iz osnoune šole na srednjo

VAM JE BOLŠ OSNOVNA AL SREDNJA ŠOLA?
OSNOVNA
40%
 40%  [ 8 ]
SREDNJA
60%
 60%  [ 12 ]
Skupaj glasov : 20

eetaqNIIKA • Od: 18.7.2010 • Prispevkov: 90
iz osnoune šole na srednjo 28.7.2011 23:14
jst grem letos septembra u prvi letnik srednje šole
in me zanima kake so razlike med osnouno in srednjo šolo?
kje vam je/je blo bujš?
pa kaj u zvezi z ''fazanjranjem'', kake načrte če maste že?
..sej vas nočem morit s šolo že k so počitnice in jih mormo uživat ma useeno če se komu
slučajno da malo mi pomagat bi blo zelo fajn.. fajn se mejte Very Happy
Re: iz osnoune šole na srednjo 31.7.2011 18:48
ja hvala useeno ....
carynn • Od: 16.2.2009 • Prispevkov: 26
Re: iz osnoune šole na srednjo 31.7.2011 19:17
Heej^^
Jas grem zdaj v 4. letnik gimnazije in razlike med srednjo pa osnovno šolo so ogromne Smile Glede profesorjev, vsaj pri nas, ne nosijo te več po rokah tak ko v osnovni, za kake projektne naloge je tak; ko je datum za oddajo, je datum in ga pol več ni, niti v najboljšem primeru, če ne oddaš je pač cvek Smile Vsak cvek moraš popravit, če ne (vsaj pri nas), je ob koncu leta popravni izpit, tut če maš samo en cvek Smile Uči se sproti, ker ti bo drugač zmankalo cajta! Pa delaj naloge, vsaj pri matematiki, še posebaj če greš na gimnazijo Smile
Je pa stokrat boljša srednja od osnovne Wink Ne bi šla še enkrat v osnovno, v srednjo pa, čeprav je dosti težje Smile
Fazaniranje pa mi je čisto mimo, tak da ni načrtov Smile
Če te še kaj zanima, vprašaj Wink
onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: iz osnoune šole na srednjo 31.7.2011 23:25
Razlika je velika. Js grem zdej v 2.letnik gimnazije.
Kokr je že povedala pred mano,ne ujčkajo te več,mene je kr mal zadel ker sm v OŠ zmeri blestela pol pa še kr mislš daj use u izi pa dobš cvek si pa že čis obupan. Sm lej,poj se nuačiš da sej treba učit sprot in je pol kul Smile ja,za naloge pr matematki ti isto svetujem,zard tega sm mela skor poprauca :/
fazaniranje je blo pa men kul,prov zabavno je blo
velik uspehov pa kr pogumno! Cool
Re: iz osnoune šole na srednjo 1.8.2011 13:20
hvala obema, se že kar veselim septembra

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.