mapa al zvezki? :)• slinafka
• Od: 16.1.2010
mapa al zvezki? :)
7.8.2011 13:16
Helouu!
Jaz zaj grem v 2. letnik , in sem videla da nekateri imajo mape v katere vlagajo zapiske namesto zvezkov , in se mi zdi kar dobra ideja saj torba ni tako težka, samo jas nevem če bi se lahko učila z pač mape ker sem se pač vedno z zvezkov, pa me zanima vaše mnenje o tem, napište kaj vam bolše pa kaj mate C: lep preostanke počitnic :33 • drejchiii
• Od: 19.7.2011
Re: mapa al zvezki? :)
7.8.2011 14:33
amm..jz grem zdej u 3.letnik pa sm zdej mela še u zvezkih pa to sam letos bom pa mela mapo..men je ful bolš k mam use skupi in nuben zvezk se nmore založit ne nč maš pač lista in ja..men je definitivno bolš mapa
• kajca123
• Od: 5.5.2011
7.8.2011 17:46
Tut js se odločam, sam ko razmišlam da te liste lahko kam založiš pa zgubiš in pol nimaš nč, zvezka pa ne morš tk hitro zgubit..• drejchiii
7.8.2011 18:46
ja liste maš u mapi pa jih nmorš kr zgubit...nwm no jz sm že kupla mapo pa je dost draga sam jz jo bom mela za 2 leti
• kajca123
• Od: 5.5.2011
7.8.2011 18:51
Js nwm ka bi. Po eni strani se bi mapo po eni pa zvezke. Pač listov sigurno ne bom mela skos v mapi in jih lahk kam založiš sam zvezke tut lahk tk da nwm... • drejchiii
7.8.2011 18:55
ja pač maš jih dokler jih rabš pol k jih ne ravš več jih daš v eno čist obično mapo pa je to to..
• Eay
• Od: 25.4.2010
7.8.2011 21:58
jst prisegam na zvezke..zvezek je le zvezek spet skupi..liste jst ponavad zgubim če jih ne prilepim pa tud k se učiš maš tisto težko akto zravn sebe..nwm no:)kokr komu paše, je pa res da ko v šolo neseš akto neseš vse predmete pa ni tok težko
aja + če pogledaš na dolgi rok • drejchiii
7.8.2011 22:31
ja no pač jz bom zdej prvič mela akto..sam mislm da se bo kr dobr obnesl..
• Lolaa
• Od: 26.1.2010
8.8.2011 9:10
jst sm do zdej mela vedno zvezke .. sam kogarkol uprašam ka je bolš reče da akta..tko da grem letos tud jst na akto
• 30stm
• Od: 31.10.2010
8.8.2011 11:39
jst grem tut u 2. letnik pa bom zdej mela kr lpo akto....nekak je laži zto kr maš notr ubistu tist kar rabš pa kupla si bom tut tok map kokr je predmetov v katere bom ulagala liste za pusamezn predmet...jst bom te mapce kupla kr v leclerku k so prbližn 0,50 eura pa bom za ene 13 map udštela okol 7 eurou...tko bom mela use poštiman...pa v akto daš lahk še kkšno stvar...pač ne nosš kr enih dudatnih listov sabo (zvezk) pa če mankaš al pa kej tazga lahk sam notr list ulužiš pa to...mislm men je bistven laži.• Ninna16
• Od: 10.5.2011
8.8.2011 12:48
mape so men brezvezne k sm jo letos mela, in se je use trgal... tko d bom zdej mela zvezke • enapupa
• Od: 13.11.2009
8.8.2011 19:21
jst ti svetujem, da maš zvezke..jst sm tudi mislna da je mapa bolš..
pa sm jo letos mela in ugotovila da ne..sam listi so se mi trgali in pousod sm jih zgubljala pa še težje sm se učila. tko da bom mela letos nzaj zvezke.. • malavesnika
• Od: 20.7.2009
8.8.2011 19:28
jas bom mela letos prvič akto sam je meni akta bolš kr res nimaš odvečnih listov pa tut če je kdo tak kot jas ko se mi ne da zveskov nosit vzameš v šolo samo nekaj listov pa jih doma vložiš.
za učenje pa tut nerabiš vlačit cele mape ampak vzameš iz nje tisto snov ki jo rabiš pa pač pol enostavno vstaviš nazaj v akto. če se pa ti listi trgajo pa se dobijo nalepke take nalepke ki jih nalimaš tam ko so narjene luknje za vstavljanje pa je to to. Je pa res da te akta pa lsti in vse kar zdraun spada pride dražje kot zvezki. heve fun! • mojcy
• Od: 25.6.2009
18.8.2011 13:29
enapupa pravi:jst ti svetujem, da maš zvezke..jst sm tudi mislna da je mapa bolš..
pa sm jo letos mela in ugotovila da ne..sam listi so se mi trgali in pousod sm jih zgubljala pa še težje sm se učila. tko da bom mela letos nzaj zvezke.. enako pr men... Sicer sem ful organizirana, kar se zapiskov tiče... ampak ta akta... to ti je en drek... sm mela sam v prvem letniku... pa zdej za maturo nism sploh vseh listov našla (pa sem mela lepo urejeno... zdej je bilo pa vse zmešano... sem pred maturo še v vrstni red devala)... tak, da... če se še odločaš... ti jst kot maturantka (ki je dejansko maturo opravila • Frutka
• Od: 22.8.2009
18.8.2011 13:46
jst grem zdej u 1 letnik pa je mela moja prjatlca u devetmu razredu to akto (mapo) pa so se ji ti listi trgal pa tko... pomojem je bolš če maš zvezke |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.