Končno svobodna - My story

sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Končno svobodna - My story 20.11.2011 20:40
Zakaj se ne morem odločiti? Ali sploh čutiva enako? Toliko vprašanj pa vendarle sam eden odgovor. Zato. Ta beseda je odgovor tisočih vprašanj, ki mi prežijo po glavi. Imel me je rad brezmejno, pa me ima še? Dozdeva se mi, da se iz dneva v dan bolj oddaljujeva drug od drugega. Zakaj sem spoznala še njega? Vem, da čutim nekaj do njega pa ne vem kaj. Hočem ga spet videti. Rada bi čutila njegov pogled, njegov dotik na moji koži. Že z mislijo na njega, se mi na obrazu nariše nasmeh na obraz. Ne morem verjeti, da razmišljam o drugem pa, čeprav imam fanta. Pustila ga bom, pa naj me stane karkoli. Tako močno si želim, da bi bilo konec pa ni. Ne želim si ga prizadeti. Kako naj to izpeljem, da bo srečen konec. Zakaj je vedno vse na meni?! Ne zmorem več. Ne prenesem, da moram vedno biti tako popolna. Ta popolnost na zunaj me tako ubija. Znotraj kričim od jeze po vsej tej popolnosti in vseh teh mešanih občutkov, ki me obdajajo, po drugi strani pa jokam in solze mi kar tečejo po obrazu z mislijo po tem. V meni odmeva ena sama beseda: Konec. Kričečo me ubija. V tistem trenutku sem rekla konec na glas. V grlu ni bilo več cmoka, ki bi me oviral pri tem. Povedala sem vse, kar mi je ležalo na duši zadnjih par mesecev. Zdaj je konec, pa čeprav nekatere to boli. Svobodna sem. Od zdaj naprej je na mojem obrazu samo še smeh. Nobene solze več. Nihče ni vreden solze, da bi tekla po licu navzdol. Tečem po cesti z največjim nasmeškom, ki ga dosežem na ustih, ki so pobarvane z poljubom v slovo. Srečna sem, kot že dolgo ne. Za vso srečo je bila potrebna samo ena beseda. Pa tako težko jo je bilo izgovoriti. Ni mi žal in upam, da mi nikoli ne bo.
levinja1996 • Od: 16.10.2011 • Prispevkov: 48
Re: Končno svobodna - My story 20.11.2011 20:59
iiiiii kak lepo..res ful lepo napisan Wink Smile
Re: Končno svobodna - My story 21.11.2011 17:06
hvalaa Smile)
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Končno svobodna - My story 22.11.2011 18:01
ne znaš biti zvesta :S

nikol ne boš srečna, ker ko (če) boš s tem drugim tipom, bo tako pri tretjem...

trajalo bo še preden boš spoznala da je treba ceniti to kar že imaš in ne zahtevaš vedno novega.
Re: Končno svobodna - My story 22.11.2011 21:07
slovenc79 pravi:
ne znaš biti zvesta :S

nikol ne boš srečna, ker ko (če) boš s tem drugim tipom, bo tako pri tretjem...

trajalo bo še preden boš spoznala da je treba ceniti to kar že imaš in ne zahtevaš vedno novega.

Če vrjameš al pa ne sem trenutno v življenju najbol srečna ker sem s tem pobam k mi je biu takrat všeč in to je doug nzaj... Nekatere detajle sm spustila glede na to d so me doma silil v to zvezo d me je prevaru d sm sam trpela z njem in ko sm bla še z njem sm bla s tem k sma si bla všeč res zlo dobra prjatla k sm mu vse zaupala tt to kk mi je blo hudo z njem in vse. Lej očitno mama različna mnenja sam verjem d tut teb neb blo lahko na mojem mestu :/
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Končno svobodna - My story 22.11.2011 22:12
da te je prevaru ni malenkost da bi jo spustila Wink spremeni celo zgodbo. makes sense now.

če te je prevaral je prav da si ga pustila.
Re: Končno svobodna - My story 23.11.2011 11:03
slovenc79 pravi:
da te je prevaru ni malenkost da bi jo spustila Wink spremeni celo zgodbo. makes sense now.

če te je prevaral je prav da si ga pustila.

Ja sej vem to sam bom raj take detajle spustla kr pol bo preveč usega in bistvo vsega tega je d sm svobodna in ne ka je on men naredo pa tko naprej.
froc • Od: 25.11.2011 • Prispevkov: 2
Re: Končno svobodna - My story 25.11.2011 21:06
ful lepo napisano. Very Happy
čuj moram ti povejat, da se je men isto zgodilo. tak da te čist razumem.
Re: Končno svobodna - My story 26.11.2011 10:55
HVALA Smile)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.