ex boyfriend.• frenchkiss
• Od: 9.7.2011
ex boyfriend.
19.8.2011 19:33
hai..
tokrat mam jaz en problem.. da nahitro razložim.. mela sem tipa, s katerim sva bla skupi skoraj 8 mesecev.. res sva veliko skupi doživela..pa vse.. potem pa sva se nekaj začela kregat..in on je vedno bolj izgubljal voljo do mene.. občasno sem bla tudi preveč ljubosumna.. pač nakoncu bolj se je on tudi zaljubil v drugo pa nekaj..pa sva pol šla narazen.. samo je to itaq bla samo ''muha enodnevnica'' pa niti govorila nista pa nič.. pa sma pol nazaj skupi.. in pač nakonci, kot sem rekla ga je minilo do mene.. ni se mu dalo k meni.. pa sem ga pustila.. ok,pol je bil 2-3 tedne mir.. in nato mi je spet začel težiti, da me hoče nazaj itd. pa sem ga seveda zavrnila.. pa je bil spet en cajt mir, pa isto.. in neki takega se dogaja že skoraj 7 mesecev.. zaj pa sva se enkrat po naklučjo nekje srečala.. pa isti dan se je on zvečer odločil da me hoče videt..in sta šla s kolegom peš 7km sred noči.. ok,ni blo nič.. potem pa mi nasl. dan spet piše sms, da ne more da mi ne bi pisal..tudi klical me je večkrat na dan pa tak..pol pa me je vprašal kdaj me bo spet lahko videl.. pa sva se pol čez kake 3 dni dobla.. sva se pogovarjala.. in je prišlo tak daleč da me je objel in to..celo poljubil me je, ker se kao ni mogel zadržati.. pa pol sva bla tak skupi do teme nekje.. in on kar naenkrat reče da bo šel domov jest pa da pride še sred noči (z mopedom tak btw).. ok, pa je pol res prišo.. pa sva bla tak skupi zunaj nekje do 5ih zjutraj xD pa tudi sva se že poljubljala pa tak.. res mi je blo to vse fajn..ampak ko mi je rekel da me hoče nazaj, pa sem postala trmasta in sem ga vedno zavračala..ker pred 7 meseci me je res ful prizadel in ne bi rada doživela istega.. aja, pa tudi na kolena je šel pa me prosil za šanso.. danes pa sva se še pol tudi dobla pa sem rekla da bolše da se zadnič vidima,ker tak nima smisla, in bo spet isto kot je blo,če boma nazaj skupi.. in je odšel pa rekel, da se bo nekak sprijaznil.. ampak meni je zdaj hudo.. fejst sem na dolgo napisala, samo me vseeno zanima vaše mnenje.. kaj bi vi naredli na mojem mestu.. ker meni srce govori eno, glava pa drugo.. in zdaj mi je ful ful hudo.. ker mi več ne piše, jaz pa sem ga tudi blokirala na fbju, ker nočem gledat kk je gor pa me ne klikne itd. :/ pa ful sem trmasta in mu zdaj za nič na svetu ne bi rekla, da bi bla nazaj z njim! :/ upam da bo kdo prebral to, in mi dal kak nasvet! :/ • kates
• Od: 28.8.2010
Re: ex boyfriend.
19.8.2011 21:58
ja lej če bi bla z njim pa če ga maš še zmer rada bod spt z njim. kr bi blo brezveze da ti trpiš zarad tega kr te je strah da bi se isto ponovil. če ne probaš ne veš.
• pk4life
• Od: 20.7.2010
19.8.2011 23:40
hecna scena je k si ga tok cajta kenslala zj k se je pa sprjaznu ti je pa spet do njega?.. mja no sej ok ne rečm pa wrjetn bi biu weseu.. ehh ful nwm XD morš se sama odločt_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • frenchkiss
20.8.2011 0:41
hvala obema!
ja mislim da bom še enkrat probala, pa kar bo bo. aja, pa glih v tem cajtu ko sem to spisala, me je že na fonu čakal sms, in me še je enkrat vprašal,če res ni nobene šanse več.. pa nisem več rekla NE, pač pa ne vem.. zaenkrat.. in zdaj sva se spet menila.. in jutri se vidiva..pa bomo vidli pol kak bo • sarkizeME
• Od: 22.10.2010
20.8.2011 10:57
Lej sj ti priporočam d greta nzaj skp. vid se d mu je do tebe, če se je tolk ponižu d je šou na kolena pa take pa da ti neda mira... lej v tretje gre rado js sm mela isti situacijo in sma zdej že en let skp k sma šla tretič nzaj skp no... moje mnenje vsaj pojt nzaj k njem pa ne bod lubusumna pa mu dej mal svobode d gre keda tui sam vun... GOOD LUCK
• frenchkiss
20.8.2011 12:51
pune ti hvala ja rada bi bla nazaj z njim..samo me tisti en črvek nekje v glavi ''zbada'' da bo še samo slabše, da bova si samo metala v obraz kaj je blo, pa se kregala..samo dejansko,če ne bom še enkrat probala ne bom vedla. glede ljubosumnosti pa maš prav ja.. moram se potrudit, ker je to bila tudi vlka napaka ki sem jo naredla, da mu niti nisem dosti dovolila da bi se s kero punco menil al pa kaj.. bom probala to odpravit, ker drugače bom ga samo še bolj stran odrinila, tak kot prvič. :/ • pk4life
• Od: 20.7.2010
21.8.2011 3:30
čaki no.. zj bi ga pa rada nzj pa mu rečš ne wem?.. kej bl očitnega bi usen lahk.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • frenchkiss
21.8.2011 8:59
vem..samo če rečem ja, bo itaq že takoj hoto bit v zvezi z mano pa to.. jaz pa še tega nočem.. prvo hočem da se en cajt samo dobivava pa pol bomo vidli..ker bi rada bla nazaj z njim, po drugi strani pa se samo bojim, da mu bo spet druga všeč oz. ga bo minilo do mene.. ker sem prejšnič komaj ga prebolela, vsaj mislila sem.. zdaj ko se je pojavil, pa bi spet rada da bi blo tak fajn kot pred nekaj meseci. :/
malo sem zmedena trenutno.. • sarkizeME
• Od: 22.10.2010
21.8.2011 13:08
Aš ka ti js povem? pr men je blo isto pa sma bla pol sam frenda pa vse pa sm se bala d bo gledu za drugimi kr sm hotla počakat sam pol je pa kr vse sam od sebe pršl. skos sva ven hodla in pol sma bla na eni fešti in sma se kr kušnla in pol sma začela... drgač pa ni ti treba skrbet d bi meu drugo kr če že tolk cajta nori za tabo bo še kr naprej... js sm tui mislna d se boma ful kregala pa si metala vse za nazaj naprej sam si nisma kr sva pozabla vse za nazaj in žviva k d bi bla prvič skp k d nisma nkol šla narazn... tak da neč se bat povej mu kaj mislš pa bota spet skupi in happy • frenchkiss
21.8.2011 13:50
joj hvala ej! upam da bo pri nama zdaj tudi ok.. saj sem mu povedala svoje strahove..da bo spet isto, da ga bo minilo itd. pa je rekel, da zdaj ve kak je to, ko nekoga izgubiš, pa da me ne bi hotel še pol enkrat izgubit.. sicer pa se zdaj počasi dobima, pa bomo vidli kak pa kaj. drugače pa hvala..upam da nama rata,kot vama. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
21.8.2011 15:19
zakaj ga enostavno ne pozabiš? je še ogromno fantov ki te ne bojo prizadeli, ta ti bo kasneje spet rekel da mu ne pomeniš več veliko ipd... resna si in rabiš resnega fanta, ne pa nekoga ki tava v temi...
• frenchkiss
28.8.2011 16:07
slovenc79 pravi:zakaj ga enostavno ne pozabiš? je še ogromno fantov ki te ne bojo prizadeli, ta ti bo kasneje spet rekel da mu ne pomeniš več veliko ipd... resna si in rabiš resnega fanta, ne pa nekoga ki tava v temi...
maš prav. saj sem nekak probala biti nazaj z njim..ampak enostavno več nisem tistega začutila kot npr. pred enim letom ko sva prvič začela prav hoditi.. in ja.. to ni to.. bivši je z razlogom bivši.. mogoče keri drugi punci uspe, da pozabi kar je blo prej.. jaz pa ne morem..čeprav sem poskusila.. ne gre.. samo sem mu dalje očitala za vse.. in sem ugotovila da zdaj ko bi kao lahko bla nazaj z njim, tega nočem.. +tega mi je zdaj en drug všeč pa še zadnje cajte mi kar veliko fantov piše.. tak prijateljsko pa to.. tak da ja.. sem zaenkrat kar zadovoljna in mislim da bom še en cajt samska in bom uživala življenje! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.