ČEFURKA [muska]• tr3jaam
• Od: 29.7.2011
ČEFURKA [muska]
29.7.2011 13:03
heej,
mal sm gledala po forumu pa sm vidla da še ni blo take teme. No uglawnm men so zdej kar naenkrat ušeč čefurke, nevem zakaj sam pač hude so mi. In prosim, če veš kkšno dobro čefurko jo puvej, ker jz puslušam samo 10 enakih pa sm jih že mal naveličana btw: če maš kkššn hud techno, dance, pop, electro kumad ga loh tud napišeš • spacesheep
• Od: 27.3.2009
Re: ČEFURKA [muska]
29.7.2011 14:09
neda ukraden: zla kob
boban rajovic: samo pozovi boris novkovic: tamara davor badrov: apaurin dragana mirkovic: pecat na usnama ET: soba 202 seka aleksic: nije za mene vanja i goga: sve ti dao boban bjelic: krvopija dajana penezic: adrenalin danijela vranic: nedodirljiva ada: sve je uredu dara bubamara: javite mi elma: gradske priče emina jahovic: dal' ona zna jovan perisic: sunce se radja sandra afrika: bas mi je zao neda ukraden: da se nadjemo na pola puta(klasika xD) sanja sann: nisam pijana seka aleksic: crno i zlatno seka aleksic: milo za drago ceca: drugarice funky g: arogantna kraljica luna: vino karmin adrenalin mia: ja bih se s tobom topila olja karleusa: zicer seka aleksic: tesna koza dara bubamara: galama maja marijana: il' me ljubi il' me ubi sinan sakic: lepa do bola ana nikolic: miso moj dado polumenta: dama ena popov: naivna maja marijana: rodjena za flert maja marijana: smekeru alka vuica: lazi me ana nikolic: hocu da te gledam radmila manojlevic: bolje ona nego ja radmila manojlevic: nikada vise ivana sasic: popucace stakla ivana sasic: dosli drugovi ivana sasic: slobodno ivana sasic: jesam jesam ivana sasic: ko je ona mala ceca: pazi s kime spavas jelena rozga: bizuterija colonia: tipicno muski colonia: varalico ceca: crni sneg ceca: crveno ceca: trazio si sve ceca: znam ceca: pile moj ceca: plan B ceca: lepi grome moj ceca: beograd karma: avantura alka vuica: zauzeto sofija i jovan: sekoj den ana nikolic: ekstaza dado polumenta: ekstaza rade i sladja: avantura dara bubamara: dodirni me dara bubamara: zidovi karma: oci zelene jovan perisic: moje najmilije dara bubamara: dobro jutro nikome danijel i dragana: zivot moj ana nikolic: bili smo najlepsi ana nikolic: romale romali anabela i mis: sto ratova boban rajovic: provokacija ceca: viski ceca: manta manta djani: uzivaj dok mozes lutko ET: sad idi briga me ET: prazan stan franka batelic: pesma za kraj funky G: litar vina funky G: kafana na balkanu funky G: tekila tina ivanovic: bambus funky G: lep si funky G: napravicu lom funky G: srce u naftalinu goga: devojke,devojke in vivo: rolerkoster in vivo: tu tu tu maja nikolic: apoteka marina tadic: jos sam ona stara marta savic: kompleksi mile kitic: sampanjac mitar miric: ludo i nezaboravno natasa bekvalac: mali signali natasa bekvalac: 300 stepeni sasa matic: sve je na prodaju seyo boy: da si mi srece donijela seka aleksic: boli stara ljubav seka aleksic: kraljica slavica cukteras: ekskluziva tanja savic: van dometa natasa bekvalac: dve pilule milan stankovic: nepopravljivo halid muslimovic: ne trosi suze doris dragovic: moram neda i alka i vuco: najbolje su cure tijana dapcevic:ona to zna boban i dragana: gromovi mina kostic: evo odnesi joj ti funky G: pali andjeo danijela: ajde odmori colonia: najbolje od svega dunja ilic: nisam laka maco dunja ilic: sefica podzemlja dost je tega,še tm na youtubu pr stran jih pejt mal pogledat (: _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • beax
• Od: 26.2.2010
Re: ČEFURKA [muska]
29.7.2011 20:22
spacesheep pravi:neda ukraden: zla kob
boban rajovic: samo pozovi boris novkovic: tamara davor badrov: apaurin dragana mirkovic: pecat na usnama ET: soba 202 seka aleksic: nije za mene vanja i goga: sve ti dao boban bjelic: krvopija dajana penezic: adrenalin danijela vranic: nedodirljiva ada: sve je uredu dara bubamara: javite mi elma: gradske priče emina jahovic: dal' ona zna jovan perisic: sunce se radja sandra afrika: bas mi je zao neda ukraden: da se nadjemo na pola puta(klasika xD) sanja sann: nisam pijana seka aleksic: crno i zlatno seka aleksic: milo za drago ceca: drugarice funky g: arogantna kraljica luna: vino karmin adrenalin mia: ja bih se s tobom topila olja karleusa: zicer seka aleksic: tesna koza dara bubamara: galama maja marijana: il' me ljubi il' me ubi sinan sakic: lepa do bola ana nikolic: miso moj dado polumenta: dama ena popov: naivna maja marijana: rodjena za flert maja marijana: smekeru alka vuica: lazi me ana nikolic: hocu da te gledam radmila manojlevic: bolje ona nego ja radmila manojlevic: nikada vise ivana sasic: popucace stakla ivana sasic: dosli drugovi ivana sasic: slobodno ivana sasic: jesam jesam ivana sasic: ko je ona mala ceca: pazi s kime spavas jelena rozga: bizuterija colonia: tipicno muski colonia: varalico ceca: crni sneg ceca: crveno ceca: trazio si sve ceca: znam ceca: pile moj ceca: plan B ceca: lepi grome moj ceca: beograd karma: avantura alka vuica: zauzeto sofija i jovan: sekoj den ana nikolic: ekstaza dado polumenta: ekstaza rade i sladja: avantura dara bubamara: dodirni me dara bubamara: zidovi karma: oci zelene jovan perisic: moje najmilije dara bubamara: dobro jutro nikome danijel i dragana: zivot moj ana nikolic: bili smo najlepsi ana nikolic: romale romali anabela i mis: sto ratova boban rajovic: provokacija ceca: viski ceca: manta manta djani: uzivaj dok mozes lutko ET: sad idi briga me ET: prazan stan franka batelic: pesma za kraj funky G: litar vina funky G: kafana na balkanu funky G: tekila tina ivanovic: bambus funky G: lep si funky G: napravicu lom funky G: srce u naftalinu goga: devojke,devojke in vivo: rolerkoster in vivo: tu tu tu maja nikolic: apoteka marina tadic: jos sam ona stara marta savic: kompleksi mile kitic: sampanjac mitar miric: ludo i nezaboravno natasa bekvalac: mali signali natasa bekvalac: 300 stepeni sasa matic: sve je na prodaju seyo boy: da si mi srece donijela seka aleksic: boli stara ljubav seka aleksic: kraljica slavica cukteras: ekskluziva tanja savic: van dometa natasa bekvalac: dve pilule milan stankovic: nepopravljivo halid muslimovic: ne trosi suze doris dragovic: moram neda i alka i vuco: najbolje su cure tijana dapcevic:ona to zna boban i dragana: gromovi mina kostic: evo odnesi joj ti funky G: pali andjeo danijela: ajde odmori colonia: najbolje od svega dunja ilic: nisam laka maco dunja ilic: sefica podzemlja dost je tega,še tm na youtubu pr stran jih pejt mal pogledat (: ohhh HVALA ej tut jz sm take rabla, k so tut men ušeč, mene pa zanima če ker ve za take hude res hude komade okeej ful so fajne muske ampak enih par res supr hitov za mobi rabm.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.