Razdalja in razlika v starosti

Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Razdalja in razlika v starosti 31.7.2011 8:39
Sama mi je povedala,da ker sem dve leti mlajši ni problema pri zvezi,da ne bo hitela itd. Glede 50km razdalje pa se nisva pogovarjala...Spoznal pa sem jo an taboru,ful sma se družla,na konc držala za roke in privolila je da sva par...

Zanima me,če po vašem zveza na 50km razdalji in z dvema letma razlike (jst 13,ona 15) lahko vzdrži?
Sej se bva enkrat na mesec vidla (mi je oblubla!!)!

Hvala
Beky96 • Od: 22.5.2009 • Prispevkov: 24
Re: Razdalja in razlika v starosti 31.7.2011 10:58
Hei!
Am garantiram ti da taka ljubezen lohk uspe...jz pa moj fant tud žviva ful narazn pa sva razlike 2 leti(jz 15 on 17). Na žačetku bo mal hudo sam pol se bosta navadla in bo use cool. Če se bosta vidla usak mesc je to fajn sam morš bit učasih prpraulen da bo mogu en al pa drugi kdaj odpovedat al kej tazga Smile (ni nujno).
Sam takra k bosta skupi tistih par urc al pa tist dan kokrkoli bosta pač skupi bo to za vaju najlepš vrjem ;$ !
Velik sreče < 3
Re: Razdalja in razlika v starosti 31.7.2011 11:36
No pol pa uredu...
Sej sm mami že mal razlagu,sam pravi da je prestara zame...
Ona je bla že z mlajšimi in ni nkol nrdila da bi blo kej narobe,so mi to tut njene prijateljice osebno potrdile,ker ona ni takšna da bi kejt akega delala,sam kako nej mamo prepričam v to?
Sej se ne bomo vidl sam,kr en moj frend pa njena frendica hodta (neuradno) pa bomo skupi (skupi smo bli že u taboru;D)
carynn • Od: 16.2.2009 • Prispevkov: 26
Re: Razdalja in razlika v starosti 31.7.2011 18:22
Hej^^
Lej, razlika v starosti ni pomembna, če se mata rada pa hočeta bit skupaj, 2 leti gor al dol Smile Če se tebi njena starost ne zdi problem, pa njej tvoja ne, itak ni problema Smile Glede razdalje pa mame, mama se bo že privadla ko bo vidla da se mata rada pa da gre zares, itak te bo podprla, samo čas ji daj, sej veš da rabijo včasih starši čas da kaj takega sprejmejo Smile Po mojem pa bo tak razumela ko ji boš povedal da res hočeš bit s to punco Smile Moja mami je tut rabla malo časa za to, pa zdaj vse razume in ne dela problemov Wink
Drugač pa good luck Smile
Re: Razdalja in razlika v starosti 31.7.2011 18:25
Hvala ;D
Moja mama mi nč ne zaupa,ona misl da se bom jst kr dol dau z njo :S
Men to ni blem,mene je sam strah da se ne bo s katerim drugih zapecala -.-
Se da to kej preprečt?xD
Re: Razdalja in razlika v starosti 31.7.2011 18:33
Hh jooj joj Smile Lej, če te ma rada, ne bo drugega niti pogledla, ne glede na leta pa razdaljo Smile Če pa bo, pa to itak ni iskrena ljubezen, s tako pa pol nimaš kaj iskat.. Verjamem da jo maš rad pa vse, ampak če bo karkoli mela s kakim drugim tipom, nima smisla da vztrajaš Smile Pa ne misli na to da bo kaj mela s kakim drugim, zaupaj ji Smile Preprečit tega nemoreš, razen če ji boš prepovedal da se druži z drugimi tipi, kar je pa že obsedeno (Čeprav poznam nekoga ki je to dejansko nardil, pa se zveza pol itak ni obnesla, ker se je punca počutla ujeto). As I said, zaupaj ji, pa bo vse okej Smile
Mami pa dokaži da resno misliš s to punco, pa da ni to samo za seks zveza, pa ti bo sčasoma začela zaupat Smile
Re: Razdalja in razlika v starosti 31.7.2011 18:49
Vem,samo kaj ko je nezaupljivost moja šibka točka,lani sem imel zvezo na pol manjši razdlaji s punco moje starosti,pa se ni obnesla (ona je "zafurala"!),zato me mal skrbi,pa še mama se sam dere da je prestara in si ne da nč dopovedat Mad
Re: Razdalja in razlika v starosti 31.7.2011 18:53
Glede nezaupljivosti te čisto razumem, ker sem sama ista -.- Ne zaupam nikomur razen sama sebi, pa še eni osebi, ki jo dejansko poznam že celo življenje.. Vem da je zato tolko težje navezovat stike pa obdržat neko zvezo, ampak če ne boš poskuso, ne boš nikoli vedo kaj bi se lahko iz tega razvilo, potrpi pa boš vido kaj bo Smile
Mame pa tak vedno gušijo, ampak saj ne misli nič slabega Smile Resno, daj ji čas, bo že sprejela ko bo vidla da ne more nič proti vajini zvezi Smile
Re: Razdalja in razlika v starosti 31.7.2011 20:18
Sporočam nadalnje dogodke ko se bo kej zgodilo, ;D
Re: Razdalja in razlika v starosti 3.8.2011 16:31
Okej Smile Pa dosti sreče Smile
Re: Razdalja in razlika v starosti 3.8.2011 20:39
Hvala,ker jo bom/bova rabil/a ;D
Re: Razdalja in razlika v starosti 5.8.2011 19:28
Heh, ni kaj Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.