Mi prosim pomagaš?• mišikaa
• Od: 30.7.2011
Mi prosim pomagaš?
10.8.2011 22:28
Jaz imam pa 1 problem.. Ta fant mi je fuul všeč.. pa ne vem kako mu naj to povem.. fanta še nisem imela.. od mene je starejši 1 leto tako, da je bil to leto zadnjič na šoli.. vidima se zelo pogosto.. daje mi zelo zmedene znake.. se pogovarjama & družima.. ne vem pa kaj si on misli o meni.. & ne vem če mu naj sploh povem Mi lahko kdo pomaga? _________________ Love the life you live • Damoriada
• Od: 8.8.2011
Re: Mi prosim pomagaš?
11.8.2011 11:01
Draga moja!
Vedi, da fantje nikoli ničesar ne povejo direktno, razen takrat, ko so že v varnem balonu in sprejeti. Mogoče ne najde pravega načina, ali pa bolje, oba ga ne najdeta, in potem nastane zmeda, ko ne vesta kje sta in ne reagirata pravilno. Tako se zna zgoditi, da mu mimika uide izpod nadzora, ampak jo tako hitro popravi, da ne veš, kaj pravzaprav to je. To je znak interesiranja. Kar se tega tiče, nikoli ne smeš biti vsiljiva, ali pa pošiljat svoje prijateljice čekirat, kaj si misli o tebi, ker se zna zgoditi kaj slabega. Ko boš pripravljena, ga pokliči in ga poskusi povabiti na pijačo. Ko bosta skupaj, ga pobožaj po roki narahlo in poglej, kaj bo naredil. Če bo mu všeč, bo to pokazal s tem, da je ne bo odmaknil. Fantje znajo namreč kontrolirati samo obraz. Good luck! • mišikaa
• Od: 30.7.2011
11.8.2011 22:46
To je zelo dober nasvet hvala! Ampak danes se mi je zgodilo to, da je svojega soseda ko so šli mimo mene (sosed in jas sva sošolca) nekako poslal čekirat on je pa malo vstran bil in gledal kaj se bo zgodilo.. moj sošolec (sosed) pa je se pripeljal do mene in se mi začel smejat ter rekel da ve za vse in mu je moja sošolka vse povedala.. moja sošolka pa nima nič pojma o tem (jaz ji nisem nič povedala tako da ona ni nič povedala njemu) seveda sem za vsak slučaj šla preverit k njej saj ni daleč od mene doma in mi je zatrdila da nič ne ve o tem.. mislim pa si da je moja simpatija izvedela da mi je všeč in ga je poslal do mene preverit kakšno reakcijo bom naredila kaj naj pa zdaj? _________________ Love the life you live • pk4life
• Od: 20.7.2010
12.8.2011 17:56
Damoriada pravi:Draga moja!
Vedi, da fantje nikoli ničesar ne povejo direktno, razen takrat, ko so že v varnem balonu in sprejeti. Mogoče ne najde pravega načina, ali pa bolje, oba ga ne najdeta, in potem nastane zmeda, ko ne vesta kje sta in ne reagirata pravilno. Tako se zna zgoditi, da mu mimika uide izpod nadzora, ampak jo tako hitro popravi, da ne veš, kaj pravzaprav to je. To je znak interesiranja. Kar se tega tiče, nikoli ne smeš biti vsiljiva, ali pa pošiljat svoje prijateljice čekirat, kaj si misli o tebi, ker se zna zgoditi kaj slabega. Ko boš pripravljena, ga pokliči in ga poskusi povabiti na pijačo. Ko bosta skupaj, ga pobožaj po roki narahlo in poglej, kaj bo naredil. Če bo mu všeč, bo to pokazal s tem, da je ne bo odmaknil. Fantje znajo namreč kontrolirati samo obraz. Good luck! če bo ful trznu pa pč če bo neprčakwano jo lahko tut umakne.. tkoda nwm no probi raj nkonc kšnga zmenka sprehoda alpa pč česarkol k se poslawlaš ga nahitr objet.. tko da mu daš mal za razmišlat.. pa da usen pomen sam pozdraw.. XD no moja misu.. še nikol nism oswaju tipa XD hahahahahahahaha _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • pk4life
• Od: 20.7.2010
12.8.2011 17:57
aja pa da nebo pomote.. tut ne mislm nikol oswajat tipou XD jaoo_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.