei učit se mormo usi. aam, tk da ne se sekirat.

VESEL SE, da boš nove prjatle spoznala! Very Happy
Re: gimnazija... 30.8.2011 21:02
annchx3 pravi:
jooj, come on! :''D
mislim, oprosti, ampk resno? xD
kr če si mela tulk velik točk, pol se ti pa resno ni treba sekirat glede tega. pomoje ni tak vlke razlike med osnouno pa gimnazijo, sam baje se morš u gimnaziji sam sproti učit, pa ni nč težje kt osnouna. ne govorim ti iz lastnih izkušenj, kr js tut grem letos u gimnazijo. ampak mam pa prjatle od tam, tk da... Smile

glede nadarjenosti. to te tut ni treba skrbet, da bi izstopala ker kao nisi nadarjena al zkaj te to pač skrbi. sei nadarjeni nismo nč drgačni kt vi. js niti ne razumem po čem so nas določl za nadarjene, sei učit se mormo usi. aam, tk da ne se sekirat.

VESEL SE, da boš nove prjatle spoznala! Very Happy

tenks, si me kr malo potolažla Very Happy na kero gimnazijo pa greš ? Smile LP
Re: gimnazija... 30.8.2011 21:33
ni problema, sei te čist razumem. Smile

na prvo gimnazijo v celju. kajuh. Razz
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: gimnazija... 30.8.2011 21:33
anncx3 pravi:
Hej hej...že spet jaz ;P

No, ker se šola že res zelo bliža, jaz pa grem letos v prvi letnik me zanima sledeče:
kako se učite tisti, ki hodite na gimnazije in pa kak dougo se u povprečju učite na dan ?
Zanima me tut kako potekajo prve dni na šoli...recimo prvi dan vem da še nebomo jemali nobene snovi ampak se bomo bol spoznali in to...kaj pa recimo 2. dan ?

aja, pa še nekaj je kar me full skrbi...da recimo nebi bli zaj vsi dijaki v mojem razredu tam neki nadarjeni že iz osnovne šole pa to, jaz pa ne...sicer sem mela 173 točk od 175 ampak nadarjena pa nisem (bla)...

1. v gimnaziji je ful snovi, in vrjem, da če se res nena sprot učiš pri določenih predmetih maš pol probleme... jzt se za tiste predmete k vem da se jih lohk v enem dnevu naučim, učim tazadn dan, in lohk tut za 5 spravim skup, drgač pa najmanj za 3. drgač sm pa letos (1. letnik) skor zasrala 2 predmeta (matematika in biologija), ker se nism sprot učila, kr pr matematki se res ni za ****, pr biologiji smo mel pa OGROMN snovi.
2. prvi dan se še res ne jemle snovi, amapk se bol spoznavaš s prfoksi (tisti, ki te bojo meli tist dan, ker niste ceu dan z razrednikom), drugi dan je pa še tut tk podobno, spoznavanje prfoksov, tko da nič skrbet Wink
3. v čem je fora nadarjenosti? jzt tut nism bla, in pol našga razreda tut ne... nwm zkaj se s tem obremenjuješ, k ne igra pol nobene vloge? nadarjenost je pač zato, da lahk pol štipendijo uveljavlaš in te stvari, med vami sošolci pa ne bo nič pomenlo... ki dobivaš take ideje no? xD
Re: gimnazija... 30.8.2011 21:52
annchx3 pravi:

hehe jaz pa na prvo gimnazijo v mariboru Smile
Re: gimnazija... 30.8.2011 21:59
ursiii95 pravi:
anncx3 pravi:
Hej hej...že spet jaz ;P

1. v gimnaziji je ful snovi, in vrjem, da če se res nena sprot učiš pri določenih predmetih maš pol probleme... jzt se za tiste predmete k vem da se jih lohk v enem dnevu naučim, učim tazadn dan, in lohk tut za 5 spravim skup, drgač pa najmanj za 3. drgač sm pa letos (1. letnik) skor zasrala 2 predmeta (matematika in biologija), ker se nism sprot učila, kr pr matematki se res ni za ****, pr biologiji smo mel pa OGROMN snovi.
2. prvi dan se še res ne jemle snovi, amapk se bol spoznavaš s prfoksi (tisti, ki te bojo meli tist dan, ker niste ceu dan z razrednikom), drugi dan je pa še tut tk podobno, spoznavanje prfoksov, tko da nič skrbet Wink
3. v čem je fora nadarjenosti? jzt tut nism bla, in pol našga razreda tut ne... nwm zkaj se s tem obremenjuješ, k ne igra pol nobene vloge? nadarjenost je pač zato, da lahk pol štipendijo uveljavlaš in te stvari, med vami sošolci pa ne bo nič pomenlo... ki dobivaš take ideje no? xD

ej hvala za use nasvete...pa sej veš da me je malo strah gimnazije pa da nebi zvozla al pa kaj pa mam včasih res full butaste ideje pa use ;P LP, če pa se še kira kaj spomni glede učenja pa tega naj mi pa napiše prosim Smile**
leia • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 72
Re: gimnazija... 30.8.2011 22:24
annchx3 pravi:

Jst grem tt na Kajuh. Kir razred pa si? Very Happy
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: gimnazija... 31.8.2011 10:47
načeloma so ti že use obrazložil....kar se tiče učenja....čist odvisn....jst se punavad učim en dan pred testom....res je da sm ceu dan u sob sam je umes še komp, pa fon pa te fore pa punavad delam zapuske kr se tko najlaži naučim pa da ceu zvezk predelaš...odvisn kolk je pa kolk si že kej slediu pr pouku....jst k recmo spim u šoli morm duma zto se več cajta učit (mislm udvisn za ker predmet gre)......povprečno 3 ure en dan pred testom al pa sprašvanjem....sej vem usi se kao use načijo v pol ure....no pač jst pa rabm ene tok....sam je pa udvisn kolk znaš kej medpredmetno povezvat pa kolk ti predmet leži....sej boš vidla...čist odvisn od posameznika pa od šole pa tko naprej....Smile)
Re: gimnazija... 31.8.2011 12:12
30stm pravi:
načeloma so ti že use obrazložil....kar se tiče učenja....čist odvisn....jst se punavad učim en dan pred testom....res je da sm ceu dan u sob sam je umes še komp, pa fon pa te fore pa punavad delam zapuske kr se tko najlaži naučim pa da ceu zvezk predelaš...odvisn kolk je pa kolk si že kej slediu pr pouku....jst k recmo spim u šoli morm duma zto se več cajta učit (mislm udvisn za ker predmet gre)......povprečno 3 ure en dan pred testom al pa sprašvanjem....sej vem usi se kao use načijo v pol ure....no pač jst pa rabm ene tok....sam je pa udvisn kolk znaš kej medpredmetno povezvat pa kolk ti predmet leži....sej boš vidla...čist odvisn od posameznika pa od šole pa tko naprej....Smile)

ej hvala za nasvet Smile ja sej jaz se že v osnouni šoli tut nisem mogla v pol ure vse naučit hh tak da nisi edina ;P *
ronchy • Od: 13.5.2010 • Prispevkov: 3
Re: gimnazija... 31.8.2011 21:17
hja ..verjemi da ni tko hudo kot se zdi ..js sm zdej končala 1. letnik ..in sm bla odlična in se nism učila tok kot sm prčakovala..u izi
ne poslušat folka k ti pravi da ti bo uspeh padu pa take fore...usi rečejo d je težko in da pada uspeh za najman eno oceno..bullshit Very Happy..
bo že šlo ..
mene je zdej strah k usi praujo da drugi letnik je najtežji od useh :S
Re: gimnazija... 31.8.2011 23:33
leia pravi:
annchx3 pravi:

če ti je lea/leja/leia ime pol vrjetn nisma skupi. xD
1.B sm drgač. Smile
ti? Very Happy
Re: gimnazija... 1.9.2011 15:03
ronchy pravi:
hja ..verjemi da ni tko hudo kot se zdi ..js sm zdej končala 1. letnik ..in sm bla odlična in se nism učila tok kot sm prčakovala..u izi
ne poslušat folka k ti pravi da ti bo uspeh padu pa take fore...usi rečejo d je težko in da pada uspeh za najman eno oceno..bullshit Very Happy..
bo že šlo ..
mene je zdej strah k usi praujo da drugi letnik je najtežji od useh :S

aha...full hvala za nasvet Very Happy
Re: gimnazija... 1.9.2011 18:11
annchx3 pravi:
leia pravi:
annchx3 pravi:

1.B sm drgač. Smile
ti? Very Happy

Lea sm Very Happy jst sm pa 1.A
Re: gimnazija... 1.9.2011 21:46
leia pravi:
annchx3 pravi:
leia pravi:
annchx3 pravi:

1.B sm drgač. Smile
ti? Very Happy

blo legendarno dans ne? Very Happy
Re: gimnazija... 3.9.2011 19:17
annchx3 pravi:
leia pravi:
annchx3 pravi:
leia pravi:
annchx3 pravi:

1.B sm drgač. Smile
ti? Very Happy

blo legendarno dans ne? Very Happy

o.O ka pa je blo dons?
Re: gimnazija... 4.9.2011 13:59
ja fazaniranje pa to je blo. pa novi sošolci... Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.