Torba za sš• sebiixx
• Od: 29.12.2010
Torba za sš
17.8.2011 23:24
Haai ! no jaz grem zj v 1. letnik in me zanima tisti k mate izkušnje iz torbami.. kaj vm je bolš.. torba za na obe rame al torbica (pač malo večja da gre vse notr) ? k js zj ful razmišljam da bi kupila torbico, sam je problem da nbom izpadla kot ena "fina" punčka ki misle kaj je ko gre v 1. letnik..?
prosim pomagite, al je na vaših šolah vlik takih iz temi torbicami (sploh v 1ih letnikih) ? • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
Re: Torba za sš
18.8.2011 9:21
sam povem,upam da se nebom kiri zamirla:
pr nas je blo tak,od začetka so vse mele navadne torbe,pol so pa začele torbice nosit in so nakoncu mele sam en zvezek s sabo in so si tja noter vse pisale-to pa nekak ni pametn-vse snovi v enem zvezku pomešane,počečkane,porisane?...ni blo glih okej,ne... moja prjatlca je mela torbico in ji je že hoja po šoli bla muka z torbico - težka ko pra*sica ona je mogla pa še pešakat do fotrove službe dva km... ko maš torbico povno stvari te kr na eno stran vleče,če maš pa torbo se pa lepo razdeli pa še nekak učitli majo nekak raj za videt torbo ko pa torbico,nekak jim že zgleda bolš... priporočam ti torbo,ker je na obe rame (lažje za nosit,sploh če greš peš),drgač se pa sama odloč • Applle
• Od: 23.10.2010
Re: Torba za sš
18.8.2011 14:51
Odvisn kšno torbico hočeš met. Js mam tako za čez eno rame.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.