Mastni lase & prhljaj• Rjavolasaa
• Od: 25.6.2010
Mastni lase & prhljaj
26.6.2010 16:09
Heeej.
Torej jaz mam takooj pune mastne lase pa prhljaja mam zelo veliko. Drgač si lase umivam 1-2× na teden..mam srednje dolge..uporabljam šampon head&shoulders.. če ma pa kera/keri kaki boljši nasveet mi ga lahko prosim pošljete v to temo. Se opravičujem če je ta tema že odprtaa • Pupika
• Od: 6.7.2009
Re: Mastni lase & prhljaj
26.6.2010 17:11
ti maš srečo če si sam 1x 2x na teden,..
jas si morm usak dan k mam tok mastne.. za mastne lase je dobr kuprivin šampon k pomaga usaj mal.. pa ne poškoduje las • Rjavolasaa
26.6.2010 17:17
ahaa. ja slišala sem za ta koprivin šampon. kje se pa lahko kupi?? v lekarni?? samo jaz pa imam prhljaj v krogih.. • GoBiCa
• Od: 27.4.2009
26.6.2010 17:26
meni je frizerka rekla da ta šampon head&shoulders dela prhljaj, ker nekako izsuši lasišče, ki se potem še bolj masti (nekako tako mi je povedala- sama ne razumem)
pa tudi jaz sem pred leti uporabljala ta šampon pa sem mela prhljaj ..........pa poskusi z uporabo suhih šamponov........ • Rjavolasaa
26.6.2010 17:33
aha..to je meni moja frizerka nekaj tudi govorila.
mi pa je priporočila ta koprivov šampon.. ker z mamo obe uporabljava head&shoulders pa imama mami in jaz prhljaj.. samo jaz imam edina v družino prhljaj v lišajih (takih krogih)..sem pa razmišljala če bi šla k dematologu?? kaj misLitee? • tinula
• Od: 27.4.2010
8.7.2010 21:41
ja head&shoulders je verjetn full tak suh šampon pa pol izsuši lasišče..kr prhljaj u bistvu sploh ni umazanija-je sam koža ki se ti pač ''lupi'' po lasišču..men je rekla frizerka da proti prhljaju pomaga, če se pol ure pred pranjem las po lasišču s kremo namažeš, da je bolj vlažna koža, umivaš pa se pol z otroškim šamponom lase, ker je vzrok za prhljaj mogoče občutljivo lasišče..kr tej proti prhljaju majo take formule notr, da lahko na mlade učinkujejo glih nasprotno..
drgač pa koprivni šampon res pomaga • srčk14
• Od: 31.5.2010
8.7.2010 22:50
UHH JA jzt pa nimam mastnih las sam mam pa resno full ud prhlaja..in mi je full bed..če si naprimr grem zzz roko skozi lase..je na nohnih par belih pikic..:0..FRIZERKA MI JE prautako priporočala KUPRIVIN ŠAMPON...ampak mi je nakja časa pomogal..pootem pa spet zelo zelo veliko prhlaja.. awwii pa vichi dubiš u lekarni tud brez receptaa lajk it • tinaaaaah
• Od: 27.7.2012
27.7.2012 16:43
jst sicer nimam prhljaja, ampak prhljaj je v bistvu kvasovka Pityrosporum ovale. če se uporablja šampon proti prhljaju je priporočljivo da se isti šampon uporablja usaj 3 mesece in če ne pomaga se ga šele potem zamenja.
imam pa nekaj reči še glede tega šampona s koprivami. moja prijateljica ima prav tako mastne lase in prhljaj, zato je začela uporabljati šampon s koprivami, ki naj bi odpravil mastne lase...pa je zaradi njega dobila še več prhljaja. verjteno je to odvisno od vsakega posameznika in zgradbe lasišča pa vendar. glede prhljaja pa priporočam da v lekarni kupite OLJE ČAJEVCA oziroma TEA TREE OIL in ga uporabite kombinirano s šamponom tako da v skodelico stisnete normalno količino šampona (takšno kot jo uporabljate ponavadi) in dodate še nekaj kapljic tega olja. LP • Alinska
• Od: 27.6.2012
2.8.2012 15:41
head&shoulders vsebuje drgač antibiotik, kar res ni kul pa tud ni mi več pomagal na konc. Men je mami potem kupila od Subrine pripravke pa mal sem hrano spremenila in je po pol leta fuuul boljš. Dejansko si lahko vsak 3 dan operem glavo. Pa še sama si jih zdej kupujem z žepnino, ker niso tolk dragi. Dobiš pa te Recept v Mullerju recimo pa v Tuš drogeriji tud, v DM-u tega nimajo, samo une njihove nemške pa tuje.
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
2.8.2012 17:27
jaz sem si včasih umival lase 1-2krat na teden in vedno s šamponom. lasje so bili mastni in prhljaj se je pojavljal.
zdaj si glavo umivam 3krta na teden, ampak z milom. s šamponom samo vsake toliko časa, 1krat na 14 dni recimo. lasje mastni so sicer še ampak prhljaja pa nimam več nikoli. moje mnenje je da lasje morajo biti vsaj mal mastni, ker je to pač naravna zaščita las. zaradi teh idiotskih norm kao da imajo samo umazani ljudje mastne lase si ne uničit las s tem da jih vsak dan s kemikalijam polivate |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.