Oblikovna,Fotografska,Medijska,Grafična? Lj?• speeela97
• Od: 20.8.2011
Oblikovna,Fotografska,Medijska,Grafična? Lj?
20.8.2011 17:21
heeei. sm letnik 97 se pravi mam zj še en lej osnovne, no in se odločam o teh 2 šolah, in nimam velik informacij. Če je kdo na kaki od teh 2 šol... proooosim nj napiše use (če je težko? so omejitve? itd?... hvalaa;* • Natii93
• Od: 8.8.2010
Re: Oblikovna,Fotografska,Medijska,Grafična? Lj?
21.8.2011 17:31
jst sm na medijski..
glede težaunosti.. niti ni tok težka, sam morš pa pač delat, glih najbl izi ni ane.. pru letnik je še bl na splošno, tkoda ni tok zanimiu, je pa pol od druzga letnika naprej ful zakon. profesorji so same legende več al mn, ene par je takih k so mal zafrustrirani ampak ni panike.. drgač pa tko, prid na informatiuca pa boš vidla kok se mamo fajn če te še kej zanima, praši.. ne grizem • slovenc79
• Od: 19.8.2011
21.8.2011 17:56
jaz sem bil na oblikovni. ni tako težko naredit sprejemnih, pač nekaj talenta moraš met in to je to, predvsem pa te mora veselit.
je pa velik odvisno od točk ki jih dobiš v zadnjem razredu osnovne, vsaj pri meni je blo. • speeela97
• Od: 20.8.2011
22.8.2011 10:59
hvala obema |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.