Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >>
GoodGirlGoneBad • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 11
Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 18.10.2008 17:09
Tipkeii kar hočeš u zuezzii s tem.
Najdalši kiss, najbolši kiss, kako se najrajš poljubljate, tehnika itd. Kar pač mislte o usem tem...Wink
krisTi • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 19.10.2008 1:22
usakmu svoje paše. Very Happy
GoodGirlGoneBad • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 19.10.2008 19:00
Točn tko.XD
theKrixx • Od: 22.10.2008 • Prispevkov: 5 • Kraj: Novo mesto
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje.. 25.10.2008 17:56
GoodGirlGoneBad pravi:
Tipkeii kar hočeš u zuezzii s tem.
Najdalši kiss, najbolši kiss, kako se najrajš poljubljate, tehnika itd. Kar pač mislte o usem tem...Wink

amja. Very Happy najdalši do zdj..[sm šele bol začetnica glede tega Embarassed ] je trajau kšne 2 min?..no maybe mal mnj. nisva štopala Laughing zgodu se je p točn en tedn nzaai.. pol najbolši zgodu tut takrt..k sva bla že oba tko zmatrana.. [pač nekje blii..]tko d je potekal pol že use tko lenobno p poočas.. tko d pol ko se pač bol počas..k se dejansko zaveš usazga dotika.. tko d .. jz sm miznla d bom poletela.. sei veste..metulčki u trebuhu.. Very Happy
no to bi blo z moje strani..
hf.
Trish • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 18
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 17.12.2008 21:12
Jooj js se pa nism še žvalla :S
Je res to d se kr zgodi ??
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 17.12.2008 22:37
hm ja no odvisno kko to mislš..
kr ZGODI se pač ne.
pač ti si želiš in on si tui to želi
in greš pač u akcijo
če si bolj sramežljiva,boš vrjetno mogla pač zbrat malo poguma...
maybe pa bo tko, da bo use čist u izi.
kr use od sebe pa pomoie ne bo x)
BAI**
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 2.1.2009 20:51
mene je tk strah da bi zasrala...
ful.ful.ful
sam mislm da bi se rada..
sam morš met to osebo res rad..
drgač se mi zdi pa brezeze.
aly • Od: 7.12.2008 • Prispevkov: 21
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 2.1.2009 21:02
nč te nima bit strah, valda prvo te je strah čaki kko nei vrtim jezik a ga preveč dam vn al kko.. k te tip zažvali se čis prepustiš in delaš kar pač delaš enostavno pozabš na use skrbi k si jih mela do tega..
Naibol grozn pa je če ti tip zarije svoi jezik do tvoiga grla tkrt sam odrin stran hahaha Laughing tud take stvari se dogajajo..
drgač js mam nairai ful nežno in pa strastno Embarassed
leila • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 24
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje.. 18.1.2009 2:39
no ja... mogoče se vam bo zdel čudn... sam moj pru kiss je biu ogabn haha. tip pač je biu neiskušn kt js ane. in ni glih dobr ispadl. tm sva neki mutila... in pol iskreno rečeno mi je blo slabo. sam dobr... upm da k bom drugić mela tipa- da bo biu iskušn haha. no to je to.
nć uživitee še napreii Very Happy
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje.. 18.1.2009 15:53
leila pravi:
no ja... mogoče se vam bo zdel čudn... sam moj pru kiss je biu ogabn haha. tip pač je biu neiskušn kt js ane. in ni glih dobr ispadl. tm sva neki mutila... in pol iskreno rečeno mi je blo slabo. sam dobr... upm da k bom drugić mela tipa- da bo biu iskušn haha. no to je to.

hja.. podobn tle Laughing
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 2.3.2009 15:12
JUSTkid pravi:
ful.ful.ful

jst bi na tvojem mestu počakala na enga s katerim bi res hotla tu doživt..k iz mojih izkušnj..(jih je bl mal XD)...pač prvga sm doživela z enim frendom ...blu je pa za stavo...men je blu res bednu..k on je biu ful vame zalublen jst pa no sej mi je bil ušeč sam zalublena pa nism bla tok da mi je blu prou grous...kar izklopla sm se edinu kar se pa spomnm da je meu ful velk jezk ..... Surprised ja hehe....tu je bulš doživet z enim k si res vanga in da ti je v užitek...rajš ne hit pa ne tistu ...jst bom pa zadna pa me tok zanima kok je....splača se ptrpet....RazzSmile

mejte se čaw
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje.. 2.3.2009 18:34
leila pravi:

pr meni tud tko..
no zdei pa hodiva že en cajt
in zdei se pa že tko lpo lupčkaa Embarassed
trening dela svoje Laughing
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 2.3.2009 22:16
moi prvi kiss pa ni bil tolk slab.. sicr se ga en spominjam dobro x) sam okei.. nism mela takih problemov.. s slino al pa karkol.. use je blo ql.

drugač pa.. mi2 si pa kar dosti časa uzameva Embarassed emm.. ponavad pri njemu doma se kr dosti časa 'crklava' Laughing zadnič kar 2 uri.. sicer ja, nekaj postankov umes Razz da lahko zadihava..
ja rada mam pa nežne poljubčke, al pa poljubčke useh vrst pač.. al pa ko se eden od naju prepusti drugemu.. pol se pa mal izmenično poljubljava.. oči, nos, usta, vrat, uho..
rada mam pa tudi strastne Razz sicr pa sm js naivečkrat na vrhu Cool I'm the boss.. hehe.. mal se hecm Wink
freaky • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 37
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 2.3.2009 22:19
JUSTkid pravi:
ful.ful.ful

ma nimaš kei zasrat.. js sm se tud full bala kko bo.. ampak blo je res.. full lpo.. pa romantično <3 xP
ja, bolj ko si navezan nanjo (to osebo pač) bolj se lahko prepustiš občutkom.. bolj delaš s feelingom..
smeskica22 • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 21
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 12.3.2009 19:54
no js sm se prvič pr 15 letih z enmu ko sma bla pol mesec in pol skup Smile pač on je bil že izkušen js pa še ne Smile sam je blo kr uredu za prvič mislim da Smile ubistvu pol ko sma se menla sm mu povedla da je blo za mene prvič in je bil prav presenečen Razz pač ni treba da se ti mudi da boš se končno ti tut kr so se že usi a ne... js sm lpo počakala čeprav mi je blo tut na bad da se še nism pa to Confused sam pol je blo pa use ok Smile drgač najdalši poljub pa nevem povedat kr ne gledam na uro a ne Laughing pač tk ko so že use povedle se prepustiš tipu ko te itak on vodi a ne Smile enostavno uživaš pa je Razz posebne tehnike-hm morda grizljanje ustnice tk rahlo(tega še nsim probala) al pa da mu z jezikom greš tk po spodnji ustnici al pa poljubljanje pod vodo(kk je kaj to Very Happy )... am malo sm se razpisala Embarassed lpo se mejte Very Happy
kitty95 • Od: 17.1.2009 • Prispevkov: 6
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 13.3.2009 16:05
am jst sm se pa prvič žvalila z tipom s katerim sva hodila že full doug Very Happy...no in pol ga je pač en večri tko k men prepelau njegov fredn...in pol se nek zapletl in jst nism mela časa k sm mogla full nek doma delat..no in pol sva se kar čez okno v avtu zažvalila Embarassed ..no in je full čudn zgledal.. Confused ...drgač je biu pa un tip že full iskušn tak da tut moj prvi kiss je biu popoun..in je trajau kkšne 3-4 min Razz Wink drgač mi pa full ugajajo dougi romantični poljubi..pa igranje z jezikom... Laughing Razz Embarassed
Ashley • Od: 31.10.2008 • Prispevkov: 30
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 13.3.2009 23:36
10 minut Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 13.3.2009 23:40
rekord? hm nvem kako uro in 15 min
al neki tazga Embarassed s krajšimi presledki ja..
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 14.3.2009 10:42
najdaljše? uuf ne gledam na čas k sm z osebo k jo mam najrajš <3 pa se mama lepo . Embarassed Very Happy
prvič je blo na morju tko use blo lepo.. zahod pa ob morju sma sedela pa use res sanjskooo Embarassed k sm bla stara ene 12 let..
poljubljam se pa pač kot mi tist moment paše.. če sm neke ranljiva pa to.. nežno pa tko previdno če sm pa nora nanjga pa čist u formi pa tk strastno d ga ne spustim Wink
eucha • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 10
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 15.3.2009 1:53
am.. najdlje... je blo dve šolski uri.. k smo film gledli u sql..in pač ja.. nama ni bil tok zanimiv..... no bla sva ful zalublena.. tko da je blo fuul lepo.. pa od takrat naprej sva bla skup. Embarassed Smile
Nina
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 15.3.2009 21:12
Prvič je blo lani pri 13-letih, ampak le kratek poljub na usta.
Nič takega.
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 15.3.2009 21:26
jst sm pru kiss dubla u 5 klasu:S ful ga na nek način obžalujm ampk uredu ane pač poljub
zdej sm že bol u praksi pa tko da.... sam pač res punce z unmu se ukušujte k vm ful pomen... jst pač tkt u petmu klasu je blo zame ful neki rgeh pa tko ane pol sm mela u 7 enga tipa pa sm od nega dubla dva kissa sam pač je blo bolš pa tko sam še usejn ni blo tiste lubezni pa to pol sm pa pršla u 8 klas in prke koncu k sva s ez enmu ful družla pa use je pa pršla res taka iskra d sm u sql pe ucenah kr dost padla skos metulčki u trebuhu pa poljubi ooo neki čist rumantičnega... enkrat sva s elizala kol 10 min pa je blo sue tko k u filmih xD
mislm res ni važn kk se polublaš al sam na usta a se žvališ al kokr kol važn je d pride iz lubezni...
pa tut taktika ni pomembna kr pač sma po občutku use kr je rteba vedt je to da pač nesme bit preveč sline pa ne jezk mu zabit u gru pa bo xD drgač pa lepo nežno pa po občutku Wink
sarcii • Od: 23.2.2009 • Prispevkov: 49
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 26.3.2009 20:07
JUSTkid pravi:
ful.ful.ful

Lej nedeli panike js sm se letos taprvič žvalila,lizala...hihi
in prej je blo tud mene fuuuuuul fuuul fuul strah anpak pol se je pa kr zgodl kr use je šlo tk kukr je mogl it.
lej to se sam predaš pa gre samo od sebe boš vidlaa.
tk da le POGUM.

baaiZ
BuBu • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 245
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 27.3.2009 16:41
Hmm ia...strah te nima bit nč... jz sm se lani, nuem mislm d ukol oktobra 1...in pač s tipom sua bla sam frenda sicr je biu on men ušeč ampak že preiii med puletnimi pučitncami...no in pač on se ie paliu na moio frendico in sta tut tko neki mela pto..in pač tkt ukol uktobra sta mela neke frke pa ubistvu nista hudila in tip ie biu kao putrebn kissa...in glih ie mela niegoua frendica b.dax in je biu tisto noč nalit pa kadiu ie Very Happy in pač sua šla "stran" od niegouih frendov...in jz pol tko ei kua č naiu uidio..(frendi) pa se pol bol u ulco pumakneua in se ie zgodl...izt sm mela tko še psa pto...in ie blo mau bad...drgač ie blo pa pruič pa ie use perfect izpadll....po sua (smo) še neki un hudila (hudil) in ie hotu moio frendico tut kao lubusumno nrdit in sua se pač kr nasred ulce zuečer žwalila (sam nie ni blo zraun,sam nemu ie pač glih zapasal...tkt sm mu bla recmo ušeč)...in pač enkat ie biu tut en frend zraun pto...in čeprou sm že mela izkušne pa use tkt enkat pol k sua se tizt uečer že..nism hotla ust udpret...in mi ih ie on pol kr z iezikom udpru..ubistvu mi ie še zube narazn putisnu..izt pa tut nč nism mogla..ppa še tip ie biu tko cute pa tko al tko mi ie biu ušeč...in pol se ie še neki zgodl par kisou zdei smo pa še sam frendi drgač ie pa traial tko od 2-5 minut za drugo punauad ni blo caita.. ..sm pa izt zdei tko al tko že u druzga...morm unga enkat nekak dubit..heh Evil or Very Mad Embarassed

Em ...Lpo SE mEITE pA UElIK se SMeiTe.! <3* Surprised
eLaaa • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 4
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 28.3.2009 12:05
JUSTkid pravi:
ful.ful.ful

ja saj mene je tut bloo strah nee..
samo pač neja mislee na to če boš zasrala ale pa nee..
pač puste se trenutkee pa te bo vsee vreii..
sej boš vidlaa.. Very Happy Mr. Green
hff

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.