What to do? :)• genius94
• Od: 29.8.2011
What to do? :)
29.8.2011 20:54
S fantom se po facebooku in po smsih pogovarjam že skoraj eno leto. Rada bi, da bi se srečala tudi v živo. Pred štirimi meseci sva se parkrat dogovorila za srečanje, vendar do tega v končni fazi ni prišlo. V zadnjem mesecu pa sva en drugemu že večkrat namignila, da bi se rada spoznala tudi osebno, vendar je iz tega vedno naredil šalo. Zanima me, kaj naj naredim? naj mu še naprej namigujem, ga direktno vprašam, ali prekinem vsakršen stik z njim. Vem, da obstaja ker je prijatelj prijateljičinega prijatelja in se mi zdi, da bi se v živo prav lahko tako ujela kot se prek smsov. torej..what to do?
• NickeyBu
• Od: 24.8.2011
Re: What to do? :)
29.8.2011 21:04
hmm.. Naravnost mu povej, da se hočeš dobit z njim. Pa boš videla kaj ti bo odgovoril.
Do tedaj pa o njem ne bodi tako zelo prepričana. Si pomislila, da obstaja možnost da je ta "prijatelj prijateljičinega prijatelja" "prijateljičin prijatelj"? Mogoče zato iz vsake ideje o zmenku naredi šalo. Sem pa prepričana, da če se razumeta prek facebooka se lahko tudi v živo. • pk4life
• Od: 20.7.2010
29.8.2011 22:22
aa no prjatu tko pa.. na začetku je izpadl da je twoj tip sam srečala ga pa še nisi XD jah direkt mu reč.. pa če bo hotu obrnt na foro se pa mogoče nred mal užaljeno pa resno reč: aja.. jz sm pa resno misnla.. pč postaw ga pred to.. da se more zjasnt kaj bi .._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • genius94
• Od: 29.8.2011
30.8.2011 10:08
draga nickey, hvala za odgovor. da bi bil prijateljičin prijatelj odpade, ker je ta prijateljica moja zelo dobra prijateljica in so bili samo enkrat skupaj v kinu, medtem ko je bila v drugega priajtelja zaljubljena. hvala ti za svarilo vseeno verjetno ga bom res vprašala na čem sva pa bomo vidli hf • pk4life
• Od: 20.7.2010
30.8.2011 13:32
ok preweč prjatlou.. ne sledim weč XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.