HELP vem vlik jih je sam res HELP NUJNO

barbi3131 • Od: 3.10.2011 • Prispevkov: 38
HELP vem vlik jih je sam res HELP NUJNO 3.10.2011 15:11
no ja takole gre...
med poletnimi pučitncami sem se začela družit z fanti okol našga bloka spuznala sm jih vlik in usak mi je biu po smoje ušeč nč resnga za krajši čas pač hodila sem tudi z enmu vendar se je izkazal da ni taprau zame no ja zdei mi je pa ušeč en k je luštn ma smisu za humor itd itd pač same dobre stvari RAZN tega da ima oklo sebe kr donst punc in da jih kr dost peca in nwm mam filing da sm mu to da mi je ušeč kr mau nakazala z druženjem pa tko on pa men ne kei preveč ubistvu se zafrkava z mano pa puguvarja ampak usen se mi zdi da ni to to ane sei mi spušča puglede take kratke ampak sladke Razz newem kai bi jz sm u osnmu klasu on pa 1letnik [/b][/i]
lovejb • Od: 14.6.2011 • Prispevkov: 180
Re: HELP vem vlik jih je sam res HELP NUJNO 3.10.2011 23:52
lej najprej se prepricej ce si mu lajk
in ce si mu bota werjetn poj neke mutila.. in poj pac mnde se bo nawadu nate
ce te ma rd nau pecu ustslih
prej se preprici d naus poj jokala
barbi3131 • Od: 3.10.2011 • Prispevkov: 38
Re: HELP vem vlik jih je sam res HELP NUJNO 4.10.2011 15:00
tenx

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.