Zanima me kaj naredit?

Klemen33 • Od: 16.1.2011 • Prispevkov: 36 • Kraj: Dolenjska <3
Zanima me kaj naredit? 24.8.2011 23:26
No pač tkole an...z dekletom sva hodila slabih 5mescou(res lepi mesci z neki nesrečnimi dogotki)...slab tedn predn bi blo 5 mescou mi je povedala da me je prevarala, ker me ni vidla 3dni in je nakladala da se je neki zamisla da sm jo razočaru in nevem kaj use in da pač ni več resna in da mi je hotla vrnt ker sem jo kao razočaru in se je zato šla z drugim lizat, al karkol počet...in pol se je neki opravičvala in zahvaljevala kak lpo se je imela 5 mescou in da sm sam na stročku biu z njo...in da hoče bit neki prjatelca in zdj se je izognila mojim sporočilm tko da je šla za 2 tedna na morje in se tam **** z južnimi fanti..

zdj me pa zanima..(predvsem punce, k imate več izkušenj) a to nj bi blo res al je sam blefirala zto da me je po domač povedan ****..
in kaj nj povem ji nazaj, oz. kaj nj nardim da jo bom przadeu tko kot je ona mene...

p.s.
star sm 16,5
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Zanima me kaj naredit? 24.8.2011 23:42
ma blefira... zasrbela jo je, fu*at se je šla... babe so hudič hiter znajo zaigrat pa te izkoristit koker te še niso... ne smeš bit naivn pa vrjet use, dost je še drugih, meu še boš cajt za njih zdej se mej pa fajn u mladosti pa ne cajta zgublat za ene take glupe babe... nikjer pa ne piše da ne smeš met avantur Very Happy
Re: Zanima me kaj naredit? 25.8.2011 2:05
Klemen, pri mladih je tako... Punce ki je še čist sveža, ima glavo polno romantike, ljubezni, blablabla. Ko pa dobi prvega fanta, in po pol leta ugotovi "a to je to?" pa začenja iskat novega, boljšega, ker se hoče razdivjat.

Seveda ko nekega divjaka ki ga je težko dobiot dobi, in jo ta pusti, spet razmišlja o romantiki in ljubezni, zato bo spet jokala na ramenih pridnih fantov. Spet čez pol leta začne divjat.

Tako se ponavlja do 30ega leta, ko pa začne iskat zdaj že moškega ki mu je uspelo, ima dobro službo, veliko denarja, in si z njim ustvari družino.

Tako je. Če si miren in pošten pobič, ti bojo punce ki so bile pred kratkim prizadete, skakale v naročje, čez nekaj časa boš pa samo prijatelj.
Ko boš star 30 let, pa že lahko najdeš kakšno ki te bo zares ljubila.

Lahko imaš pa tudi veliko srečo...
Re: Zanima me kaj naredit? 25.8.2011 17:59
slovenc79 pravi:
Klemen, pri mladih je tako... Punce ki je še čist sveža, ima glavo polno romantike, ljubezni, blablabla. Ko pa dobi prvega fanta, in po pol leta ugotovi "a to je to?" pa začenja iskat novega, boljšega, ker se hoče razdivjat.

Seveda ko nekega divjaka ki ga je težko dobiot dobi, in jo ta pusti, spet razmišlja o romantiki in ljubezni, zato bo spet jokala na ramenih pridnih fantov. Spet čez pol leta začne divjat.

Tako se ponavlja do 30ega leta, ko pa začne iskat zdaj že moškega ki mu je uspelo, ima dobro službo, veliko denarja, in si z njim ustvari družino.

Tako je. Če si miren in pošten pobič, ti bojo punce ki so bile pred kratkim prizadete, skakale v naročje, čez nekaj časa boš pa samo prijatelj.
Ko boš star 30 let, pa že lahko najdeš kakšno ki te bo zares ljubila.

Lahko imaš pa tudi veliko srečo...

Ja...tako sm v teh neki dneh ko sva končala razmišlou da je to res kar si napisu...pač...mladi smo..pravjo da fante najbol razganja...ampk po moje je v resnici obratno...
sebiixx • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 88
Re: Zanima me kaj naredit? 25.8.2011 19:25
ma nevem... ene punce so pač kur** in jim ni pomoči... lej mogoče bi blo bolš da jo pustiš pr mer.. glede na to da sta bla skp 5 mescov,in te tri dni ni vidla in se je že zalizvala z drugimi..? sory ampak ne najdm lepe besede zanjo.. mislm nwm če ji rečeš da si meu ti med to zvezo eno **** k sta mutila boš isti ko ona, zdej pa se sam odloč. če te bo to osrečlo pol to nared.drgač pa nwm kk bi jo lah ****
annchx3 • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 70
Re: Zanima me kaj naredit? 26.8.2011 12:12
sami fanti komentirate, morm še js mal z dekliškega vidika. Smile

tale punca se te je naveličala, to je jasn. ni mogla it f*kat zto kr te je u treh dneh pogrešala, lpo te prosim no.

ZIHR se ti ne opravičuje zto da bi te je*ala, ampk zto da nebi mela slabe vesti kr sovraži te pa tut vrjetn ne. mogoče pa tut zto da pa ti zdei nebi govoru svojim frendom češ kaka p**sica je, k*rba pa to. puncam ugled velik pomeni in če bo ona zdei ''k*rba'' jo bojo usi zasovražl, to pa itk da ni dobr. in pomoje jo to muči in se ti tut hoče odkupit zrad tega.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Zanima me kaj naredit? 26.8.2011 13:16
jah naj bi najprej pomislila da se razvedelo preden se z drugimi zalizuje. Jaz pa povedal okoli, kaj se je zgodilo, če bi me kdo vprašal zakaj sva šla narazen.

Če se boji za ugled, naj sama ne bo taka.
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: Zanima me kaj naredit? 26.8.2011 20:41
Lahko se začneš ful s puncami družit, hodit ven ( prijateljsko ), obenem se v enaki meni družiš s fanti kot prej ( da ne boš zgledal **** Smile ), pa nasploh se zabavaj, smej, uživaj v življenju... al pa se vsaj pretvarjaj... Smile po mojem bi jo to naredlo ljubosumno, hkrati bi jo pa prizadel... pomojem.
njo pa ne čisto ignorirat, ampak ko jo kdaj vidiš jo npr. enkrat na pet videnj pozdravi.
Re: Zanima me kaj naredit? 26.8.2011 20:53
Ampk zakaj bi zdj neki lagou pa neki prikrivu zakaj sva šla narazn...pač povem kar je blo res..da se me je naveličala, ker sm preveč umirjen fant in to je blo to kar je blo...

Za njen uglet me pa prou mal briga... o tem nj bi razmišlala predn je to nardila...nevem kaj je tko težko povedat fantu direkt da ga ne maraš več...jz osebno tko lažje prenesem..

tko in tko pa zdle kak tedn nism tut sporočila poslou ji..sj nevem zakaj bi ji...rekla je(tko kot zmer pa ne nardila) da me bo kliknla ko bo pršla iz morja...pa ni...sj briga me...
mogoč res tko ne preveč prjazno zgleda kar zdle pišem...sam pač napišem kar je res blo ne pa laži kvasim..
newclassic • Od: 26.8.2011 • Prispevkov: 2
Re: Zanima me kaj naredit? 26.8.2011 23:26
Punca se te je definitivno naveličala. Da te bi prevarala ker te ni vidla 3 dni? HALLO? a je to sploh kako opravičilo? NE! Da ti nebi rabla povedat naravnost; ej konc je.. al kokrkol drugač.. je pač ubrala drugo pot in ti začela kvasit neke neumnosti in "opravičila" na njena dejanja. Kako bi jo ****** nevem točno,velikrat pa užge da se pretvarjaš da ti ni preveč mar zato in se začneš družit z novim puncam..To jo bo naredil ljubosumno in bo začela razmišljat kakšno napako je naredila.

Klemen.. don't worry,be happy! Mlad si še in punc je še dovolj. Ena bo sigurno prava Wink)
have fun.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Zanima me kaj naredit? 27.8.2011 1:32
slovenc79 pravi:
jah naj bi najprej pomislila da se razvedelo preden se z drugimi zalizuje. Jaz pa povedal okoli, kaj se je zgodilo, če bi me kdo vprašal zakaj sva šla narazen.

Če se boji za ugled, naj sama ne bo taka.

ee še enkrat dobiš moj podpis.. drgač scena je res res grda.. če se ona ni ozirala nate se teb ni treba nanjo.. ni res?
Re: Zanima me kaj naredit? 27.8.2011 16:45
kar bo, bo...no sej obnašam se glih nekak tko kot je napisal newclassic... briga me zdj...sj res da smo mladi ampk useen varanje te prizadene če si star al pa mlad...

Wink)
Re: Zanima me kaj naredit? 27.8.2011 19:19
no...super...dokončno je konc...s tistim k me je prevarala je zdj v razmerju...ojej...fak kera **** je ta ženska...opa...otrok ne ženska Smile)
annchx3 • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 70
Re: Zanima me kaj naredit? 29.8.2011 12:21
Klemen33 pravi:
no...super...dokončno je konc...s tistim k me je prevarala je zdj v razmerju...ojej...fak kera **** je ta ženska...opa...otrok ne ženska Smile)

no, ti usaj nbo treba več it u stik z njo. Wink
zdei pa peit vn, spoznaj kako novo pi*ko pa se mej fajn najbol, kulkr se lahk maš.
je*e se ti naj za njo. enkrat se bo že uzrla nazaj pa si misla, da je use skupi za*ebala.
+ kar te ne ubije, te nardi močnejšega. Wink boš za naslednič vedu ka nardit, pa bol pazu pa to, ane. Smile

velik sreče za naprei. :*

[btw, kok mi je hecn k vidim da fantje tut tkole nas punce opraulate. xD]
Re: Zanima me kaj naredit? 29.8.2011 12:26
annchx3 pravi:
Klemen33 pravi:

zdei pa peit vn, spoznaj kako novo pi*ko pa se mej fajn najbol, kulkr se lahk maš.
je*e se ti naj za njo. enkrat se bo že uzrla nazaj pa si misla, da je use skupi za*ebala.
+ kar te ne ubije, te nardi močnejšega. Wink boš za naslednič vedu ka nardit, pa bol pazu pa to, ane. Smile

usi smo rdeči pod kožo..
Re: Zanima me kaj naredit? 29.8.2011 21:45
annchx3 pravi:
Klemen33 pravi:

jaa Smile)
no ja...jz zlo mau uporablam besedo p*čka za dekleta ampk dobr Very Happy
Very HappyD kak se pa to pazi? -.- Smile

hvala Wink

punce se mi zdi da hujš opravlate ampk dobr.. Wink vsi smo krvavo rdeči pod kožo x)
iceQueen • Od: 17.7.2010 • Prispevkov: 91
Re: Zanima me kaj naredit? 30.8.2011 15:39
Če hočeš resno zvezo pač iščeš resno punco, ne tako, ki že na prvi pogled deluje neresna.
Re: Zanima me kaj naredit? 30.8.2011 21:38
pa nm powej kako zgledajo neresne.. ker ste ženske čas res zakomplicirane..
Re: Zanima me kaj naredit? 31.8.2011 2:29
učasih punce prepoznaš kašne so že sam po tem ko jih opazuješ par dni. Lahko so otročje u amen, de nemajo pojma kaj bi sploh rade, učasih se pa znajo najdet tud kašne, k so lahko dokej resne in prpraulene za resne stvari, ampak fora je, k take je skor nemogoče najdet, in mislm de skor nemogoče prepoznat. moje mišlenje Smile.

drugač pa ja, spikaj, kko zgledajo resne punce, kr js opazujem skor usak dan u lj, in ne zdi se mi glih kej resnga naokol (:.
iceQueen • Od: 17.7.2010 • Prispevkov: 91
Re: Zanima me kaj naredit? 31.8.2011 6:55
Mlade punce so skoraj vedno neresne oziroma ne vejo, kaj bi točno rade Smile No, kot je rekel Boris, enim že iz 100 metrov vidiš, da se bedasto obnašajo v družbi, take so ponavadi tudi neresne s tabo. Ali pa če veš, da menjava fante vsak mesec, potem tudi ni nevem kako resna. Če boš ulovil neko pridno punco, je večja verjetnost, da se ti ne bo šla zgonit z drugim, ni pa nujno. Ja, resne punce ne prepoznaš na PRVI POGLED, ampak skozi družnje, kjer se pokaže njen karakter. Na podlagi tega lahko SKLEPAŠ, če ima enake namene kot ti. Če že v štartu ne ve, kaj bi rada (okleva, če bi bla s tabo ali ne), se z tako ne ukvarjaj.

Pa še nekaj, zveze pod 20 let, niso nobee RESNE zveze Smile Za to boste torej meli še čas celo življenje Smile
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Zanima me kaj naredit? 31.8.2011 9:58
ah, mlade punce de so neresne, živa resnica. pomoje se morjo take pnčare še znoret, spraut to mladostniško norijo iz sebe, in nočejo tko "zapraulat cajta" s tipom, ampak pač bluzit u tri krasne usepousod pa tipe menjavat k gate. okej, slišalo se je nekako kruto, ampak sam povem iz lastnih izkušenj, ****'ga. stoposto bi kašna rekla, de je resna. vejžde, kokr bi rekl. se p najde kašna izjemca, to j p res. fora pa je, ko si rekla iceQueen, če okleva, se ne ukvarjej s tako, kaj pa če slučajno sprva zgleda resna, tko mislm, prpraulena za resne stvarce, pol čez par mescou ti p zine kr eno glupo opravičilo za konc? poznam par takih primerou, pomoje najbolša razlaga za to p je, de se ga punca naveliča, de pač hoče druzga, ta ji je ratou že "znucana roba". nvem zdej če j to res, ampak predvidevam de je, kr ponavad je to tko, de se ga ženska naveliča.
drugač pa pr 15-16ih NE išči resne punce, kr možnost de jo boš najdu je noro mejhna. zaka? iceQueen je že use povedou/la. se pa najdejo tud redke izjemce, ampak še te se lahka izdajo. najbolš je uživat lajf in se ti popounoma fučka. za resne ljubeznske stvarce maš na voljo ves lajf k ga maš še pred sabo, tko de pomoje se je brezveze za*ebavat s tem pr teh letih. če ti pa slučajno rata najdet kej, pa sam uživei.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.