Poletna ljubezen

sebiixx • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 88
Poletna ljubezen 30.7.2011 21:44
No čau. js sm bla zj na morju in sm za suseda mela enga ful hudga tipa(sluvenca).. in pač valda mi je ušeč ratu in zdj nwm kaj nj nardim ker nč ne vem o njemu. vem samo v kerem mestu živi pa njegovo registersko št. mam xĐ
a mate kak predlog kko nej poiščm tega tipa ker se mi bo enostauno zmešal..?
in ja vem da bi mogla prstopt do njega sam sm pač bl sramežliva ..
kko vi stopte do tipa na morju?
Re: Poletna ljubezen 31.7.2011 22:16
kko vi prstopte do tipa na morju? ker npr. v šoli je laži alpa v kšnmu klubu.. sam na morju? Very Happy
zala123 • Od: 28.7.2011 • Prispevkov: 23
Re: Poletna ljubezen 31.7.2011 23:26
ja ce se bota se srecala ga ugovor nprimer hejj ka se nisma midva ze vidla l pa kaj tazaga pog ga pac povebi vn Very Happy bot pogumna nic ne mors izgubit kvecem lah pridobis Wink
Re: Poletna ljubezen 1.8.2011 22:52
jah sej vem.. sam ponavad se mi ustav pr: živjo... pol naprej pa nevem več kaj rečt...
zala123 • Od: 28.7.2011 • Prispevkov: 23
Re: Poletna ljubezen 2.8.2011 16:46
upogum se sej nimas kej za zgubit Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.