SKRIVNOSTNI METALEC...pa veš kak je kjuti

lana • Od: 24.11.2010 • Prispevkov: 155
SKRIVNOSTNI METALEC...pa veš kak je kjuti 6.8.2011 18:44
VEM..DE JE NA DOUG NAPISAN, TAK DE TI NI TREBA BRAT, ČE NOČEŠ..
HVALA, PA USEM TISTIM K BOTE PREBRAL,... HVALA Very Happy

Re: SKRIVNOSTNI METALEC...pa veš kak je kjuti 6.8.2011 18:53

hej..
dans sm jst pršla iz zdravstvene kolonije..., k je trajala štrnajst dni..
in valda so tam bli tut tipi, ane..
no in sm se jst, zalubla v enga metalca (jst ne poslušam metala)..ampak me to ne mot, tak de to ni tema pogovora oz. največji problem..
..problem je, da sm jst bol tiha in mirna oseba, zato mu tamdol nisem nč rekla, (nč se nisva pogovarjala)..

zadne dneve te "kolonije" jst nisem plavala, kr sm mela pač menstruacijo, ane..
in zadne dneve se on je kopu...čist čist čist zadn dan pa ne.. (torej isto kot jst)..no in tko stabla še prej ena dva fant zram njega..pol sta pa oba šla..in sma midva ostala sama.. ene pet ležalniku narazn..
..no in že prej celo kolonijo sm ga gledala, pa un mene..pa dobila sm ga tut ko je mene gledu, pol pa stran pogledu, ku sm ga jst pogledala..no in tko sm tut jst vedno delala..gledala sm ga, ko me je pa un pogledu, sm pa umaknala pogled drugam..

..no..in ta zadn dan ko smo bla sama na ležalnikih, (kot sem že omenila)...sm ga pou vidla, kok me je opazval, pa gledu, pa se pred mano postavlu..
..no in tko jst ležim na ležalniki, pa gledam naravnost pred sabo..pa se un kao "sprehaja" tam pred mojmu ležaniku (kakih tri metre stran))).. pa se tko lih ubrne, pa me pogleda, pa ga st glih u tism trenutki tut..pa pol jst stran pogledam, de kao neki druga gleam..pa un gre pol naprej hot.. (oziroma nazaj)..

no in pol je bil tazadn večer..in smo se mogl kot vedno v učilnc zbrat, de gremo pol skupi na večerjo..no in pol že usi čakamo tamdol..pa un pride pol s svojo mamo tedol, de zdej pa gre..kr prej je govoru, de gre ob devetih zvečer, to je šou pa že ob sedmih..
pač, pršu je zarad tega, de se od učitlou poslovi, pa de dobi cd-z slikami..

..no in sm ga jst skoz gledala, če bo slučajno kej mene gledu..pa me ni nč..niti s pogledom iskal..

najbolj sm pa jezna zato ker,sm se za zadn večer najbl zrihtala, pa dala kilo pudra gor..pa marš u p.i.z.d.o............no pa sej to je uredi sam..žalostna sm pač bla ker je šel prej domu..jst pa še nei smo pa šli šele nasledn dan..

...ZDEJ PA JST NEVEM KA NEJ NARDIM,..DODALA SM GA NA FEJSA, SAM ŠE KR NI ODGOVORA, PA JE ŽE SKOR DVA DNI MIM (KAR SM GA DODALA) ZATO KER VEM, DE JE USAK DAN GOR..TAK DE ČE BI ,ME HOTU SPREJET, BI ME..NE PA DA NE..

AJA PA ŠE TO..KA GA NEJ ST KLIKNEM NA FEJSI..AL BOLŠ DE NE..AJA,PA ČE JA..KA GA NEJ UPRAŠAM, KA SE NEJ MENVA, O ČEM SE NEJ MENVA..??

HVALA Very Happy PA SORRY KRR JE TAK NA DOUG NAPISAN.. Very Happy
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: SKRIVNOSTNI METALEC...pa veš kak je kjuti 6.8.2011 21:03
Klikni ga, pol ga pa sprašuj kk se mu je spodi zdelo in pol bo itak pogovor sam nastal... Razz
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: SKRIVNOSTNI METALEC...pa veš kak je kjuti 6.8.2011 21:23
F*A*K*I*N' fejsbuk!! :/
res škoda da ga nisi rajši ogovorila v živo al pa nekej..da bi vsaj s kako prjatlco šle do njega ali pa bi keremu njegovemu prjatlu kaj rekla .
ja pa kaj on je tudi tak sramežljiv da ni upal do tebe stopit al kaj? Shocked
kolko pa sta stara?
Re: SKRIVNOSTNI METALEC...pa veš kak je kjuti 7.8.2011 13:40
littlepig pravi:
F*A*K*I*N' fejsbuk!! :/
res škoda da ga nisi rajši ogovorila v živo al pa nekej..da bi vsaj s kako prjatlco šle do njega ali pa bi keremu njegovemu prjatlu kaj rekla .
ja pa kaj on je tudi tak sramežljiv da ni upal do tebe stopit al kaj? Shocked
kolko pa sta stara?

ne, on ni sramežljiv..
jst 15, on pa 17.. Very Happy
rainbow888 • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 9
Re: SKRIVNOSTNI METALEC...pa veš kak je kjuti 7.8.2011 15:05
v keri koloniji si bla to? Smile pa ja...glej pokazal je zanimanje zate, in verjetno si mu bla všeč...sam eni fanti so taki, da gledajo punce, čeprav pol nimajo nič z njimi...pa tazadn dan ko je šel domov, ga je blo ziher malo sram, ker je bla zraven še njegova mami....ne skrbet...če ti ni usojen, ti je pa drug Smile
Re: SKRIVNOSTNI METALEC...pa veš kak je kjuti 7.8.2011 15:34
rainbow888 pravi:
v keri koloniji si bla to? Smile pa ja...glej pokazal je zanimanje zate, in verjetno si mu bla všeč...sam eni fanti so taki, da gledajo punce, čeprav pol nimajo nič z njimi...pa tazadn dan ko je šel domov, ga je blo ziher malo sram, ker je bla zraven še njegova mami....ne skrbet...če ti ni usojen, ti je pa drug Smile

v zdravstveni koloniji.. v zdravilišču.. Very Happy
keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
Re: SKRIVNOSTNI METALEC...pa veš kak je kjuti 7.8.2011 21:19
am (če ni skrivnost) a si bla to slučajno u dolenjskih toplicah?? Smile
Lolaa • Od: 26.1.2010 • Prispevkov: 21
Re: SKRIVNOSTNI METALEC...pa veš kak je kjuti 8.8.2011 9:17
osnouna napaka je bla da ga nisi u živo ogovorila..zdj pa ga probi kliknat pa se menta mal o tej koloniji pa temu..boš vidla da bo pogovor zlo hitr steku Wink
Re: SKRIVNOSTNI METALEC...pa veš kak je kjuti 8.8.2011 11:53
neo1 pravi:

kdo si ti..?? od kot tebi te informacije..?? Very Happy
Re: SKRIVNOSTNI METALEC...pa veš kak je kjuti 12.8.2011 11:31
moje ime pravi:
neo1 pravi:

kdo si ti..?? od kot tebi te informacije..?? Very Happy

ej neo... zasebc Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.