Zgodbica.. emm. brez naslova? :D• Sannie
• Od: 7.4.2011
Zgodbica.. emm. brez naslova? :D
12.8.2011 12:34
Evo, če so te zgodbice v nadaljevanjih že postale tok popularne tuki gor, sm se še jz odločila, da bom objavla neki malga od svojga nakladanja. Ta del res še ni zanimiv, ker se še ne more nič dogajat, zaplest al karkoli, se bom pa potrudila, da bo v naprej zgodba bolj zanimiva, če jo bo vsaj kdo prebral seveda. Najprej bom objavla en del in, če vam bo ušeč alneki, bom objavlala naprej. Pa zlo bi bla vesela kakršnih koli komentarjev, nasvetov in kritik. P.S. *Dogodki, osebe in sploh vse razen nekaterih krajev in manjših podrobnosti je izmišljeno. *Ma kdo kašn predlog za naslov? ZGODBA BREZ NASLOVA Bil je ponedeljek. Povsem običajen, oblačen in meglen. A nad hribom tik za našo šolo se je pojavila mavrica. Bleščeča, sijoča, pisana. In nisem si mogla pomagati, da ne bi pomislila na skorajda minulo leto. Še pred nekaj meseci sem bila namreč tudi jaz kot vreme nad našo preljubo kotlino. Bila sem kot megla, kot oblaki, vsak dan sem bila tam, a so me bili že vsi tako navajeni, da me niti niso opazili. Bila sem nevidna, in to brez plašča nevidnosti (Harry Potter, premagaj to, če moreš! Yeah, right! Enkrat, nekje na koncu prve konference v sedmem razredu, ko me učiteljica za naravoslovje, ki me je učila že približno leto in pol, vprašala, kdo sem in, kdaj sem se prepisala na to šolo, se mi je posvetilo. Nikoli ne bom ena izmed tistih deklet, ki si bodo čez dvajset let skupaj ogledovale osnovnošolske razredne slike, se čudile svojim frizuram in oblekam ter se smejale in norčevale iz manj priljubljenih deklet, kot so to počele včasih. Ne bom niti ena izmed tistih, ki so skozi celotno obdobje šolanja trpele žaljivke in posmehljivke. Ne, bom tista, za katero se bodo vsi vprašali:,,Kdo za vraga je pa ta???? In kaj počne na naši sliki?? Ne spomnim se, da bi kdaj hodila z mano v šolo ali pa, da bi jo sploh kdaj videl...'' In to me je prizadelo, bolj kot sem mislila, da me bo. Nisem se več trudila vključiti v družbo, pogovarjati s komurkoli, razen s svojo družino, skratka, postala sem še bolj nevidna, kot sem bila prej. Da, resnično mislim, da Harry Potter skupaj s svojim unikatnim čarobnim plaščem in prapalico nima za burek proti meni. • kajca123
• Od: 5.5.2011
Re: Zgodbica.. emm. brez naslova? :D
12.8.2011 12:49
Ful svetovno res... • lana
• Od: 24.11.2010
12.8.2011 15:24
se strinjam, res ful svetovno.. ful je fajn..
neeeeeeext • rainbow888
• Od: 7.8.2011
12.8.2011 15:48
čakamo na nadaljevanje • sebiixx
• Od: 29.12.2010
13.8.2011 1:39
Ja lej skrijejo se vse ki so tu pisale zgodbice 1. napisan je tko da lah komot prebereš 2. notr maš prov una čustva in to 3. skoraj kot bi bral knigo • kajca123
• Od: 5.5.2011
13.8.2011 9:07
sebiixx pravi:Ja lej skrijejo se vse ki so tu pisale zgodbice
1. napisan je tko da lah komot prebereš 2. notr maš prov una čustva in to 3. skoraj kot bi bral knigo Se čiist strinjam... • youknowmebitch
• Od: 24.10.2010
13.8.2011 10:35
ej ful dobr, bl mi je ušeč od tistih k so ble prej objavlene, ta je bolša od ush! pa res je dobr da si čustva upletla pa da slovnično pišeš. ugl. men je ušečč • loXX
• Od: 16.7.2010
13.8.2011 17:39
hočm naslednji deeeeeeeeeel • thesunshine
• Od: 11.6.2011
13.8.2011 17:59
nasledn del • Danny
• Od: 21.1.2010
13.8.2011 22:20
Ja men je tudi všeeeč ;$
• Sannie
14.8.2011 15:28
Hvalaaa fuuuuul za vaše komentarje! Emja, tale drug del se men osebno zdi reeeees nezanimiv, ampak glede na to, da sm končn imela mal prostga časa, sem preprost mogla neki napisat.! Hvala za razumevanje in se bom potrudila narest zgodbo naprej bolj zanimivo alneki. Dobro, priznam... Kriva sem! Laganja, ali pa morda bolje rečeno le pretiravanja. Ne vem zakaj, a to rada počnem že vse od kar sem se naučila govoriti. najbrž še od prej, a se žal in na srečo hkrati ne spomnim. (Dragi vrstniki iz vrtca, se še spomnite zgodbe o tem, kako in zakaj sem kljub videzu štiriletnice stara že 21 let ter, da sem, ker mama ni mogla imeti otrok, a je bila zelo dobra in prijazna, vzklila iz rože, se skoraj morala poročiti z žabo in krtom in na koncu našla ljubezen svojega življenja - rožnega princa? No, mislim, da tej punčki ni bilo ime Julija Palčica, temveč le Palčica. Ups, saj mi niste zares verjeli kajne?) Ko danes gledam v preteklost, se mi vedno bolj dozdeva, da sem se s pretiravanjem poskušala narediti bolj zanimivo, samo sebe prepričati, da nisem le nek dolgočasen otrok, kakršnih je na miljone na svetu, temveč nekaj posebnega. Danes se seveda zavedam, da je vsak po svoje poseben, unikaten ter edinstven, a vse do letos sem nase gledala kot na pritlikavo, nepotrebno marjetico sredi vrta, polnega najčudovitejših vrtnic. Bila sem nekaj neopaznega, nezanimivega in v nasprotju z vrtnicami, totalno neprivlačnega. Vse do takrat, ko je v moje življenje prispela tista, najlepša mavrica in mi dala vedeti, da se morajo vrtnice vsakodnevno boriti proti raznim ušem ter boleznim, katerih meni, pritlikavi rožici ni treba niti poznati po imenih ter, da imajo trne zato, ker so pod lepim videzom moči in brezbrižnosti tisočkrat bolj ranljive in nesrečne kot jaz. In ta mavrica, moj čudoviti vrtnar življenja, ki je napol ovenelo marjetico spremenil v čudovito cvetlico, ki se je končno pričela spoštovati, je odgovoren za celotno zgodbo. A k njemu se bomo vrnili pozneje. Naj se vam najprej vsaj predstavim, se opravičim za delno laganje ter vam moje življenje predstavim nekoliko bolj, hmmm... resnično. Sem Julija in moje ime je skorajda edina vsaj malo neobičajna stvar na meni. Celo moj priimek je povsem običajen - Novak, kajpada. In najbrž se niti ne boste začudili, ko boste izvedeli, da je mojemu očetu ime Janez, mami pa Marija ter da imam dva starejša brata, ki živita vsak na svojemu koncu države. Dokaj običajna slovenska družina, le z nekaj člani več. Oče že od nekdaj dela v stričevem podjetju kot nekakšen deček za vse - tajnik, urejevalec spletne strani, prodajalec, tržnik, ko sta stric in njegova nova žena izven mesta celo direktor, občasno pa tudi vodovodar ter čistilec, mama pa je medicinska sestra. Tako da, kot ste najbrž že sami ugotovili, nikoli nismo imeli preveč velikih problemov z denarjem, niti pa ga nimamo dovolj, da bi ga brezskrbno razmetavali naokoli, temveč moramo nanj paziti. Prav tako kot moja družina, je tudi moj videz povsem običajen. Do prsi, ki so mimogrede veliko premajhne, dolgi rjavi lasje, brez prave oblike, dolgočasne rjavo-zelene oči in povprečnih 162 centimetrov v višino, me res ne morejo spremeniti v eksotično lepotico. Ko bi bila vsaj v šoli pametna, bi to mogoče malo zmanjšalo mojo dolgočasnost. Hmmmm, ali pa niti ne. A vseeno, tudi tam moram biti povprečna!!! Moje ocene se gibljejo vse od enice pri geografiji, pa do petic. A največ imam seveda trojic in štiric. Šokantn, kajne? Najbrž se bodo vse učiteljice od prvega, pa do devetega razreda na naši valeti spraševale, kdo za vraga je ta rjavolaska z dolgočasnim pogledom ter nekoliko predebelimi stegni. Bo kdo presenečen? Jaz definitivno ne! • youknowmebitch
• Od: 24.10.2010
14.8.2011 19:21
ful dobr omg omg res noro! res. če bi bla tole kniga.. • JanjaTHEsprousesWife
• Od: 31.7.2010
15.8.2011 0:27
OMOJBOG
sicer tud sama pišem neke zgodbe, mal nasprotje tvoji tejle, pa tut mam dost pohval nanje, sam morm pa rečt, tole je skor bolš kot če bi brala neko res svetovno znano knjigo. Vidi se da notr ustavljaš tud svoja čustva pa to in uauuu res prevzame te. Tko da pohit z naslednjim delom • Danny
• Od: 21.1.2010
15.8.2011 14:28
Ta zgodba je reeees S-U-P-E-R ! Zdi se mi kot, da opisuješ svoje življenje Še tako napreeeej • Sannie
15.8.2011 15:59
Reeeeeees hvalaa vam usem! Janjathesprouseswife: Tvojo zgodbico bi pa rada prebrala! In ne, haha, zgodbica ne govori o mojem življenju, izmišljene pa so vse osebe, razen učiteljice geografije, ki delno temelji na resnični učiteljici, s katero sem se kregala skozi celooooo osnovno šolo! In ja... spet lažem, oziroma bom raje rekla, da pretiravam, da ne izpadem tako zelo hinavska. Vem za vsaj tri oziroma štiri učiteljice, ki se me bodo definitivno spominjale še kar nekaj let. Prva izmed njih je gospa Kopač, učiteljica podaljšanega bivanja iz prvega razreda. Bila je kar prijazna in dobra, a skrbi me, da si ona misli o meni vse prej kot to. Nekoč sem ji pri kosilu namreč ponesreči polila nov, bel kostim za takratnih približno osemdeset tisoč tolarjev iz Zare s pesinim sokom. Ups, kaj me pa ni hotela poslušati, ko sem ji dopovedovala, da kuharica kozarce vedno preveč napolni. Druga učiteljica, ki me najbrž prav tako ne bo pozabila, je učiteljica naravoslovja - Pehta, ki nas je učila tudi geografijo, katera je že od nekdaj moja šibka točka. Prav Pehta, ki je svoj vzdevek dobila zaradi vedno skuštranih, kodrastih las afro oblike, ki glavnika najbrž še nikoli niso srečali, je tista, ki me je zamenjala za novo učenko. In Pehta je tudi tista, ki je občutila bes moje takratne najboljše prijateljice, o kateri vam bom več povedala pozneje. Kaja namreč kar ni mogla verjeti, da me učiteljica po tem, ko sem se že leto in pol mučila za pozitivno oceno, ni prepoznala. Najbrž je tudi to delno moja krivda, saj me geografija noooooooooooro dolgočasi, zato tam običajno spim ali pa se le pretvarjam, da poslušam, medtem ko v glavi rišem. Risanje, nekaj, kar me fascinira že vse odkar vem zase. Sicer nimam pojma, po kom sem dobila ta talent, saj mama in oči komaj znata pravilno prijeti svinčnik, a nekako meni risbe nastajajo kar same od sebe. Ne pravim, da dobro rišem, pravim le, da v tem noro uživam ter, da bi rada postala slikarka. Že kot majhna punčka sem namreč raje kot, da bi se igrala z barbikami, risala. Včasih tudi sebe, kako se igram z njimi, a to sploh ni pomembno. Risanje mi vedno znova odkriva nov svet, v katerem sem srečna, tudi kadar sem žalostna. Daje mi občutek, da sem posebna, zanimiva in drugačna od drugih triindvajsetih sošolcev, ki med likovno prazno packajo po papirju. Neverjetno, a žalost med risanjem nikoli ne mine, namesto tega postane nekako zabavna, iskriva in smešna, kar se baje lepo odraža v mojih slikah. Tako vsaj pravi učitelj likovne, dobri stari Čopič, ki me že dve leti prepričuje, da s svojimi slikami moram sodelovati na katerem izmed likovnih natečajev. Za enkrat me še ni prepričal, nisem še pripravljena na to, da mi nekakšen ,,strokovnjak'' pove, da so moje kracarije totalno bedne ter, da nimam šans, da pridem na oblikovno šolo. Da, tudi ta učitelj se me bo definitivno zapomnil. Četrta in tudi zadnja, a ne najmanj pomembna oseba s šole, ki se me bo zapomnila, pa je učiteljica angleščine. Kljub temu, da se Kaja ves čas norčuje iz mene, da me to dela piflarko, obožujem angleščino. Ne vem zakaj in ne vem kako to, saj pri slovenščini nisem sposobna napisati spisa, ki bi bil ocenjen boljše od trojke, še manj pa se na pamet naučiti slovnične nesmisle, a dejstvo je, da je angleščina ena redkih stvari, pri katerih lahko tudi jaz kaj povem. Pravilno seveda! In prav angleščina ter učiteljica Čopka sta posledično krivi za to najlepše leto mojega življenja do sedaj ter moje novo sprejemanje same sebe. • onaSem
• Od: 27.1.2010
15.8.2011 16:46
Waaaaa,ful dobro pišeš! Zlo zrelo predvsem,ful mi je všeč da je bolj "globoka" zgodba al kako naj rečem,ne pa tisti tipični ljubezenski zapleti definitivno NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT • lana
17.8.2011 19:56
neext • mata
• Od: 7.11.2010
18.8.2011 22:55
O MAJ GAT!!!!!!!!!! kera dora zgodba!!!!!!!!!!!! in pazi se če je uno od spisa (da dobiš sam trojko) iz resničnega žiuljenja, kr pridm ke pa nevem kej ti nrdim.... xD hecam se to je tkoooooooo dobra zgodba!!! sama tut probam nekej napisat in moje ni niti za STOTINO tolk dobr!!!!!!! njami še bi mami!!!!! xD • lana
26.8.2011 14:06
neeeeeext • dekle
• Od: 24.5.2011
26.8.2011 14:31
nadaljevanje prosim
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.