fant pride k meni domou !

abcdefghijklmnoprstuvz • Od: 15.8.2011 • Prispevkov: 99
fant pride k meni domou ! 26.8.2011 22:33
u pondelk pride fant k men.. in mene zanima:
1. kako naj fotru povem d mam fanta pa da pride k nam
2. kaj naj delama, kr sm bol na podeželju pa še nimamo glih vlke bajte, tko d nočm d sma glih u bajt
prooooosim pomagite mi no, ker še nism mela fanta!
newclassic • Od: 26.8.2011 • Prispevkov: 2
Re: fant pride k meni domou ! 26.8.2011 23:14
1. Kako lahk fant pride k teb tvoji starši pa še sploh nevejo da ga maš? Drugače pa.. nevem enostavno poveš da imaš fanta in to je to : ) sej to je čist normalno.

2.Najbolj romantično je muckanje. Hehe .. nevem da sta v tvoji sobi.. lahko pa tut gresta na kakšn sprehod,pijačo itd. : )

good luck& have fun :*
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: fant pride k meni domou ! 27.8.2011 1:34
1. hahahahahahaha zgodi si se odločila da jima poweš da maš tipa.. mislm ... če maš bl take starce bo že tip blem.. sam pol tkoj šok pa da pride takoj kr k teb že.. XD

2. rajš pejta km wn da ga mgoče še ne spoznajo .. ker je usen fino da mata starca občutk da se je use odwijal bl spontano ..
Re: fant pride k meni domou ! 27.8.2011 16:38
sej s fantam drgač hodma že pol leta...
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: fant pride k meni domou ! 27.8.2011 23:04
1. lahk pa rečeš da je tvoj najboljši prijatelj. Smile
2. /
barby999 • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 127 • Kraj: Novo mesto
Re: fant pride k meni domou ! 28.8.2011 16:15
pou leta ni ŽE ampak šele..
sebastijana • Od: 31.8.2011 • Prispevkov: 6
Odgovor 31.8.2011 11:42
Hejla!

Prvič... Skoraj ne morem razumet kako je možno, da imaš fanta pol leta pa tvoji starši ne vedo, da ga imaš?
Logično bi se mi zdelo, da jim za njega poveš že malo prej. Po nekem doglednem času, ko vesta da je to to, pa ga razumljivo, predstaviš tudi staršem.
Če si odločena, da ga pripelješ sedaj ga pač pripelji. Kako boš vse skupaj pojasnila pa veš samo ti. Verjetno pa lahko pričakuješ, da bodo presenečeni.

Kaj bi lahko počela.
Glej. Nenavadno se mi zdi, da praviš sta s fantom skupaj pol leta. Če bi bilo to res, zelo dvomim, da bi spraševala na forumu, kaj počet z njim.
Drugače pa je podeželje kot nalašč za dolge sprehode in pogovore. Lahko mu razkažeš okolico, mu doma postrežeš s sladoledom in kakšnim domačim sadjem, pokažeš svojo sobo in kakšne svoje zanimive predmete v sobi itd.
Ne vem. Pogovarjajta se in stvari se bodo odvijale kar same od sebe.
Boš videla. Na koncu bo čas še prehitro minil.

Srečno!
iceQueen • Od: 17.7.2010 • Prispevkov: 91
Re: fant pride k meni domou ! 31.8.2011 12:15
^THIS
abcdefghijklmnoprstuvz • Od: 15.8.2011 • Prispevkov: 99
Re: fant pride k meni domou ! 31.8.2011 18:42
res sma skup pou leta sam fora je u tem d sma daleč doma pa sma se u pou leta vidla sam 5x.. pa še takrat se nisma poljubila pa tko d res nevem kaj naj delam.. drgač pa neki boma že probala nrdit pa hvala vm usem
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: fant pride k meni domou ! 31.8.2011 19:54
okej, to za mene ni ravno zveza, če se v pol leta vidiš 5x..
zveza težko deluje,če se skoraj nič ne vidiš.. sploh pri teh letih ko smo še vsi tak neresni pa to..

drugače pa če pride k tebi, jaz na tvojem mestu staršem za začetek ne bi povedala,da je tvoj fant, pač pa da je zelo dober prijatelj.. pa jih potem postopoma pripravljaš, na to, da je tvoj fant..
2. jaz tudi ne živim ravno v mestu, pa je tud tip velikokrat bil pri meni, pa sva ponavadi takrat šla na kak dalši sprehod v naravo, al pa sva preprosto bla v moji sobi pa se cartala in pogovarjala. Smile lahko pa se tudi gresta kakšne igre, se kartata itd.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.