Tastari pa to....

ZaLaLa • Od: 2.11.2011 • Prispevkov: 7
Tastari pa to.... 3.11.2011 22:21
men s je dons neki zgodil (spodi) pa prosm komentirejte pa se rezpište če se vm tut tu dogaja (nepotrebnih pripomb ne nucam) pa še to vi taprvi k vam to govorim k se mi zdi d me itak noben nebi zastopu HVALA

pč dons (no ne sm dons tut drgač) sm tko uštimvala večerja pa smo bli vsi u kuhn pa smo se mal pogovarjal pa sta me brata kr začela zmerjat pa kr neki k mi je bl res kr neki d sta kr tko brez razloga začela težit pol je pa še mat kr neki začela kritizirat pa use sm prou nardila pa kr začela se je dret pa d mam muska preveč naglas pa res je bla čist navadn pa use kar sm nardila je bl narobe pa kr neki so se začel usi dret pa spraulat neme k jim res ni bilo nč prou... pa tko me je prej brat kr boksnu k sm se mu približala pa mat je vidla pa nč ni reagirala pa pol k se je on men prbližu sm ga pa jst nazaj brclna pa je mami kuj neki se spet drla pa se razburjala pa nč ji ni bla jasn.... pa tu ne sm dons pa tut kr enkrat se mami kr neki razburja k recimo ne grem nalošt na ognj pa je use narobe pa k brat ne gre je pa use kul pa ni neč narobe... pa do zdj se mi je zdel d me vsaj ati rezume zadne čajte pa še on ne pa se še on razburja pa zgajna panika če česa ne nardim...

prosm pište pa komentirejte če se vm tut tu dogaja k men se zdi d se sm čeprou sm skor zih d se ne sm men... PIŠTE pa HVALA
meli77 • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 9
Re: Tastari pa to.... 3.11.2011 22:28
ZaLaLa pravi:
men s je dons neki zgodil (spodi) pa prosm komentirejte pa se rezpište če se vm tut tu dogaja (nepotrebnih pripomb ne nucam) pa še to vi taprvi k vam to govorim k se mi zdi d me itak noben nebi zastopu HVALA

pč dons (no ne sm dons tut drgač) sm tko uštimvala večerja pa smo bli vsi u kuhn pa smo se mal pogovarjal pa sta me brata kr začela zmerjat pa kr neki k mi je bl res kr neki d sta kr tko brez razloga začela težit pol je pa še mat kr neki začela kritizirat pa use sm prou nardila pa kr začela se je dret pa d mam muska preveč naglas pa res je bla čist navadn pa use kar sm nardila je bl narobe pa kr neki so se začel usi dret pa spraulat neme k jim res ni bilo nč prou... pa tko me je prej brat kr boksnu k sm se mu približala pa mat je vidla pa nč ni reagirala pa pol k se je on men prbližu sm ga pa jst nazaj brclna pa je mami kuj neki se spet drla pa se razburjala pa nč ji ni bla jasn.... pa tu ne sm dons pa tut kr enkrat se mami kr neki razburja k recimo ne grem nalošt na ognj pa je use narobe pa k brat ne gre je pa use kul pa ni neč narobe... pa do zdj se mi je zdel d me vsaj ati rezume zadne čajte pa še on ne pa se še on razburja pa zgajna panika če česa ne nardim...

prosm pište pa komentirejte če se vm tut tu dogaja k men se zdi d se sm čeprou sm skor zih d se ne sm men... PIŠTE pa HVALA

hmmm... to pa ni lepo od tvoje mame. Jes bi ti priporočala da se pogovoriš z njo!! Men se ne zdi to normalno da dela takšno razliko med tabo in tvojim bratom. Sploh pa ne to da te neki zmerjajo... kot družina bi ti morali stati ob strani.
probaj se pogovorit mogoč bo bolše!
HF :**
teich1596 • Od: 1.2.2010 • Prispevkov: 55
Re: Tastari pa to.... 4.11.2011 0:55
mogoče je mela sam slab dan:)
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Tastari pa to.... 4.11.2011 10:58
uff...slaba.....mislm to bi bil lahk mal odjipov sindrom...mislm sm slišala in brala nekaj o tem...u glavnm tvoja mt je tvojga brata ful navezala nase (to se poznej ne bo dobr izšlo).....lej punavad je tko da majo mtke rajš sinove fotri pa rajš hčerkice....seveda če je taka družina sam je pa tut odvisn od človeka...možno je da je mela slb dan al pa se kej tazga dogaja pa ti noče povedat (sam ne tega resno jemat) in ti tut jst predlagam da se na čimlepši način pogovoriš z njo in ji pokažeš da če ti slučajno ma kej za puvedat da si dost odrasla da boš to lpo sprejela.....kok si pa stara sam tok?......mogoče je bil slb dan...mogoče so pač tvoji taki......lohk si se pa tut ti res mal neprimerno obnašala čeprou se teb zdi da si se uredu in da nisi nč nerobe nardila....ne vem najbolš je da se lpo pogovoriš z usemi in to je to:)
Re: Tastari pa to.... 4.11.2011 14:56
drgač sm 13 pa se mi zdi d ni mela slabga dneva k se tu ful podost dogoja pa itak ppol k me nadere al pa kj tko je spet vredu pa se skp z drugimi članimi družine reži pa use pa upam k si 30stm napisu d nj se pogovorim se res neupam k se mi zdi d se že od skos premal pogovarjamo men seboj oziroma bl sm tastari z mano pa se mi zdi d mami ful dela razlika med mano pa bratom k dons ka smo šli v šop sm hotela kupt tri majce z dolgimi rokavi (k drgač nimam nobene) pa je mami rekla d loh kupm sm dve oziroma d mi bo ona plačala sm eno pa pol tadruge pa ok nevem če bi jst zdj šla kupvt neki kar je ful dragu pa še nebi nucala bi bl razumljiv sm se zdi d je majca neki čist osnovnga pa sm osm evrov je bla ena pa še do dons nism mela nobene k so mi ble use premejhne... dj a se teb tut tu dogaja al pa a si že slišu ki kšno teko zgodbo na to vižo 30stm pa tut ostali prosm pište...
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Tastari pa to.... 5.11.2011 12:28
1. sm ženska in mislm da je to tut razvidno iz komenta na tvojo temo.....okej mogoče je krivo moje izražanje sam tko ane......drgač pa jst mam dve mlajše sestre in ne vem kako je če delajo tastari razliko med otroki.....mislm pr ns vedno poudarjata da je treba med sabo komunicirat pa se zment pa te fore.....lej sej drgač mi dost med sabo govorimo....se puguvarjamo....pa mata tut onadva dneve k jih ena sliš pa jih druga ne...mislm kle je čist odvisn kaj nardimo (smo dost energične) sam se pol tut zmenmo......pač jst k sm začela vn hodt je bil najprej prublem kr je bil ati preveč zaščitniški in sm se skregala pa puvedala ta svoje....zdej nimam več prublemov kr vejo da mi lahk zaupajo in da ne bom delala neumnosti.......lej sej name se tut mau več derejo kokr na mlajše dve....vrjetn zato kr sm starejša in si tut upam nazaj povedat...seveda sam če vem da mam res prou...pač ne za usako neumnost kokr eni k težijo zato kr ne vem recmo ne dubi neki al pa nekam ne gre al pa kej tazga......lej slej k prej se boš mogla začet pogovarjat...enkrat je treba prebit led.....mislm ne vem a se jih boš ceu lajf bala al kaj......pejd do njih al pa sam do osebe k maš z njo "probleme" in se pogovor z njo...pač sej s svojo familijo se boš pa ja znala pogovort.....puvej kaj te teži da ti to pa to ni prou in da se res slabo počutš k te tolk nadirajo in da ne veš ka delaš narobe.....pa da se ti tut ne zdi najbol fer da recmo prosš za majco k jo res nujno rabš in je res pocen in da več itak ne boš prusila....mislm sej sta ti starša in vesta da to nujno rabš in mislm da nebo blo nč narobe če bi ti kupla tiste dve majce....lej morš se puguvort pa sklepat kompromise
Re: Tastari pa to.... 5.11.2011 18:28
HVALA!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.