kri :((

anncx3 • Od: 22.1.2011 • Prispevkov: 86
kri :(( 31.7.2011 21:26
hej hej..že spet jaz Very Happy

no skratka...zanima me če še kdo od vas ne prenese pogleda na kri, ker namreč meni če se kje vrežem al pa da komu full teče kri pa da to vidim, postane naenkrat full slabo...postane mi full vroče pa nujno rabim svež zrak da ne padem skup...

ravno malo pred počitnicami smo v šoli gledali oni film Mi otroci s postaje Zoo, kjer prikazuje pač kako se drogirajo z iglami in pol tista kri pa to...skratka odraščanje pa droge pa to...in jaz nisem vedla pač da bo to tak kazalo...in skor sem skup padla v šoli...še dobro da sma z frendico potem pravi čas šle na svež zrak...
zdaj me pa zanima če ma še kdo tak problem al nevem kaj naj temu rečem...
pa zanima me a obstaja sploh kako da ne rečem dobesedno ''zdravilo'' za to..ker s tem res ne bi rada živela do konca življenja, čeprav itak ni noben popoln...

Hvala za vse vaše predloge in komentarje Very Happy LP
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: kri :(( 31.7.2011 22:26
tud jaz mam fobijo pred krvjo, malo drugače kot ti, pa vseeno. Smile
zj morš pač vedet iz česa izvira tvoja fobija, npr. če iz psihe, potem se pogovor s kakim psihijatrom. - nism še poskusla, sam predlog. xD
drugač pa ne vem, izogibaj se krvi? :S i know, bolj teško. mislim, da to pride samo od sebe, al pa se boriš s tem...
Re: kri :(( 31.7.2011 22:28
littlevampire pravi:
tud jaz mam fobijo pred krvjo, malo drugače kot ti, pa vseeno. Smile
zj morš pač vedet iz česa izvira tvoja fobija, npr. če iz psihe, potem se pogovor s kakim psihijatrom. - nism še poskusla, sam predlog. xD
drugač pa ne vem, izogibaj se krvi? :S i know, bolj teško. mislim, da to pride samo od sebe, al pa se boriš s tem...

ja sej maš prau...samo a veš zakaj bi se rada tega nekak pač znebila..recimo da pride do nesreče pa da se recimo moja mama poreže ki al pa kaj jaz pa namesto da bi ji nudla pomoč sama skup padem...hm nevem iz česa bi to izviralo...to mam v glavnem že od rojstva Sad

hvala za nasvet, LP Smile
onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: kri :(( 31.7.2011 23:28
ojla
jaz sem tudi imela fobijo tam nekje do 8 leta.pol sm pa nekak prerasla... jaz še trnuljčice nisem pogledala,ker mi je bilo že tam grozno...vsakič ko so mi kri vzeli sm skup padla in pol so me nosil na svež zrak pa noge u luft..zdravila ni,al preraseš alpa pač živiš s tem. :/
Re: kri :(( 31.7.2011 23:44
onaSem pravi:
ojla
jaz sem tudi imela fobijo tam nekje do 8 leta.pol sm pa nekak prerasla... jaz še trnuljčice nisem pogledala,ker mi je bilo že tam grozno...vsakič ko so mi kri vzeli sm skup padla in pol so me nosil na svež zrak pa noge u luft..zdravila ni,al preraseš alpa pač živiš s tem. :/

ee boga ti Sad mam skor enake probleme...samo da takrat ko so mi jemali kri mi pa res ni bilo nikoli slabo al pa kaj takega...čudim se ampak še sreča, če ne bi tam vsi bli pobruhani hehe ;D

hvala za mnenje Very Happy...še kdo naj napiše kaj na to temo pliss Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.