Če ma katera nasvet, prosim klikni (:

anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Če ma katera nasvet, prosim klikni (: 20.8.2011 17:21
no uglavnem..js sm stara že 20 let, sam glede tega sm pa še vedno kt da sm stara 15 Very Happy stvar je taka, da se menim z enim fantom, ki je leto strejši od mene. je pa od brata sodelavec. pogovarjava se že od konca maja skor vsak dan, res da ga zadne čase bolj js kliknem ker ma on ful dela in pač ko ima čas se pogovarja. in mi je fuuull uredu, ful je zabaven in vse. od aprila ma pa punco, ki je 3 leta mlajša od njega, samo baje je se skor nič ne vidta, ker je ful daleč od njega doma. js nebi zdej neki hotla, da bi bla z njim al neki...sam rada bi vsaj, da bi se kdaj dobila, da ga še v živo spoznam, ker mi je full zanimiv in ponavad me mine kmal, zdej ma pe še vedno ni. sam fuul ne vem kako, mu naj rečem. on ma tud eno spletno stran, kjer mu js v eni rubriki pišem članke po novem. dost stvari mi pač pove, glede službe on njihovih odnosov, k bolš da ne zve noben drug..

če ma kera kak nasvet, naj plis pove ..

meite se Very Happy
speeela97 • Od: 20.8.2011 • Prispevkov: 13
Re: Če ma katera nasvet, prosim klikni (: 20.8.2011 17:56
heeeei;* čeprau sm zlo mlajša od tebe. jz bi na tvojem mestu mu kr direkt rekla če se dobita. kokr vidš te ma za zaupnico, da ti lah vse pove. Če ti gre vse to govorit pol mu zlo velik pomeniš in ti res zaupa. Glede punce pa mislm da, ker se mal vidta je pr njemu tko da bi te lah zlo hitr zamenju zanjo... Ka pa vem. Poskusit ni greh. tak da... povabi ga ven!! Very Happy

čuuuus*
Re: Če ma katera nasvet, prosim klikni (: 20.8.2011 20:25
speeela97 pravi:
heeeei;* čeprau sm zlo mlajša od tebe. jz bi na tvojem mestu mu kr direkt rekla če se dobita. kokr vidš te ma za zaupnico, da ti lah vse pove. Če ti gre vse to govorit pol mu zlo velik pomeniš in ti res zaupa. Glede punce pa mislm da, ker se mal vidta je pr njemu tko da bi te lah zlo hitr zamenju zanjo... Ka pa vem. Poskusit ni greh. tak da... povabi ga ven!! Very Happy

čuuuus*

ola (: hvala ti za tale odgovor..si mi vlila neko upanje Very Happy upam, da se bom opogumla, pa da si bo hotu enkrat vzet čas zame Smile če bi me zamenju bi blo še tok bolš, sam se nočem zaenkrat prenaglit Smile thnx še enkrat Razz
speeela97 • Od: 20.8.2011 • Prispevkov: 13
Re: Če ma katera nasvet, prosim klikni (: 20.8.2011 22:13
ooj;) lej nizakej. pač sej si zato prašala da ti kdo kej pametnga pove, pa upam da sm kr uredu odgovorila. drgač pa če si res trdno odločena da ga hočš povabt vn, enkrat zgub srameežljivost, al jo pa kje pust pa ga praši ;DD glede na to pa da si rekla da nočeš zveze, al neki... mu pa ne vlivat upanja. da se ne bo pol tak nardil da bo tisto pustu zarad tebe in ugotovu da si ga ti hotla sam bool spoznat Wink) čaučau*
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Če ma katera nasvet, prosim klikni (: 21.8.2011 3:32
če bo njo tok hit zamenu zate mislš da pol ni šanse da tut tebe tko hitr zamena za kšno drugo?
Re: Če ma katera nasvet, prosim klikni (: 21.8.2011 7:18
speeela97 pravi:
ooj;) lej nizakej. pač sej si zato prašala da ti kdo kej pametnga pove, pa upam da sm kr uredu odgovorila. drgač pa če si res trdno odločena da ga hočš povabt vn, enkrat zgub srameežljivost, al jo pa kje pust pa ga praši ;DD glede na to pa da si rekla da nočeš zveze, al neki... mu pa ne vlivat upanja. da se ne bo pol tak nardil da bo tisto pustu zarad tebe in ugotovu da si ga ti hotla sam bool spoznat Wink) čaučau*

si se potrudila ja..Razz drugač pa ja..js si to želim že od kar sva se začela ment...to bo pa zdej čez en teden tri mesece Smile
Re: Če ma katera nasvet, prosim klikni (: 21.8.2011 7:24
pk4life pravi:
če bo njo tok hit zamenu zate mislš da pol ni šanse da tut tebe tko hitr zamena za kšno drugo?

glih tuki je point med drugim, da nočem bit z njim. ker sva se pogovarjala že tut o njegovi preteklosti in mi je že ful stvari povedu in tut vidim ga kak je in mu nebi zaupala, al bi blla pa skoz lubosumna, ker vem kako je pri tej ko jo ma zdej. sej je ne vara pa to, sam ne vem..filing mam, da mu je vseeno,če ona stoji zraven njega, al pa katera druga. js bi ga samo rada spoznala tko v živo, ker moj brat pravi, da je ful zabaven in to, men so pa taki ljudje najbolši za z njimi čas preživljat. in tut ful je pozitivno naravnan že tko, ko se meniva prek FB-ja. sam vseen mi je problem m u to rečt..za vn..že skoz pr meni :S
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: Če ma katera nasvet, prosim klikni (: 21.8.2011 13:13
Lej sej to ja ni problem če ti nočeš bit pač z njem tko... sej tamle na fb mu pa že lahka napišš če greta keda na pjačo al pa kj tazga sej sam tko d se pač vidta.. drugič bo pa on tebe mogoč povabu... teži bi blo če bi se tamle po foni al pa vživo pogovarjala, tkole na fb pa ti naj nebo težko k zgbit nimaš kej... v najhujšem primeru bo reku d nima cajta d ma skos del.. drgač pa bo zihr reku d bi šou s tabo ven al pa kamerkoli že
Re: Če ma katera nasvet, prosim klikni (: 21.8.2011 13:26
hwala vsem za odgovore, neki bo mnda že ratal Smile)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.