help me.:/

njegovamalapikica • Od: 22.3.2011 • Prispevkov: 35
help me.:/ 11.8.2011 22:56
heei Smile
da povem na kratko mojo ljubeznsko, če bi se temu lahko tko rekl zgodbico...

Z fantom sva bla prvič skupaj lani, pa je blo use čist lepo skor pov leta. Pol me je pa kr naenlrat pustu. Pol me je po pol leta (letos pozimi) klikniu in začela sva se spet tko pogovarjat & sva bla spet skupi. Res sm ga mela rada in naj bi tud on mene mev. Pol se pa nisva nč vidla, tud če živiva 1km narazen. & se nisva vidla 1mesec, 2mesca, ... sam na računalnuku sva govorila da se bova sam use so ble sam prazne oblube. Pol sam začela na nogometno igrišče hodt s frendicam in sva se komi poznala. in sva nehala, sam da sm tokrat jst nega pustila.Pol čez kkšne 14dni me pa spet klikne & nakonc k sva se poslavlala napiše <3 (kar prej ni nikol, sam na začetku k me še ni čist mev) in zej mi skos govori, da bi rad k men pršu k bom sama doma pa vedno nakonc srčka kt da bi bla skupi. Sam predvidevam, da tud pol nebi blo nč k grem na isto šolo kt je zej on & vem da me tm spet pogledov nav. Amapk use moje frendice & njegovi frendi mi pa pravjo da me ma res rad, sam da je tip & da kao noče govort o tem...
Res nwm kko mu naj povem, pa sploh nwm kaj naj nrdim k ga mam res rada, sam mu ne zaupam več...????
Prooooosim za pomoč Very Happy
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: help me.:/ 11.8.2011 23:04
ne vem no.. po tem kar si povedala, se ta tip meni zdi malo čuden + če sta bla že 2x kao neki skupi, pa je blo bol tk, bo naslednič (če bo do tega prišlo) spet nekaj podobnega.. glej, jaz se na tvojem mestu ne bi z njim ukvarjala, ker še obstaja veliko boljših tipov, ki te bodo vsaj cenili, ker ta te očitno ni. moje mnenje.. naredi pa kakor hočeš.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: help me.:/ 12.8.2011 17:47
to se mal tko sliš.. hoče k teb ampk samo k bi bla sama??.. mja ok.. recimo.. probi ga prprawt najprej do tega da te kej wn pele ane.. heh .. tipom ni blem gowort o tem če mamo koga radi.. sploh ne.. kok sta pa sploh stara?
Re: help me.:/ 12.8.2011 23:55
hih, huala obea (:
drgač pa jst sm 15 on pa 16...xD
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: help me.:/ 19.8.2011 16:07
ta tip je butelj. če si predstavla vezo sam da srček napiše... no, to ni vse kar se da v vezi narest.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.