Muffins :D

...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Muffins :D 17.8.2011 10:16
Hej (:
Mene pa zanima če ma kdo kake izkušnje z okraševanjem muffinov Very Happy ker mene zanima iz česa bi lahko jz naredla tole roza ko je na vrhu teh muffinov (:

[link]

če slučajno kdo ve bi bla zlo vesela odgovora (:

hvala Very Happy
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: Muffins :D 17.8.2011 11:14
tole mislim da niso mafini ampak so Cupcakes.
(je razlika,google it Very Happy)
kar rabiš je ubistvu frost-isti kurac bi blo na mafinu no.

JA,no ubistvu frosti so tist,z čimer ti poliješ torto.
glede na to da so cupcakes misilm,da je logično,da boš iskala prelive za torte.
zlo dober pride nutellin preliv- zmešaš smetano pa nutelo in pride BOŽANSKO,ti rečem...Very Happy

tole pa mislim,da bi mogl bit iz kake mešanice z jagodo?

pejt iskat recepte za torte,pa glej sam prelive-in boš mela recept za na to.
kako jagodno torto pejt gledat,bo ziher za rozast preliv.al pa malinina...v tej smeri gledi pa boš najdla.

hope i helped
Re: Muffins :D 17.8.2011 11:37
Moja napak Very Happy ja cupcakes so sm pogooglala:P

najlepša ti hvala ful si mi pomagala Smile
Ally14 • Od: 6.12.2010 • Prispevkov: 94
Re: Muffins :D 17.8.2011 12:03
[link]

na tej strani spodaj boš pa še našla napisane recpte za različne kreme...

če ti kaj koristi Very Happy
Re: Muffins :D 17.8.2011 12:17
hvala ti Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.