help me !!!!!!!!!

324 • Od: 23.5.2011 • Prispevkov: 40
help me !!!!!!!!! 7.8.2011 9:51
Sm u čateških in zvečer gremo pač vn...........sppoznal smo neki dobrih tipov.........sam jes mam problem k sm ful sramežliva........in se rajš zmeri umaknem v ozadje...............kšn nasvet kako naj začnem pogovor al pa se vključim u njihovo družbo...................prosm pomagite
thesunshine • Od: 11.6.2011 • Prispevkov: 34
Re: help me !!!!!!!!! 7.8.2011 10:28
alkohol pomaga pr takih stvareh Laughing
Re: help me !!!!!!!!! 7.8.2011 12:49
thesunshine pravi:

sorry ker ne pijem
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: help me !!!!!!!!! 7.8.2011 22:00
nasmehni se..al pa preprosto zasmej če bo kej smešnega..pol lohk pa itak komentiraš kaj nwm no:) sam samozavestna bodi!
Re: help me !!!!!!!!! 7.8.2011 22:37
Eay pravi:
nasmehni se..al pa preprosto zasmej če bo kej smešnega..pol lohk pa itak komentiraš kaj nwm no:) sam samozavestna bodi!

sej to je problem pr men k nimam samozavesti Crying or Very sad
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: help me !!!!!!!!! 9.8.2011 0:03
reč si: to je to.. zj je zadn moment.. zadna šansa.. al to al mi bo pa ws cjt žou k nwm kaj bi lahko blo.. kaj če zamujam prlko lajfa?.. pol pa rabš bit sam še dost odločna .. kko je šlo drgač?
Re: help me !!!!!!!!! 9.8.2011 10:23
324 pravi:
thesunshine pravi:

sorry ker ne pijem

sorry k si **** Very Happy
Re: help me !!!!!!!!! 9.8.2011 12:27
pk4life pravi:
reč si: to je to.. zj je zadn moment.. zadna šansa.. al to al mi bo pa ws cjt žou k nwm kaj bi lahko blo.. kaj če zamujam prlko lajfa?.. pol pa rabš bit sam še dost odločna .. kko je šlo drgač?

NČ se še ni zgodl Surprised
Re: help me !!!!!!!!! 11.8.2011 22:53
lej tko.. premisl kaj se ti bl splača.. moment nerodnosti pa boš zto usaj zihr pr čem si.. mgoče ti bo clo zlo šeč kar se bo zgodil.. alpa ceu lajf tega da ne boš nikol wedla kaj bi lahko blo.. mal kruto ja sam mislm da je 1. werzija lepš
Re: help me !!!!!!!!! 11.8.2011 23:08
pk4life pravi:

Ej, a si slučajn kkšn mind-reader?? WTF? To zgori si napisu/ala tko kokr si jst vedno goworim u glawi Very Happy In se je tud vedno splačal, mogoče je učasih mal čudn izpadl,.. ampak hej, sam enkrat se živi u lajfu,.. Every wasted day is like the wasted chance Wink
zto si nikol ne reč, da rajš ne bi al pa da boš kdaj drugič. Sam poskus pa se bo zgodl, kokr se pač bo Smile
Re: help me !!!!!!!!! 12.8.2011 0:00
Zagrabi prvo priložnost, kajti druge mogoče več ne boš dobil/a... Very Happy
Re: help me !!!!!!!!! 12.8.2011 17:50
VeRonny1996 pravi:
pk4life pravi:

Ej, a si slučajn kkšn mind-reader?? WTF? To zgori si napisu/ala tko kokr si jst vedno goworim u glawi Very Happy In se je tud vedno splačal, mogoče je učasih mal čudn izpadl,.. ampak hej, sam enkrat se živi u lajfu,.. Every wasted day is like the wasted chance Wink
zto si nikol ne reč, da rajš ne bi al pa da boš kdaj drugič. Sam poskus pa se bo zgodl, kokr se pač bo Smile

to je dobr ja.. tko ne spustiš nobene prilke.. in pol čez par let se pa lahko sam še smejiš tem scenam če je slučajn kdaj čudaško izpadl.. XD life goes on.. kajca123 tut s tabo se strinjam
Re: help me !!!!!!!!! 12.8.2011 19:13
pk4life: Treba je izkoristit vse možnosti, ker pol lahk čez nekaj let ful obžaluješ. Pač kaj ne boš zdej v mladosti izkoristo pol več nikol ne boš mogu pa če še ful hočeš... Very Happy
Re: help me !!!!!!!!! 12.8.2011 19:25
jaa ^_^ in eni tega ne wejo oz se ne zawedajo dost dobr..
Re: help me !!!!!!!!! 12.8.2011 19:27
Točno tk...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.