Prosim svetujte mi.

Mancyy • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 20
Prosim svetujte mi. 4.8.2011 19:41
Heej.
Stara sm 15 let in 5 mescu in moj problem je tak da, sm prvič dubila menstruacijo februarja in zdej nič več in me mau skrbi d bi blo kj narobe. Mam pa normalno telesno težo in to in u razredu sm bla vedno ena izmed najbol razvitih.
Tko da dejte pliss mi svetovat ka nj nrdim? Nj pocakam se al nj grem k zdravniku?
Gdaj ste Jo kj ve dubile!!?
Hvala.

Čaw
vitichu • Od: 6.9.2010 • Prispevkov: 1
Re: Prosim svetujte mi. 4.8.2011 19:47
jaz sem jo prvič dobla pri enajstih, torej lani Smile pa je čisto normalno da na začetku ni redna, tak da mislim da še panika ni potrebna Wink
anncx3 • Od: 22.1.2011 • Prispevkov: 86
Re: Prosim svetujte mi. 4.8.2011 19:55
se čisto strinjam, da na začetku ni vedno redna.
Zdaj bom stara 15 let in prvič sem jo dobla januarja, pa je še zdaj do avgusta nisem dobila. Na začetku sem se tut sama vstrašla ampak mi je potem še mama povedla da to ni nič takega tak da nič ne skrbi. Še nekatere starejše ženske majo včasih ampak bolj redko neredne menstruacije.

Upam da sem ti vsaj malo pomagala, LP Very Happy
Mancyy • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 20
Re: Prosim svetujte mi. 4.8.2011 19:59
anncx3 pravi:
Zdaj bom stara 15 let in prvič sem jo dobla januarja, pa je še zdaj do avgusta nisem dobila. Na začetku sem se tut sama vstrašla ampak mi je potem še mama povedla da to ni nič takega tak da nič ne skrbi. Še nekatere starejše ženske majo včasih ampak bolj redko neredne menstruacije.

ja hvala za odgovore in pomoč Smile
sm že mal bol pomirjena Smile
anncx3 • Od: 22.1.2011 • Prispevkov: 86
Re: Prosim svetujte mi. 4.8.2011 20:03
Mancyy pravi:
anncx3 pravi:

ja hvala za odgovore in pomoč Smile
sm že mal bol pomirjena Smile

hehe pa sej ni panike...če te še kaj zanima kr upraši Smile
BiiNKii • Od: 26.3.2009 • Prispevkov: 44
Re: Prosim svetujte mi. 5.8.2011 10:58
Js sm prvo menstruacijo dobla pr 13-ih letih.. Zdej sm stara 16 let in še vedno nimam redne menstruacije, tak da nič skrbet.. Včasih je nimam tut po 2-3 mesece, pa sm že tut mislala, da je kej z mano narobe ampak tak pač je.. Smile
eetaqNIIKA • Od: 18.7.2010 • Prispevkov: 90
Re: Prosim svetujte mi. 5.8.2011 16:27
tko pač je.. nč ne skrbet to se usem dogaja

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.